Τον είδες στη Βουλή; Πολύ ευχαριστημένος με τον εαυτό του

Τώρα αποφάσισε να ανοίξει το λιανεμπόριο. Τώρα που ήρθε ο Λέανδρος. Τώρα που ήρθε το ψοφόκρυο και δεν μπορούμε να ανοίξουμε την πόρτα. Όταν λέμε γκαντέμης γκαντέμης.

Μας μπουντρούμιασε μέσα όλες τις καλές ημέρες και μας άνοιξε τις πόρτες όταν έφτασε ο υδράργυρος στα πατώματα. Ο πιο δημοφιλής πρωθυπουργός της χώρας. Στις φυλακές ξέρεις ποιος είναι ο πιο δημοφιλής; Ο δεσμοφύλακας. Αφού μόνο αυτόν βλέπουν οι φυλακισμένοι.
Δεν έχει καταλάβει ο Μητσοτάκης ότι από την ώρα που πάτησε το πόδι του είμαστε κλεισμένοι μέσα τα σπίτια μας και παρακολουθούμε τις τηλεοράσεις του και τους δημοσιογράφους του.

«Είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη» είπε, ξεχνώντας ότι εμάς μας έχει τρεις μήνες τώρα μέσα και έχουμε τόσους πολλούς νεκρούς. Ο εισαγγελέας αναρωτιέται αν θα κάνει το Μάτι κακούργημα. Το τι γίνεται στην πανδημία πότε θα το δει ο εισαγγελέας; Που καταπατούνται βάναυσα όλα τα δικαιώματα των ανθρώπων. Τον βλέπει κανένας τον εργασιακό μεσαίωνα που ξημερώνει;

534 ο μισθός, 500 το πρόστιμο. Μαλακίες κάν’ το πρόστιμο 534 να μην έχουν να δίνουν και ρέστα. Όταν λέμε Λουδοβίκος, Λουδοβίκος. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Απολύτως καμία. Κατανοητό. Δεν πέρασε ποτέ από τη φτώχεια. Όλα λυμένα και όλα πληρωμένα από το Δημόσιο.

Είναι ντροπή 500 ευρώ πρόστιμο. Είναι η απόλυτη ντροπή ενός καθεστώτος που πάει να γίνει βάναυσo. Ώρα να μπει κανένα φρένο.
Και έκανε το ακόμα χειρότερο. Το έπαιξε και συμπονετικός!
Για δέκα μέρες δεν θα το κάνω 500. Προσκυνήστε και θα είμαι κάλος μαζί σας εν ολίγοις.

Ετοιμάζεται να συναντήσει και τον Ερντογάν. Αρκετό θέατρο παίξανε στο Αιγαίο, ώρα και να λύσουν το πρόβλημα που «στήθηκε». Οι Γερμανοί και το ΝΑΤΟ μας οδηγούν σε οδυνηρό συμβιβασμό.
Άσε που οι Γερμανοί μας πήραν και όλα τα εμβόλια να τα κάνουν για τους εαυτούς τους και εμάς μας αφήσανε κάτι κούτες για να λέμε κι εμείς ότι τάχα εμβολιαζόμαστε με γοργούς ρυθμούς.

Ο Ερντογάν θέλει να γίνει ο νέος Σουλεϊμάν. Θέλει το 2023 να παρουσιάσει μια νέα συνθήκη. Να καταργηθεί επι της ουσίας η συνθήκη της Λωζάνης. Για να γίνει αυτό πρέπει να πάμε στη Χάγη. Εάν πάμε στη Χάγη είναι σαν να αμφισβητούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Δεν έχουμε απολύτως κανέναν λόγο να πάμε στη Χάγη. Στη Χάγη μας οδηγούν γιατί οι Γερμανοί αντί να πουν «μοιράστε το Αιγαίο όπως θέλουμε εμείς», οδηγούν τους λαούς στη Χάγη και εκεί χάνουν γιατί βάζουν αυτοί το χεράκι τους από πίσω.

Θα χάσουμε αν πάμε. Στημένο το παιχνίδι. Γι’ αυτό όταν σου λέει ο Κυριάκος Χάγη, εσύ να καταλαβαίνεις ότι πάνε να μας την κάνουν. Ε, όταν τελειώσει η πανδημία να μην βρούμε και το Αιγαίο μισό. Να μπορούμε να κολυμπήσουμε στα νερά του Καστελόριζου.

”ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΝΑΓΩΓΗ”

Μοίρασε το άρθρο!