Προθεσμία 27 Ιουλίου στους ΟΤΑ για τα στοιχεία αναρρωτικών αδειών

Έγγραφο στους Δήμους, στις Περιφέρειες, καθώς και στα ΝΠΔΔ αυτών, απέστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών, αναφορικά με τον “έλεγχο των καθυστερήσεων κατά τη διαδικασία χορήγησης αναρρωτικών αδειών σε υπαλλήλους” τους και ειδικότερα την “παροχή σχετικών στοιχείων για το Α’ εξάμηνο 2020”.

Με αυτό ενημερώνει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ότι ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα ανάρτησης των σχετικών στοιχείων στον ειδικό διαδικτυακό τόπο του ΥΠΕΣ που αφορά σε θέματα Προσωπικού Τ.Α ( https://aftodioikisi.ypes.gr/prosopiko_TA/ ).

Επιπλέον, καλεί τους ΟΤΑ να συμπληρώσουν τον Πρότυπο Πίνακα, που περιλαμβανόταν σε προηγούμενο έγγραφο, με τα στοιχεία που αφορούν στην περίοδο 1/1/2020 έως 30/6/2020 (Α΄ εξάμηνο 2020), κατά τη διάρκεια της οποίας υποβλήθηκαν αιτήματα υπαλλήλων που έχρηζαν παραπομπής σε Υγειονομικές Επιτροπές.

Ο συμπληρωμένος Πρότυπος Πίνακας θα πρέπει να αναρτηθεί στον προαναφερθέντα διαδικτυακό τόπο ( https://aftodioikisi.ypes.gr/prosopiko_TA/ ) το αργότερο έως 27 Ιουλίου 2020 , σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα.  Τυχόν αποστολή του Πίνακα μέσω φυσικού ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι αποδεκτή.

Το αριθμ. 42452/8.7.2020 έγγραφο βρίσκεται ΕΔΩ

Μοίρασε το άρθρο!