Τι καιρό θα έχει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

 

pp

Ο καιρός σαφώς και βελτιώνεται, η θερμοκρασία θα φτάσει τις επόμενες μέρες και τους 34 βαθμούς και ο Σάκης Αρναούτογλου μας βάζει στο… πνεύμα του καιρού που θα επικρατήσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά τα δεδομένα, καθώς ναι μεν θα υπάρξουν από το Σάββατο και πάλι φαινόμενα αστάθειας και κάποιες μπόρες, αλλά με θερμοκρασίες κοντά ή και λίγο πάνω από τους 30 βαθμούς σε πολλές περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά:

Για Σάββατο
Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Κρήτη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μονό τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες στην Πελοπόννησο και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Για την Κυριακή
ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει επιπλέον άνοδο.

Τη Δευτέρα
Θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια κατά τόπους θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα δυτικά και βόρεια ορεινά, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Μοίρασε το άρθρο!