Τα beach bars που κάνουν opening στην Χαλκιδική την Πιερία και την Καβάλα 

Την 1η Μαΐου βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης αλλά ταυτόχρονα παίρνουμε μια γεύση από καλοκαίρι καθώς τα περισσότερα beach bars ετοιμάζονται να υποδεχθούν όσους θα προτιμήσουν παραλία. Τα openings περιλαμβάνουν parties, που θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 28 Απριλίου και θα κορυφωθούν την Τρίτη με την Πρωτομαγιά.
Οι κοντινές παραλίες της Θεσσαλονίκης, η Χαλκιδική, η Πιερία και η Καβάλα είναι οι ιδανικοί προορισμοί για να βρεθείτε δίπλα στη θάλασσα.

Σας έχουμε, λοιπόν προτάσεις που καλύπτουν όλες τις παραπάνω διαδρομές για να ξεκινήσετε από τη Θεσσαλονίκη και σε λίγη να χορεύετε πάνω στην άμμο.

Ποταμός Eπανωμής
Τ: 6977230584, 6974104235
Ανοιχτά μετά τις 09:00

Μόλις 25 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένας χώρος στον Ποταμό Επανωμής θα είναι και φέτος το καλοκαίρι η πιο εύκολη απόδραση από την πόλη! Και φέτος το καλοκαίρι για καφέ, ποτό και διασκέδαση δίπλα στη θάλασσα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Carousel. Για την Τρίτη 1 Μαΐου, το Carousel μας έχει εξασφαλισμένους για να περάσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την αργία. Dj sets και πρόγραμμα που διαρκεί μέχρι το βράδυ, house και techno beats που απογειώνουν τη διάθεση μας δημιουργούν όλες τις ιδανικές συνθήκες για το πιο ξέφρενο πάρτι. Φέτος τη Πρωτομαγιά, στα decks θα βρίσκονται οι EchonomistAlex NudeTuxedo guy  και  Αντώνης Τούσιος. Και έτσι το καλοκαίρι ξεκινάει με το καλύτερο τρόπο!

Περισσότερα στην αναλυτική παρουσίαση του Carousel εδώ


 Mango Beach Bar

Ακτή Καλογριάς, Νικήτη Χαλκιδικής
Τ: 2375022311

Βρισκόμαστε στην ξακουστή ακτή Καλογριάς, στην πανέμορφη Νικήτη Χαλκιδικής, εκεί που οι παλιοί λένε ότι τα νερά είναι εξωτικά. Από ένα άλλον κόσμο φερμένα. Εκεί συναντάμε το Mango Beach Bar το οποίο τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα παραδεισένιο μικρόκοσμο όπου σ’ αυτό σκάνε τα κρυστάλλινα νερά της περιοχής. Κι’ όμως αυτό, είναι μόνο η αρχή! Το ιδιαίτερο γνώρισμά του Mango Beach Bar είναι ότι αποτελείται ουσιαστικά από δύο beach bars, στις άκρες του κόλπου της ακτής Καλογριάς, προσαρμοσμένα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Φέτος μας υποδέχεται από το Σάββατο 28 Απριλίου.

Περισσότερα στην αναλυτική παρουσίαση του Mango Beach Bar εδώ


Riviera

Τούζλα Αγγελοχωρίου, Νέα Μηχανιώνα
Τ: 6976618406
Ανοιχτά από τις 09:00

Το καλοκαίρι στο Riviera μπαίνει κι επίσημα, με ρυθμούς house κι ένταση ανεβασμένη, την Τρίτη 1 Μαΐου. Στα decks θα βρίσκεται o dj Αντώνης Μενεξές ο οποίος αναλαμβάνει να μας διασκεδάσει και να φτάσει το κέφι μας την Πρωτομαγιά στο κόκκινο. Επίσης στις 30 Ιουνίου έρχεται στο Riviera ο Γιώργος Σαμπάνης, σε μία εκρηκτική συναυλία που μας κάνει να ανυπομονούμε όλο και πιο πολύ για το φετινό καλοκαίρι.

Περισσότερα στην αναλυτική παρουσίαση του Riviera εδώ


AELIA Bar Restaurant & Beach Lounge

Νέα Σκιώνη, Χαλκιδική
Τ: 2374071009

Βρισκόμαστε στο πολυτελές συγκρότημα Nefeli Villas & Suites εκεί όπου οι ανάγκες των επισκεπτών είναι πάντοτε προτεραιότητα. Ένας χώρος ανώτατης ποιότητας αλλά και άψογης εξυπηρέτησης, περιτριγυρισμένος από καταπράσινους κήπους για επισκέπτες που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν από το καλοκαίρι τους. Κομμάτι του συγκροτήματος Nefeli Villas & Suites είναι και το AELIA Bar Restaurant & Beach Lounge, το οποίο ερωτευτήκαμε από την πρώτη στιγμή! Συνδυάζει beach bar και εστιατόριο παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ανοίγει και φέτος το Σάββατο 28 Απριλίου.

