ΉΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ

Οι αποκαλύψεις της παράταξης αν.α.σ.α (Σκαρλάτος) και σ’ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο (23.12.2019), για απαντήσεις και για νέες απευθείας αναθέσεις, έφεραν τον εκνευρισμό στον Αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Καρασαβίδη, ο οποίος στην απάντησή του τα έβαλε με όλους και με όλα,  κατηγορώντας πρωτίστως τα sait  για αναλήθειες και ψεύδη καθώς δε και την παράταξη του Γαβότση με την οποία όμως έχει ξεχάσει ότι συνδιοικεί.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΚΑΖΩ ΝΕΑ

Οι  εναπομείναντες  τέσσερις  δημοτικοί σύμβουλοι  της παράταξης «πολιτεία με όραμα» για μια ακόμη φορά ποίησαν την νήσσαν. Άραγε γιατί; Γιατί δεν τολμούν να πουν κάτι, όχι μόνον σήμερα, αλλά και όλο αυτό το χρονικό διάστημα; Έστω μια απάντηση ρε αδελφέ; Γιατί κωφεύουν; Φοβούνται κάτι; φοβούνται μήπως δεν πάρουν παράταση για την με ημερομηνία λήξης θέση τους;

Απομείνανε μια παράταξη χωρίς όραμα. Μία παράταξη των τεσσάρων, χωρίς καν να είναι τέσσερις, αφού άλλοι μιλούν για διαγραφές και  ο καθένας δείχνει να  τραβάει τον δικό του δρόμο του.

Ο κ. Ζιακούλης, επί Γαβότση είχε δυο υπεύθυνες θέσεις παρ όλα αυτά δεν είχε την ανάλογη απήχηση στον κόσμο, δεν έφερε τα ανάλογα εκλογικά αποτελέσματα στην παράταξη.  Ήταν σχεδόν αυτοκόλλητος με τον πρώην δήμαρχο, τώρα πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις τον ξέχασε;

Ο κ. Χατζηαντωνίου  ήταν  ο εξ  απορρήτων,  ο επί  18 χρονιά συνεργάτης του, ένας  από τους πιο κοντινούς του,  ο εκ των δεξιών του πρώην δημάρχου όπως το παραδεχόταν  και ο πρώην δήμαρχος, Είναι  ταυτόχρονα  και συγγενής του, απολάμβανε της απόλυτης εμπιστοσύνης του και οι απόψεις του ήταν πάντοτε αποδεκτές από τον κ. Γαβότση,  κάποτε ήταν λαλίστατος τώρα γιατί σιωπά;

Ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας και νυν αρχηγός της παράταξης ο κ. Τερζής ο οποίος δεν δέχτηκε καμία έμμισθη-άμισθη  θέση στην διοίκηση, μέχρι στιγμής φαίνεται να κρατά κάποια ουδετερότητα, μάλλον γιατί ίσως βλέπει ότι είναι ο μόνος που μελλοντικά θα μπορούσε να σήκωση στις πλάτες του την παράταξη.

Κύριοι, έχετε την εντύπωση ότι ο κ. Γαβότσης δεν παρακολουθεί τα Δημοτικά Συμβούλια σε ζωντανή μετάδοση, όταν αυτή είναι εφικτή αφού συχνά πυκνά η απευθείας μετάδοση  κολλάει. Έχετε την εντύπωση  ότι δεν μαθαίνει ή δεν βλέπει  την μουγκαμάρα σας ή το κενό μνήμης σας στις όποιες κατηγορίες για τις ημέρες διοίκησης του στις οποίες κι εσείς είχατε ενεργό  και κύριο ρόλο;

Τώρα τι κάνετε;  αποποιείστε των τότε ευθυνών σας ;

Ούτε μια,…. μα ούτε μία αντίδραση όλο αυτό το καιρό που η διοίκηση με την οποία συν διοικείτε, και που πυκνά – συχνά σας  στοχοποιεί κατηγορώντας τις ημέρες και έργα της παράταξης σας;  Δεν το καταλαβαίνεται ότι σας……… και δεν βρέχει;

Ένα σωρό από έργα που δρομολογήθηκαν επί ημερών σας ήταν να ξεκινήσουν και  μένουν στάσιμα ή  σας τα οικειοποιούνται και σεις ούτε κουβέντα;

Τελικά είστε αντιπολίτευση η συνδιοίκηση;

Ήρθε ο καιρός αγαπητοί μου να σηκωθείτε  και να φύγετε. Όχι από την θέση σας, ούτε να παρατηθείτε από δημοτικοί Σύμβουλοι. Να φύγετε από την παράταξη. Να σταματήσετε να οικιοποιείστε  μια παράταξη η οποία είχε Όραμα, σας έδωσε την αναγνώριση στον κόσμο και τώρα της γυρίσατε την πλάτη.

Να παραιτηθείτε από την «πολιτεία με όραμα» και να πάτε εκεί που νομίζετε ότι σας θέλουν,  αν σας θέλουν και εκεί ή όπου αλλού θέλετε.

Στην Ελληνική γλώσσα υπάρχει η λέξη  φιλότιμο

 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ RealOraiokastro.gr:

  1. Ξεχνάει ο αντιδήμαρχος οικονομικών ότι ο πιο στενός του συνεργάτης είναι ο πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών της διοίκησης Γαβότση. Προεκλογικά και οι δύο τους, συναντιόντουσαν πιο πολύ μεταξύ τους, παρά με τους επικεφαλής τους.

2. Ο ίδιος αντιδήμαρχος, όταν αυτά τα site αναδημοσίευαν τις προεκλογικές γελοιότητες του σημερινού δημάρχου, ήταν σωστά, τότε παρήγαγαν…κοινωνικό έργο. Τώρα είναι αναληθή.

3. Από τους τέσσερις της προηγούμενης παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, η οποία και μετά την αποχώρηση του 95% των μελών της, στην ουσία διαλύθηκε, ο άνθρωπος που έδειξε το πιο σκοτεινό πολιτικό πρόσωπο απέναντι στον πρώην δήμαρχο Αστέριο Γαβότση, ήταν ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, ο οποίος και τον «πούλησε» μέσα σε μια νύχτα, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις. Εδώ ταιριάζουν δύο αποφθέγματα του μεγάλου μας ηθοποιού Θ.Βέγγου:

4. Να σηκώσει στις πλάτες του παράταξη ο Χ.Τερζής, είναι το καλύτερο ανέκδοτο που ακούσαμε μέσα στο 2019.

5. Δυστυχώς στα αυτοδιοικητικά πράγματα του δήμου Ωραιοκάστρου, δεν νομίζουμε να υπήρχε διοίκηση που να απογοήτευσε τον κόσμο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ούτε την έτοιμη τροφή που τους άφησε η προηγούμενη διοίκηση, δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν.

 

Μοίρασε το άρθρο!