Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, ανοίγει ένα νέο παράθυρο επικοινωνίας με τους δημότες της περιοχής του.

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, ανοίγει ένα νέο παράθυρο επικοινωνίας με τους δημότες της περιοχής του. Με όλους εκείνους που θέλουν να του μεταφέρουν τις ανησυχίες και τις σκέψεις τους αλλά, λόγω των αποστάσεων του καλλικρατικού δήμου, δεν τα καταφέρνουν.

Ο κ. Γαβότσης στο πλαίσιο των Λαϊκών Συνελεύσεων, που καθιερώνονται, θα βρίσκεται κοντά στους δημότες του, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό, με σκοπό να ακούσει ο ίδιος τα προβλήματα τους και μαζί με τους δημοτικούς συμβούλου του να αναζητήσουν και να δώσουν λύσεις.

Η αρχή έγινε από τη Νέα Φιλαδέλφεια, την περιοχή, όπου εδώ και σχεδόν δύο μήνες ένα έργο πνοής, η γέφυρα της Νέας Φιλαδέλφειας, στον Γαλλικό ποταμό, είναι σε εξέλιξη, με τους κατοίκους να βλέπουν πλέον μια ακόμη εξαγγελία του δημάρχου Ωραιοκάστρου να υλοποιείται.

Το «ραντεβού» με τους κατοίκους δόθηκε στο Κελεσόγλειο Πολιτιστικό Κέντρο, όπου συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας, όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, η κατάσταση των δρόμων σε αγροτικές περιοχές αλλά και η εξέλιξη του έργου της γέφυρας της Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο μετά από χρόνια ταλαιπωρίας των κατοίκων, σε λίγους μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τις επόμενες συναντήσεις του κ. Γαβότση, σε περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Καραστερίου,ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας Χρήστος Παναγιωτίδης,η Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΩ και της Ββάθμιας Χριστίνα Βαμβάκη Λιμπατέ,ο επικεφαλής της παράταξης ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Γρηγόρης Εδιρνέλης,ο πρόεδρος του τοπικού της Ν.Φιλαδέλφειας Νίκος Γιαλαίτζόγλου,και οι τοπικοί σύμβουλοι,Τσαλίδης και Χρύσογλου.

Μοίρασε το άρθρο!