Περισσότερα στην αναλυτική παρουσίαση του AELIA Bar Restaurant & Beach Lounge εδώ


Le Moon

Πλάκα Λιτοχώρου
Τ: 2352022020
Ανοιχτά μετά τις 09:00

To Le Moon αποτελεί έναν ιδιαίτερο και πολυτελή προορισμό όσον αφορά τις επιλογές στα beach bar. Εδώ μπορείτε να πιείτε το αγαπημένο σας ρόφημα στις αναπαυτικότατες ξαπλώστρες δίπλα στην παραλία και να κάνετε ηλιοθεραπεία στην αμμουδιά, μπορείτε όμως ακόμα να κολυμπήσετε σε μια από πολλές πισίνες απολαμβάνοντας το κοκτέιλ της προτίμησής σας με το κατάλληλο συνοδευτικό. Ήδη από το μεσημέρι, γνωστοί djs στήνουν τα decks τους και δημιουργούν ατμόσφαιρα με καλοκαιρινά vibes, beats και ιδιαίτερα πάρτι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε φέτος το καλοκαίρι.

Περισσότερα στην αναλυτική παρουσίαση του Le Moon εδώ…


Siesta

Παραλία Νέων Μουδανιών
Τ: 6973035973
Ανοιχτά μετά τις 09:00

To Siesta beach bar βρίσκεται στην Παραλία Νέων Μουδανιών τα τελευταία 10 χρόνια. Φέτος ανοίγει στις 27 Απριλίου, και για ακόμη μια χρονιά αποτελεί μια βασική επιλογή των κατοίκων της περιοχής καθώς και ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό.
Η ένταση ανεβαίνει ήδη από την Κυριακή 29 Απριλίου, μετά τις 17:00 με τον Γιώργο Τσιλιπάκο στα decks. O δημοφιλής dj θα μας ανεβάσει με house ρυθμούς και το κέφι θα φτάσει στο κόκκινο. Κι όσον αφορά την Πρωτομαγιά, το πρόσωπο της ημέρας είναι η Μαρία Αντωνά. Μια από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες της πόλης που με το μουσικό της σετ θα μας χαρίσει ίσως το καλύτερο ξεκίνημα για τον μήνα και τη σεζόν.

Περισσότερα στην αναλυτική παρουσίαση του Siesta εδώ


Mylos Beach Bar

Πλάκα Λιτόχωρου, Πιερία
Τ: 2352022555
Ανοιχτά μετά τις 09:00

Το σκηνικό είναι τουλάχιστον εξωτικό: καταπράσινα νερά, αναπαυτικές ξαπλώστρες, χρυσαφένια άμμος. Αν προσθέσεις και ένα προσεγμένο beach bar, καλαίσθητο και με άψογη εξυπηρέτηση τότε θα έχεις το Mylos Beach Bar. Φέτος, το beach bar το Μύλου ανοίγει της πόρτες του στον κόσμο στις 29 Απριλίου και δίνει το εναρκτήριο σήμα για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου με τον καλύτερο τρόπο. Μας καλεί να καλωσορίσουμε το φετινό καλοκαίρι με τραγούδι, πολύ ρυθμό και ανεβασμένο κέφι. Στα decks Jaja Selecta – Boogie Rockaz και Wowos θα φέρουν, λίγο πριν φύγει ο Απρίλιος, το καλοκαίρι μέσα στην άνοιξη.

Περισσότερα στην αναλυτική παρουσίαση του Mylos Beach Bar εδώ


Paralia Beach Bar

Παραλία Κεραμωτής, Καβάλα
Τ: 2591051234
Ανοιχτά: 09:00 – 21:00

Απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας στις ξαπλώστρες και τα αναπαυτικά sun beds. Όσο περνάει η ώρα ανεβαίνει ο ρυθμός και ξεκινάει το party στον κεντρικό χώρο του bar. Διάσημοι djs κάνουν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της σεζόν, τοποθετώντας το έτσι πρώτο στις προτιμήσεις μας για beach clubbing.
Η μεγάλη μέρα πλησιάζει. Την Πρωτομαγία γίνεται το opening party για τη φετινή σεζόν με τους Junnior Pappa & Antonio στα decks. Be there!

Περισσότερα στην αναλυτική παρουσίαση του Paralia Beach Bar εδώ

πηγή πληροφοριών biscotto.gr

Μοίρασε το άρθρο!