Ακου λοιπόν Ευάγγελε Κανταρτζή με τις ανόητες εξυπνάδες σου

Με την διοίκηση Τσακίρη, μπουχτίσαμε από λυκοφιλίες, -βλέπε Βαγγέλη Κανταρτζή- και ψεύτικα σκηνοθετημένα χαμόγελα σε δήθεν επιτυχίες. Η αλήθεια είναι ότι σε ξεγελάνε… Έχουν τον τρόπο τους βλέπετε. Και δεν είναι ότι το έκαναν επιτηδευμένα σε όλους τους δημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου.. Όχι. Εμείς τους αφήσαμε να το κάνουν. Το ένστικτο, λένε δεν πέφτει ποτέ έξω κι εδώ  θα συμφωνήσουμε, κι ας την έχουμε πατήσει ουκ ολίγες φορές.

Σίγουρα θα έχετε γνωρίσει κάποιους αλαζόνες κάποια στιγμή. Κάποιους που μιλούνε συνέχεια για τον εαυτό τους, και πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι από τους άλλους. Τρομάρα τους. Βέβαια η αλαζονεία γενικά εξυπηρετεί ως μηχανισμός κάλυψης της ανασφάλειας και της έλλειψης αυτοπεποίθησης και ικανότητας.

Ο Βαγγέλης Κανταρτζής λοιπόν σε ανάρτηση του, θυμήθηκε και ”καυτηρίασε” μια αναφορά του πρώην δημάρχου Αστέριου Γαβότση το 2017, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Εμείς όμως να έρθουμε πιο κοντά στον χρόνο, το 2020, και τι έλεγαν για το σημερινό ”αφεντικό”, τον δήμαρχο Παντελή Τσακίρη:

Είναι αλήθεια ή όχι κ.Κανταρτζή, τα όσα λέγατε για την σημερινή διοίκηση, που τώρα υπηρετείται πιστά, ότι τα δημοτικά συμβούλια είναι τόσο φτωχά σε  θέματα, χωρίς κανένα αναπτυξιακό χαρακτήρα, με θέματα ρουτίνας που δεν προάγουν τον δήμο μας, δεν βοηθούν την κοινωνία μας; Ναι ή όχι.

Είναι αλήθεια ή όχι κ.Κανταρτζή, όταν ρωτούσατε τον σημερινό δήμαρχο σας, ποιοι είναι οι αντιδήμαρχοι ή οι πρόεδροι, που θέλει να αντικαταστήσει, γιατί προφανώς δεν είναι ικανοί; Ναι ή όχι. Και στην συνέχεια γίνατε εσείς μέρος του ανασχηματισμού.

Είναι αλήθεια ή όχι κ.Κανταρτζή, όταν λέγατε για την σημερινή διοίκηση, ότι καύσιμα που είναι για την θέρμανση των σχολείων, χρησιμοποιούνται για άλλους λόγους;  Οτι θέλουν να συγκαλύψουν όλα αυτά που βγήκαν στο φως για την ΔΕΥΑΩ;  Για ασφαλτοστρώσεις που έγιναν τότε μπροστά σε χώρο ιδιοκτησίας της οικογένειας του δημάρχου;

ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΥΓ1: Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε το σχόλιο αντιδημάρχου, ότι ευτυχώς υπαρχουν και τα βιντεο και μας θυμιζουν τις μαυρες μερες που περασε ο Δημος Ωραιοκαστρου! Να του θυμίσουμε όμως ότι στην σημερινή διοίκηση, συνεργάζεται με τον Χατζηαντωνίου και Ιωσηφίδη, που ήταν μέρος αυτής της ”μαύρης” διοίκησης. Αυτοί βέβαια έχουν χάσει την μιλιά τους.

ΥΓ2: Η ”προίκα” που σας άφησε η προηγούμενη διοίκηση, αν ήταν στα χέρια ικανών ανθρώπων, ο Δήμος Ωραιοκάστρου θα είχε άλλο πρόσωπο, και όχι αυτό το ”μελαγχολικό” και ”πέτρινο”. Ακόμα και 2-3 έργα που έγιναν μετά από τρία και βάλε χρόνια, με άλλη διοίκηση, θα είχαν παραδοθεί στο Α εξάμηνο του 2020.

Μοίρασε το άρθρο!