Οι καλύτερες υποβρύχιες φωτογραφίες

 

Κάθε χρόνο μία ομάδα κριτών επιλέγει τις καλύτερες υποβρύχιες φωτογραφίες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό Underwater Photography. Στον διαγωνισμό -που θεωρείται από τους πλέον σημαντικούς- μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας. Οι διοργανωτές από την πλευρά τους καλούν οποιονδήποτε έχει μία όμορφη υποβρύχια φωτογραφία, να την στείλει και να δοκιμαστεί στον ανταγωνισμό

Το χρυσό μετάλλιο πήγε στη φωτογραφία που δείχνει έναν καρχαρία να διασχίζει τα νερά των Μπαχαμών το σούρουπο

«Γευτείτε το ουράνιο τόξο» ο τίτλος της φωτογραφίας που κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο, στην κατηγορία «Πάνω-Κάτω από την επιφάνεια του νερού»

Χρυσό μετάλλιο «Μάκρο Φωτογραφία». Μια μέδουσα που κολυμπάει στα νερά της Ταϊλάνδης

«Ενα όμορφο χταπόδι» ο τίτλος της φωτογραφίας που κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία «Ευρυγώνια Λήψη – Φυσικό Φως»

 

Ασημένιο μετάλλιο για τη μάκρο φωτογραφία με τίτλο «Γίνε ο Βαλεντίνος μου», Ινδονησία

Χρυσό Μετάλλιο «Θαλάσσια Ζωή». Μια μεγάπτερη φάλαινα μωρό κολυμπάει μαζί με τον φωτογράφο προς την επιφάνεια της θάλασσας για να πάρει μια ανάσα. Την επόμενη μέρα δύο φάλαινες Ορκα την σκότωσαν παρόλο που προστατευόταν από την οικογένεια της

Χρυσό Μετάλλιο «Εύκρατα Νερά». Μια παιχνιδιάρα φώκια ποζάρει ενθουσιασμένη μπροστά στον φακό κρατώντας ένα βατραχοπέδιλο, σε θάλασσα της Αγγλίας.

Μοίρασε το άρθρο!