ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΣΕΟΥΛ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσημη επίσκεψη στη Σεούλ θα πραγματοποιήσει από 01 έως 07 Ιουνίου 2018 ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας-Νότιας Κορέας.

Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας θα είναι επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας των μελών της Επιτροπής,  η οποία επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Νότια Κορέα. Την αποστολή απαρτίζουν οι Κωνσταντίνος Κουκοδήμος –Βουλευτής ΝΔ Πιερίας και Γιάννης Καραγιάννης-Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.

Κατά την παραμονή τους στη Σεούλ οι Έλληνες βουλευτές θα επισκεφθούν βιομηχανίες κολοσσούς όπως η Samsung και η Hyundai, τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών, ενώ θα συνεργαστούν με νοτιοκορεάτες ομολόγους τους σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Πιο συγκεκριμένα θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας Νότιας Κορέας-Ελλάδας κ. Hong Young Pyo, θα επισκεφθούν το Κοινοβούλιο και θα έχουν σειρά επαφών με τους επικεφαλής των υπουργείων Στρατηγικής και Οικονομίας, Αγροτικής Πολιτικής και Τροφίμων.   

Η επίσκεψη της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Σεούλ αποτελεί συνέχεια του έμπρακτου ενδιαφέροντος που έχουν δείξει οι Νοτιοκορεάτες βουλευτές, οι οποίοι έχουν συνοδεύσει επιχειρηματικά κλιμάκια στην Ελλάδα και το Ελληνικό Κοινοβούλιο τουλάχιστον εφτά φορές από την ημέρα που συστάθηκε η Επιτροπή Διακοινοβουλευτικής Φιλίας. 

 

Μοίρασε το άρθρο!