Με φτυάρια στα χέρια μικροί και μεγάλοι, ήταν παρόντες στην δενδροφύτευση στη Νεοχωρούδα

Με κεντρικό σύνθημα “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας συντονίστηκαν σήμερα στο Let’s do it Greece 2018, τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Περιβαλλοντική Δράσης της χώρας,με την συμμετοχή  εκατοντάδων σχολείων σε όλη την Ελλάδα!

Με φτυάρια λοιπόν στα χέρια μικροί και μεγάλοι, ήταν παρόντες στην δενδροφύτευση  που διοργάνωσε στην περιοχή ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ,ο Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Νεοχωρούδας,το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο Νεοχωρούδας,και οι μαζικοί φορείς.

Είναι γνωστό σε όλους μας,ότι μια δενδροφύτευση έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει και μπορεί να αμβλύνει την κλιματική αλλαγή,προσφέροντας μάλιστα την περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι άξιες συγχαρητηρίων,γιατί όχι μόνο αναβαθμίζουν το χωριό και την περιοχή,αλλά γίνεται και ένας πόλος έλξης για όλους τους κατοίκους,δήλωσε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

 Θα πρέπει να τονίσουμε και την βοήθεια του Δήμου Ωραιοκάστρου και της Αντιδημαρχίας καθαριότητας και πρασίνου,σε όλη αυτή την προσπάθεια του Ι.Ν.Αγίου Νικολάου και των κατοίκων της περιοχής.

πηγή PoliteiaMeOrama.gr

φωτογραφίες PoliteiaMeOrama.gr

Μοίρασε το άρθρο!