ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε γιατί η σημερινή διοίκηση του Αστέριου Γαβότση έχει έργο

Η παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» χαιρετίζει την επιλογή του Χρήστου Παναγιωτίδη να παραμείνει στην οικογένειά μας και να συνεχίσει το δύσκολο έργο που ξεκίνησε στην Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας. Ήδη ως αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας και αντιδήμαρχος Γεωργίας &Αγροτικής Ανάπτυξης απέδειξε ότι και όραμα έχει και αγάπη για τον τόπου του διατελώντας ένα σημαντικότατο έργο.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ

Ο σημερινός και αυριανός μας δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης, με τίμησε με την θέση του Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας , Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως σήμερα. Αποφάσισα καςι στη νέα εκλογική αναμέτρηση να συνεχίσω στο πλευρό του γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο εργατικό με ήθος, αξίες και ιδανικά. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μια άψογη συνεργασία και κοινό όραμα: να δούμε τον τόπο μας να εξελίσσεται να υλοποιούνται έργα, που επί χρόνια έμεναν στα συρτάρια και τα μέρη μας να γνωρίσουν την ανάπτυξη που τους αξίζει.

Το σημαντικό είναι ότι μπορούμε και μιλάμε με έργα: αποχετευτικό Πενταλόφου – Νεοχωρούδας, άμεσα ξεκινούν οι εργασίες και για το αποχετευτικό Φιλαδέλφειας – Μεσαίου, ολοκληρώθηκε η γέφυρα της Ν. Φιλαδέλφειας, δημοπρατήθηκε η γέφυρα Πενταλόφου – Νεοχωρούδας, ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις σε Φιλαδέλφεια και Μονόλοφο, ενώ θα ξεκινήσουν άμεσα νέες ασφαλτοστρώσεις δρόμων και στις υπόλοιπες περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας. Επίσης έργα ασφαλτόστρωσης θα ξεκινήσουν από τα Κοιμητήρια Πενταλόφου μέχρι και την Παλιά Εθνική Οδό Κιλκίς – Θεσσαλονίκης.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή μας είναι η αποκατάσταση του καμένου Πνευματικού Κέντρου Νεοχωρούδας από ιδίους πόρους, συνολικού κόστους 300.000 ευρώ. Έχει ολοκληρωθεί η μελέτη και άμεσα θα δημοπρατηθεί.

Στα τέλη Νοέμβρη του 2018, έπειτα από προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση και με δική μου παρέμβαση ανακοινώθηκε ότι εξαλείφονται τα προβλήματα σύνδεσης και παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου στις περιοχές Πετρωτού και Ν. Φιλαδέλφειας. Θα ακολουθήσουν Μεσαίο, Μονόλοφο και Μελισσοχώρι.

Έχουν γίνει επεκτάσεις φωτισμού στο Πετρωτό και σύντομα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες περιοχές, ενώ έχει γίνει αντικατάσταση των παλαιών κάδων απορριμμάτων με νέους.

Ως αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης να επισημάνω ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα ο Δήμος θα αποκτήσει γκρέιτερ, ένα σημαντικότατο «εργαλείο» στα χέρια μας για την αγροτική οδοποιία και όχι μόνο.

Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε γιατί η σημερινή διοίκηση του Αστέριου Γαβότση έχει έργο και πρέπει να το ολοκληρώσει την επόμενη τετραετία.

 

Μοίρασε το άρθρο!