Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Α.ΓΑΒΟΤΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

27index

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης προέβη στην παρακάτω δήλωση με αφορμή την παραίτηση της κ. Ρένας Αντωνιάδου από τη θέση της προέδρου του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω:

«Δυστυχώς, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να αποδεχτώ την παραίτηση της κας Ρένας Αντωνιάδου από τη θέση της προέδρου στο Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. Θέλω να την ευχαριστήσω τόσο για όσα προσέφερε στην παράταξη «Πολιτεία με Όραμα», όσο και ως δημοτική σύμβουλος αλλά και πρόεδρος του Δ.Σ. Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. μέχρι χθες.

Παραμένει προσωπική μου φίλη και συμφωνώ μαζί της για τους πραγματικούς λόγους που την οδήγησαν στην παραίτησή της (όπως η ίδια αναφέρει για λόγους ευθιξίας).

Της εύχομαι καλή συνέχεια στο δρόμο που αυτοβούλως επέλεξε».

Γραφείο δημάρχου

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ  RealOraiokastro

Είναι προς τιμή του Δημάρχου  να συμφωνεί με την κ.Αντωνιάδου ότι οι λόγοι ευθιξίας που επικαλείται είναι πραγματικοί και ουσιαστικοί. Θα πρέπει όμως  αυτός που προκάλεσε αυτό το θέμα και μια στενή συνεργασία 6 ετών να  τινάζεται στον αέρα,αν ήθελε πραγματικά το καλό της διοίκησης και της παράταξης,δεν θα το προκαλούσε.Κάποτε θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι τέτοιες συμπεριφορές θα πρέπει να απομονώνονται. Ο Δημοσθένης έλεγε ότι δεν  μπορείς να έχεις ένα περήφανο και ευγενικό πνεύμα, αν η συμπεριφορά σου είναι κακή και καταφρονητέα. Οι πράξεις σου πρέπει να είναι σύμφωνες με το πνεύμα σου… 

Διαβάστε επίσης στο RealOraiokastro

ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: ΟΤΑΝ ΤΟ RealOraiokastro ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ

Τα βρήκαν δήμαρχοι και Παντής – Ξεκινούν μαθήματα από τέλη Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου τα παιδιά των προσφύγων

Η συγκινητική επιθυμία του Μίκη Θεοδωράκη: Να διευθύνω ορχήστρα για μια στερνή φορά, ακόμα και από το καροτσάκι

Μοίρασε το άρθρο!