Ο κόσμος δημιούργησε το αδιαχώρητο στα εγκαίνια της έκθεσης τέχνης της ΔΗ.Κ.Ε.Ω.

Η ζωγραφική είναι μια μορφή επικοινωνίας, η παλιότερη γλώσσα των εικόνων και η πιο θαυμαστή, αφού γίνεται με το χέρι, με το συναίσθημα και με το νου. Σίγουρα θα έχετε δει εκπληκτικούς πίνακες ζωγραφικής,αλλά πιστεύουμε η δουλειά που γίνεται στο τμήμα ζωγραφικής της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. τα τελευταία χρόνια, είναι πράγματι εκπληκτική και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα.

Αυτή την καταπληκτική δουλειά που γίνεται πράγματι στο τμήμα της ζωγραφικής και όχι μόνο, της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. ο κόσμος του δήμου μας ξέρει να την αγκαλιάσει, κάτι που το έχει αποδείξει επανειλημμένα σε όλες τις ποιοτικές δουλειές που γίνονται από όλους τους φορείς. Βέβαια το εκπληκτικό ήταν το αδιαχώρητο του κόσμου, που όχι μόνο κατέκλυσε τον επάνω και τον κάτω όροφο της αίθουσας τέχνης, αλλά και τον εξωτερικό χώρο.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. και αντιδήμαρχος καθαριότητας Ηλίας Ζιακούλης, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τον κόσμο, και τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, που αγκάλιασαν αυτή την τόσο πετυχημένη, προσπάθεια, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι άνθρωποι κάθε ηλικίας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Με την σειρά του ο Αστέριος Γαβότσης επισήμανε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε όλους τους τομείς στις διάφορες εκδηλώσεις πολιτισμού, ευχαριστώντας και αυτός τους συνεργάτες του.

Τα εγκαίνια της έκθεσης τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Σ.Αναστασιάδης, ο δήμαρχος Λαγκαδά Γ.Καραγιάννης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λ.Σημαιοφορίδης, η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. Ρ.Αντωνιάδου, ο πρόεδρος της Αβάθμιας εκπαίδευσης Β.Χατζηαντωνίου, η αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ω. και Ββάθμιας εκπαίδευσης Χ.Βαμβάκη Λιμπατέ, ο πρώην αντιδήμαρχος Θ.Δίγκαλης, ο υποψήφιος δήμαρχος Α.Πολυχρονίδης, ο πρόεδρος του τοπικού Ωραιοκάστρου Μ.Κουφουνάκης, και οι τοπικοί σύμβουλοι Ωραιοκάστρου. Β.Λύσσα, Ν.Δελή, και Σ.Ίννου. 

πηγή πληροφοριών:PoliteiaMeOrama.gr

φωτογραφίες:PoliteiaMeOrama.gr.

Μοίρασε το άρθρο!