Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση του Σ. Αναστασιάδη για τη «ΓΥΝΑΙΚΑ» 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το αδιαχώρητο επικράτησε χθες το βράδυ, Παρασκευή 16 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΙΑ στο Πανόραμα, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης, για τη «ΓΥΝΑΙΚΑ», η οποία εξελίχθηκε σε μία υπέροχη βραδιά που διήρκησε μέχρι τα μεσάνυχτα.

Το θέμα της εκδήλωση ήταν: «Ο ρόλος της Γυναίκας στα χρόνια της κρίσης» με ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Πυλαίας –Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης,  Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η υπεύθυνη γυναικών Β΄ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης Στέλλα Ίννου

Ο Αναστασιάδης στην τοποθέτησή του μίλησε για τους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας, ως μητέρας, συζύγου, εργαζόμενης, νοικοκυράς, ενώ εξήρε και τη συμμετοχή της στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή.

« Γεννάτε ιδέες. …Δίνετε μάχες για τα πιστεύω σας…» τόνισε ο Βουλευτής

Στην ομιλία της η Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες τα τελευταία χρόνια εισβάλλουν στην οικογένεια, και την κάνουν πιο εύθραυστη και ανοιχτή στη ρήξη.

Μοίρασε το άρθρο!