Τέσσερα νέα πρόσωπα στο δυναμικό του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη

 

 

Τέσσερα νέα πρόσωπα που εντάσσονται στον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

 

  1. Αναστασία ΒερβίτηΜουρσέλη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Κύμινα Θεσσαλονίκης το 1978. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής της, εργάστηκε στην τότε νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης, ενώ από το 2000 έως και σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι παντρεμένη στον Δρυμό με τον Ευάγγελο Μουρσέλη, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τον Χρήστο. Στα μαθητικά της χρόνια έπαιζε βόλεϊ ερασιτεχνικά και αργότερα για μικρό χρονικό διάστημα επαγγελματικά στην ομάδα «Μακεδόνες Αξιού».

  1. Ιορδάνης Καρισίκης

Γεννήθηκε το 1968 στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοικος της περιοχής του Μονολόφου από το 1970. Υπήρξε ελεύθερος επαγγελματίας επί σειρά ετών και εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος και συγκεκριμένα ως προϊστάμενος τμήματος στην εταιρεία «Αλουμίνιο Μακεδονίας» επί δεκατέσσερα έτη.

  1. Χρήστος Μπατσής

Γεννήθηκε το 1966 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στον Μονόλοφο από το 1990. Είναι παντρεμένος με τη Στέλλα Τσολάκη και πατέρας δύο παιδιών. Υπήρξε ενεργό μέλος του «Διγενή Μονολόφου» όπως και του Εκπολιτιστικού και του Αθλητικού Συλλόγου Μονολόφου. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο του εμπορίου.

  1. Ειρήνη Τερζιμπάσογλου

Με καταγωγή από την περιοχή της Φιλαδέλφειας, η Ειρήνη Τερζιμπάσογλου γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1982. Έχει σπουδές στον τομέα της υγείας ως βοηθός νοσηλευτή αλλά και στον τομέα των εφαρμοσμένων τεχνών και συγκεκριμένα στην εσωτερική αρχιτεκτονική διακόσμηση και στον σχεδιασμό. Διαθέτει σχετική επαγγελματική εμπειρία και στους δύο τομείς αφενός ως νοσηλεύτρια χειρουργείου στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και αφετέρου ως ελεύθερη επαγγελματίας – διακοσμήτρια.

 

 

Μοίρασε το άρθρο!