Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στο Ηράκλειο τους μαχητές της ζωής

Επίσκεψη αντιπροσωπείας ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στον σύλλογο «Ηλιαχτίδα»

Τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Η Ηλιαχτίδα» υποδέχθηκε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειξε για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο με τους παίκτες να μοιράζουν χαμόγελο αλλά και δώρα σε παιδιά που μάχονται με τον καρκίνο.

«Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα δίπλα στους πραγματικούς ήρωες της ζωής και σήμερα υποδέχτηκε τον σύλλογο “Ηλιαχτίδα” για παιδιά με καρκίνο προκειμένου να δώσει τους δύναμη σε μια μάχη μεγαλύτερη από το ποδόσφαιρο», ανέφερε σε ανάρτηση της η  ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο σύλλογος «Ηλιαχτίδα» ιδρύθηκε το 1992 στο Ηράκλειο από ευαισθητοποιημένους πολίτες. Είναι πιστοποιημένος φορέας παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Σκοπός του συλλόγου είναι η παροχή βοήθειας στα παιδιά με νεοπλασία που κατάγονται από την Κρήτη ή νοσηλεύονται σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Κρήτης και στις οικογένειές τους ηθικής και υλικής συμπαράστασης και μέριμνας.

Ένας άλλος άξονας της προσπάθειας έχει να κάνει με την ενημέρωση και  την ευαισθητοποίηση τον κοινού πάνω στο πρόβλημα της παιδικής νεοπλασίας και η ενίσχυση, προβολή και διάδοση της ιδέας παροχής κάθε μορφής βοήθειας σε παιδιά με νεοπλασία.

 

Μοίρασε το άρθρο!