Τη στήριξή του στους συμβασιούχους εργαζόμενους του δήμου Ωραιοκάστρου εκφράζει ο δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης

0331

 

Αστέριος Γαβότσης: «Δεν περισσεύει κανείς εργαζόμενος στην Τ.Α.»

Τη στήριξή του στους συμβασιούχους εργαζόμενους του δήμου Ωραιοκάστρου εκφράζει ο δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του υπέρ της μόνιμης και σταθερής εργασίας των εργαζομένων συμβασιούχων στους ΟΤΑ.

«Μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου με την οποία κρίνονται αντισυνταγματικές οι διατάξεις του νόμου για την αυτοδίκαιη παράταση των συμβάσεων των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων, χιλιάδες εργαζόμενοι στέλνονται στην ανεργία. Ως δημοτική αρχή είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και θα αγωνιστούμε μαζί τους με όλες μας τις δυνάμεις για να μην απολυθεί κανείς από τον δήμο μας. Ζητούμε από τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη να τηρήσει τη δέσμευσή του για νομοθετική ρύθμιση για μόνιμη και σταθερή εργασία χωρίς όρους και προϋποθέσεις για τους εργαζόμενους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου στους ΟΤΑ. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν περισσεύει κανένας εργαζόμενος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», αναφέρει ο κ. Γαβότσης.

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σιωπήσουμε. Οι συμβασιούχοι είναι πλήρως αναγκαίοι. Με την απόλυσή τους θα προκληθεί μείζον πρόβλημα στην καθαριότητα όχι μόνο του δήμου μας αλλά όλων των δήμων της χώρας» συμπληρώνει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και καλεί όλους τους συναδέλφους του δημάρχους να σταθούν στο πλευρό των συμβασιούχων.

Μοίρασε το άρθρο!