Στο στόχαστρο σπείρας διαρρηκτών η αγορά Καπάνι- Έχουν χτυπήσει 40 καταστήματα

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82-3

Στο στόχαστρο σπείρας διαρρηκτών έχει μπει εδώ και δέκα μέρες η αγορά Καπάνι.

Έχουν χτυπήσει σαράντα καταστήματα όχι μόνο τροφίμων αλλά ρουχισμού και άλλων ειδών. Οι διαρρήξεις γίνονται και νωρίς το βράδυ, στις 20:00 ή στις 21:00. Έχουν διαρρήξει τα ίδια μαγαζιά δύο και τρεις φορές. Και τι θράσος, η αγορά είναι 100 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου” όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ – ΜΠΕ ¨Πρακτορείο 104,9 fm” ο Γιώργος Καλοχριαστιανάκης, ιδιοκτήτης κρεοπωλείου στο Καπάνι.

Πρόκειται για πολύ οργανωμένη σπείρα. Ακόμα και καταστήματα με κάμερες και κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης δεν τους σταματούν¨υπογράμμισε ο κ. Καλοχριστιανάκης και εξέφρασε τους φόβους του ίδιου και των συναδέλφων του μήπως κινδυνεύσουν πολίτες αν τυχαία έρθουν αντιμέτωποι με τους διαρρήκτες, καθώς το Καπάνι βρίσκεται κυριολεκτικά στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

“Εμείς φοβόμαστε μήπως τυχαία, κάποιος πολίτης, ένα παιδί , μία οικογένεια που περνούν νωρίς το βράδυ ή παρκάρουν εδώ γύρω, να γίνουν μάρτυρες διάρρηξης και να βρεθούν σε κίνδυνο”

Ο κ. Καλοχριστιανάκης σχολίασε και τις “προτιμήσεις” των διαρρηκτών : “τους αρέσει το μοσχαρίσιο κρέας, τα καλαμαράκια και το έξτρα παρθένο εκλαιόλαδο. Παίρνουν και ψάρια και ρούχα, τα πάντα. Δεν κλέβουν μικρές ποσότητες, αρπάζουν ποσότητες που για να μεταφερθούν χρειάζονται οργάνωση και αρκετά άτομα”.

27/11/2016

Μοίρασε το άρθρο!