Ανοιχτή πρόσκληση στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος για τη δημιουργία Συμβουλίου Νέων Δήμου Ωραιοκάστρου

Ανοιχτή πρόσκληση στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος για τη δημιουργία Συμβουλίου Νέων Δήμου Ωραιοκάστρου
(Κωδικός έργου: 2022-3-EL02-KA154-YOU-000102009)
Ο Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τις Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων και τον Δήμο Θέρμης, υλοποιούν το χρηματοδοτούμενο έργο για τη δημιουργία «Συμβουλίου Νέων Δήμου Ωραιοκάστρου» μετά από έγκριση της χρηματοδότησης του από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ), στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της Βασικής Δράσης 1 – Μαθησιακή Κινητικότητα στον Τομέα της Νεολαίας.
Το έργο στοχεύει στην ενεργοποίηση των νέων της περιοχής για τη δημιουργία «Συμβουλίου Νέων Δήμου Ωραιοκάστρου», λαμβάνοντας υπόψη καλές πρακτικές άλλων Δήμων και την εμπειρία του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Θέρμης. Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε νέους της περιοχής του Δήμου Ωραιοκάστρου ηλικίας από 17 έως 30 ετών.
H εναρκτήρια συνάντηση του έργου θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, επί της οδού Κομνηνών 76, Τ.Κ . 57013, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η συνάντηση είναι ανοιχτή για το ευρύτερο κοινό της περιοχής και σηματοδοτεί την απαρχή των δράσεων του έργου. Στόχος της συνάντησης είναι η γνωριμία με τους νέους της περιοχής, η ανταλλαγή απόψεων και η συζήτηση για τη δυνατότητα ανάπτυξης «Συμβουλίου Νέων στο Δήμο Ωραιοκάστρου».
Διευκρινίζεται ότι τα άτομα που είναι κάτω των 18 ετών για να συμμετέχουν στη συνάντηση θα πρέπει να φέρουν συμπληρωμένο το έντυπο συγκατάθεσης γονέα/κηδεμόνα, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε πατώντας ΕΔΩ.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο Ωραιοκάστρου, καλώντας στο τηλέφωνο 2313304090.

Μοίρασε το άρθρο!