Συνέντευξη–Απάντηση του Χρ. Παναγιωτίδη στην Σ. Δημητριάδου

Μετά τον σάλο και τους τριγμούς που δημιούργησε η συνέντευξη της αντιδημάρχου Σοφίας Δημητριάδου, μέσα στην διοίκηση του Π.Τσακίρη, και τα βέλη που εκτόξευσε εναντίον του πρώην αντιδημάρχου Ηλία Ζιακούλη, θα περίμενε κανείς μια απάντηση και κυρίως μια διάψευση από τον ίδιο, κάτι που δεν έγινε ποτέ. 

 Για τον λόγο αυτόν, ήρθαμε σε επαφή με τον τελευταίο μεταβατικό αντιδήμαρχο καθαριότητας, Χρήστο Παναγιωτίδη, και του ζητήσαμε μια τηλεφωνική συνέντευξη, ο οποίος και ανταποκρίθηκε αμέσως, αφού κατά την άποψη του τα περισσότερα που ειπώθηκαν, και τουλάχιστον με τον τρόπο που θέλησε να τα παρουσιάσει η νέα αντιδήμαρχος, ήταν στην σφαίρα της φαντασίας της. 

Ο πρώην αντιδήμαρχος μας είπε χαρακτηριστικά τα εξής:

 «Με έκπληξη άκουσα την συνέντευξη της κ.Δημητριάδου, που σε πολλά σημεία της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το απορριμματοφόρο στο οποίο κάνει αναφορά, και το οποίο το έχουμε περίπου ένα χρόνο, εγώ ο ίδιος προσωπικά ήρθα σε επαφή με τις υπηρεσίες, και έγιναν όλες εκείνες οι διαδικασίες που χρειάζονται από το υπουργείο για να πάρουμε την άδεια, απλά πήραμε την παράταση τώρα, γιατί για λόγους γραφειοκρατικούς, καθυστερούν οι διαδικασίες αυτές. Άρα η συγκεκριμένη κυρία δεν έκανε απολύτως τίποτα, όπως κόπτεται στην συνέντευξη της.

Όσον αφορά για τα οχήματα που είναι χαλασμένα, είναι όντως χαλασμένα, γιατί όπως γνωρίζει και η ίδια, είναι ασύμφορα να επισκευαστούν, γιατί χρειάζονται πολλά χρήματα, και ο δήμος μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά, είναι για να επισκευαστούν τα υπάρχοντα απορριμματοφόρα. Ποτέ εμείς δεν είχαμε 10 οχήματα, γιατί ο στόλος μας είναι γερασμένος, και είναι από την εποχή της δημαρχίας του κ.Μπάτου, και ήταν δική μου η πρόταση να αγοραστούν νέα, με τα χρήματα που υπήρχαν στον προϋπολογισμό. Εδώ θα πρέπει να τονίσω το γεγονός ότι όταν παραλάβαμε την διοίκηση από τον κ.Σαραμάντο, κυκλοφορούσε μόνο ένα απορριμματοφόρο.

Το πλυντήριο επισκευάστηκε από εμένα τον ίδιο, αφού χρειάστηκε να αλλάξω δύο μπαταρίες, διαπιστώνοντας συγχρόνως ότι υπήρχαν πολλά απορρυπαντικά στην αποθήκη. Το πρόβλημα όμως στην λειτουργία του, ήταν ότι ο μόνος οδηγός που μπορεί να το οδηγήσει, βρίσκονταν σε άδεια.

Για την καθαριότητα, οφείλω όμως πρώτα να την συμβουλέψω ότι πρέπει να αφήσει τις μεγαλοστομίες, και ότι ο δήμος δεν είναι μόνο το Ωραιόκαστρο, αλλά και η Μυγδονία και η Καλλιθέα, όλα τα χωριά καθώς και τα σχολεία, ενόψει μάλιστα και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ήταν πεντακάθαρα επί των ημερών μου. Η κ.Δημητριάδου στο συγκεκριμένο κομμάτι  δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Τελειώνοντας θα πρέπει να τονίσω ότι παρέλαβε μια πολύ καλή κατάσταση, και ας σταματήσει να διαστρεβλώνει τα πάντα.Ο τόπος χρειάζεται έργα και όχι ψέμματα».

 

Μοίρασε το άρθρο!