Δωρεά 950 κάδων απορριμμάτων από τον ΤΑΡ στον δήμο Ωραιοκάστρου

Ο TAP, στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά και σε συνέχεια των περιβαλλοντικών του δράσεων σε Δήμους απ΄ όπου διέρχεται ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου, προσέφερε στον δήμο Ωραιοκάστρου 950 πλαστικούς κάδους απορριμμάτων.

Η δωρεά των κάδων ανταποκρίνεται σε σχετικό αίτημα που υπέβαλλε ο δήμος, το οποίο ο ΤΑΡ μελέτησε και ενέκρινε, καθώς εμπίπτει στους στρατηγικούς άξονες της πολιτικής του για την εταιρική κοινωνική ευθύνη «ασφάλεια, υγεία, περιβάλλον, κοινωνική πολιτική».

Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα των Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων που ο ΤΑΡ υλοποιεί ως «Αγωγός Καλής Ενέργειας» στις περιοχές τις οποίες διατρέχει στη Βόρεια Ελλάδα, με βάση τις πραγματικές ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων.

Επισημαίνεται ότι η δωρεά αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του επόμενου μήνα.

Την επιστολή αποδοχής του αιτήματος δωρεάς παρέλαβε, εκ μέρους του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλίας Ζιακούλης, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες της τοπικής κοινωνίας για τις επενδύσεις του ΤΑΡ στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον TAP για την προσφορά. «Πρόκειται για μια δωρεά, η οποία θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Τέτοιου είδους δράσεις προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στο έργο μας. Να υπενθυμίσω ότι ο TAP είχε δωρίσει στον δήμο Ωραιοκάστρου και ένα εκχιονιστικό πολυμηχάνημα. Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και τη βοήθεια»

Μοίρασε το άρθρο!