ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΒΑΛΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Τρεις εκδηλώσεις ενημέρωσης και συζήτησης για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνη Γεωργιάδη, διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρου Καράογλου.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου και ώρα 19.30 μ.μ. στα Κουφάλια (πνευματικό κέντρο «Κ. Χατζάκος»), η δεύτερη την Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Καβαλάρι (αίθουσα «Konstantinos Exclusive») και η τρίτη το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 19.00 μ.μ., στην Επανομή (αίθουσα δημοτικού θεάτρου).

«Κύριο ζητούμενο των εκδηλώσεων που διοργανώνει το πολιτικό μου γραφείο», εξηγεί ο κ. Καράογλου, «είναι να ενισχύσω τη διαδικασία ανοικτού διαλόγου του κόμματος με τη βάση μας. Με τους ανθρώπους, δηλαδή, που αποτελούν την ψυχή της Νέας Δημοκρατίας και βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τις κοινές μας ιδέες.

Να τους ακούσουμε, να μιλήσουμε μαζί τους, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις αγωνίες τους, μα και να τους διαβεβαιώσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία υπηρετεί απαρέγκλιτα την ιδρυτική της αρχή να κάνει διάλογο με την κοινωνία. Χωρίς παρωπίδες, χωρίς στεγανά, χωρίς αποκλεισμούς!

Για αυτό και οι τρεις πολιτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσω αυτό το Σαββατοκύριακο λειτουργούν και ως κάλεσμα συστράτευσης προς όλους τους απογοητευμένους συμπατριώτες μας οι οποίοι νιώθουν προδομένοι και εξαπατημένοι από τα ψέματα και τις παλινωδίες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Οι πόρτες της ΝΔ είναι ανοικτές για όλους τους Έλληνες, διότι στον δύσκολο αγώνα να ξαναφέρουμε το χαμόγελο και την πραγματική ελπίδα στον τόπο μας, δεν περισσεύει κανείς!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΑΜΟΙΒΗ 3.720 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Μία ακόμα κραυγαλέα περίπτωση διασπάθισης δημοσίου χρήματος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε «δικά της» παιδιά αποκαλύπτει ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Με ερώτηση που κατέθεσε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ζητά να μάθει με ποιο σκεπτικό η κυβέρνηση ανέθεσε τη σύνταξη γνωμοδοτικού σημειώματος για τις ανάγκες της κεντρικής υπηρεσίας του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» στον δικηγόρο Διονύση Τεμπονέρα, με αμοιβή 3.000 ευρώ συν ΦΠΑ για δουλειά δυο ημερών, παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός διαθέτει νομική υπηρεσία με υπηρετούντες νομικούς.

Ο κ. Καράογλου εκφράζει την απορία πως γίνεται ο δικηγόρος να κατέθεσε προσφορά στις 28 Φεβρουαρίου 2018, να του ανατέθηκε η εργασία στις 06 Μαρτίου 2018 και να εξέδωσε το γνωμοδοτικό σημείωμα στις 08 Μαρτίου 2018, εξασφαλίζοντας επιπλέον “ημερομίσθιο” 1.500 ευρώ.

Κατά σύμπτωση ο κ. Διονύσης Τεμπονέρας στις 06 Μαρτίου 2018 που του ανατέθηκε η σύνταξη του γνωμοδοτικού σημειώματος του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» υπηρετούσε ως ειδικός σύμβουλος στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, από όπου στις 07 Μαρτίου 2018 παραιτήθηκε για να αναλάβει στις 08 Μαρτίου 2018 καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο συγκεκριμένο υπουργείο. Είχε, δηλαδή, αρκετά βαρύ πρόγραμμα στο υπουργείο όπου προσφέρει τις υπηρεσίες του για να προλάβει να… συντάξει και το γνωμοδοτικό σημείωμα.

Όπως τονίζει ο κ. Καράογλου: «Στην κυβέρνηση συγχέουν σκοπίμως το νόμιμο με το ηθικό, λειτουργώντας ως μια κλειστή παρέα ανθρώπων που απομυζούν τα κρατικά ταμεία έχοντας μια “Λουδοβίκεια” συμπεριφορά.

Θεωρούν, δηλαδή, ότι το κράτος είναι αυτοί! Μάλλον ήταν και αυτό δίκαιο (κατά τα Αριστερά ειωθότα) και έγινε πράξη!

Άραγε οι νομικοί του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» δεν έχουν την εμπειρία να συντάξουν το γνωμοδοτικό σημείωμα της κεντρικής υπηρεσίας του Οργανισμού όπου προσφέρουν τις νομικές τους υπηρεσίες;

Άραγε δεν υπήρχε άλλο δικηγορικό γραφείο σε όλη τη χώρα να αναλάβει τη συγκεκριμένη υπόθεση;

Έχει τέτοια εξειδίκευση ο κ. Τεμπονέρας ώστε να αναλάβει την υπόθεση με απευθείας ανάθεση;

Και τέλος, εφόσον οι νομικοί του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» αδυνατούν να φέρουν εις πέρας τη συγκεκριμένη εργασία, θα έπρεπε αυτή να ανατεθεί σε συνεργάτη Υπουργού, ο οποίος αναβαθμίστηκε σε Γενικό Γραμματέα Υπουργείου;

Προφανώς το θέμα δεν είναι το επώνυμο του δικηγόρου, αλλά η αντίληψη που διακατέχει ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” τι χρήματα θα δώσουμε, που θα τα δώσουμε, πως θα τα δώσουμε!»

Μοίρασε το άρθρο!