ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. και ο δήμος Ωραιοκάστρου διοργάνωσαν το Σάββατο 12 Μαΐου μια ξεχωριστή ημέρα γιορτής για τις μητέρες, στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου!

Οι μικροί μαθητές όλων των παιδικών σταθμών του Ωραιοκάστρου ετοίμασαν δρώμενα αφιερωμένα στις μανούλες ως μια μικρή ένδειξη αγάπης και ευγνωμοσύνης για τον πολύτιμο ρόλο τους και την μεγάλη ανιδιοτελή αγκαλιά τους! Υπέροχες ζωγραφιές και κατασκευές φτιαγμένες από τα μικρά τους χεράκια έδειχναν σε κάθε μανούλα, όχι μόνο το μεγαλείο της παιδικής ψυχής αλλά και την αγάπη, που κρύβεται στην καρδιά τους.

Το «Εργαστήρι Κονκάρδας» και το «Εργαστήρι Σαπουνόφουσκας» έπαιξαν με τους μικρούς μας φίλους, ενώ τα «ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ» τους διασκέδασαν…κρατώντας για το τέλος μια γλυκιά έκπληξη!

Ξεχωριστή νότα στη γιορτή έδωσαν η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. με την χορωδία γυναικών του ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου, που έπαιξαν μουσική και τραγούδια αφιερωμένα στη μητέρα υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αχιλλέα Ρούσση.

Από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις ήταν το τραγούδι του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. για τη μητέρα σε πρώτη παρουσίαση, που καταχειροκροτήθηκε και απέσπασε δεκάδες χαμόγελα χαράς!

Την εκδήλωση του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης, ο πρόεδρος Α’ βάθμιας δημοτικός σύμβουλος Ευάγγελος Χατζηαντωνίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Λαζαρίδης και Ανέστης Πολυχρονίδης, ο πρόεδρος τοπικής ενότητας Πενταλόφου Χρήστος Τερζής και η τοπική σύμβουλος Ωραιοκάστρου Νέλλυ Δελή.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης:

Εταιρία «ΜΕΒΓΑΛ», «ELBISCO», Αρτοζαχαροπλαστείο «Μελί-Μελί», «Βασίλης» patisserie, Εταιρεία «ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.», Αρτοζαχαροπλαστείο «Φοίνιξ», Ζαχαροπλαστείο «GALAXY», Εταιρεία «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ», «Alba» τουαλέτες, Σούπερ Μάρκετ «My market», «ΖΑΓΟΡΙ» Φυσικό μεταλλικό νερό, Σούπερ Μάρκετ «Lidl», «BE-EXPERT» Σύγχρονο Τεχνικό Πολυκατάστημα, «GARDEN ART» Τεχνητά φυτά, ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠ. Κατασκευή – Συντήρηση Κήπων, «GREENSPOT» (Μπίρτας Αναστάσιος Μ.) Εμπόριο Πολλαπλασιαστικού Υλικού Φυτών – Ειδών Κήπου, Αρτοζαχαροπλαστείο «Ρωξάνη», Καγιάς Γιώργος (Εμπόριο τροφίμων), Σούπερ Μάρκετ «Κρητικός»

Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Θυμιατή διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου του Γυμνασίου, την ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου για την κάλυψη της εκδήλωσης, καθώς και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για τα όμορφα δωράκια που πρόσφεραν σε όλες τις μανούλες.

Πολύτιμοι συνεργάτες όλης αυτής της προσπάθειας ήταν το προσωπικό των παιδικών σταθμών του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. Αξίζουν όλοι τους θερμά συγχαρητήρια για τις πολύ όμορφες δημιουργίες και τα υπέροχα σκηνικά, που δημιούργησαν με πολλή αγάπη και μεράκι!

Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους που συμμετέχουν και στηρίζουν ενεργά όλες τις εκδηλώσεις του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

Ειρήνη Αντωνιάδου

Μοίρασε το άρθρο!