Ο ΠΑΟΚ… “έσωσε” τον βαθμό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αντί να κάνει… “περίπατο”

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε απόλυτα στο ντέρμπι Δικεφάλων, όμως ήταν αναποτελεσματικός απέναντι στην ΑΕΚ που σκόραρε στη μοναδική της ευκαιρία στο παιχνίδι και το ισόπαλο 1-1 δεν τον αφήνει ικανοποιημένο. Ο Μουργκ ισοφάρισε στο 89΄ σκοράροντας στο ντεμπούτο του!

 

Οι “ασπρόμαυροι” είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, η Ένωση όμως άνοιξε το σκορ στην πρώτη της φάση με γκολ του Ανσαριφάρντ. Τουλάχιστον, ο Μουργκ που είχε περάσει στο ματς στο 81ο λεπτό, κάνοντας ντεμπούτο με την ασπρόμαυρη φανέλα, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με κοντινή κεφαλιά στο 89΄, γλιτώνοντας την ομάδα του από τα χειρότερα. Στην τελευταία φάση, στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων (90΄+6΄) οι Θεσσαλονικείς έχασαν τεράστια ευκαιρία, με τον Σφιντέρσκι να νικιέται από τον Τσιντώτα σε τετ α τετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Οι Θεσσαλονικείς είχαν ζητήσει πέναλτι σε χέρι του Σάκχοφ στο 15΄, ενώ τους ακυρώθηκε γκολ του Τζόλη στο 26΄, καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του νεαρού πριν εκτελέσει.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Μιτάι (46′ Λόπες), Παουλίνιο (70′ Βασιλαντωνόπουλος), Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Τάνκοβιτς (60′ Αλμπάνης, 80′ Σαμπανάτζοβιτς), Λιβάια, Ανσαριφάρντ (60′ Ολιβέιρα)

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης (81′ Μουργκ), Γιαννούλης, Μάτος (68′ Ουαγκέ), Εσίτι (58′ Νινούα), Σβαμπ, Τζόλης (68′ Σφιντέρσκι), Α.Ζίβκοβιτς (81′ Μπίσεσβαρ), Τσόλακ

Μοίρασε το άρθρο!