Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις στο Μελισσοχώρι για την 19η Ιουνίου 1913

0294 0232 0352 0237 0382

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία του Μελισσοχωρίου η εκδήλωση για την 104η επέτειο της 19ης Ιουνίου 1913, ημέρας έναρξης του Β’ Βαλκανικού Πολέμου και εγκατάστασης του Γενικού Στρατηγείου στη Μπάλτζα κατά τη μάχη Κιλκίς – Λαχανά.

Η επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε από τον μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη παρουσία όλων των ιερέων της δημοτικής ενότητας Μυγδονίας. Ακολούθησε ο πανηγυρικός της ημέρας από τη διδάκτορα Μαρία Τατάγια και η κατάθεση στεφάνων. Η εκδήλωση, τελετάρχης της οποίας ήταν η τοπική σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Ωραιοκάστρου Νέλλυ Δελή, ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο μουσείο Μελισσοχωρίου και τη δεξίωση που παρατέθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους.

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο δήμος Ωραιοκάστρου, η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς και η δημοτική κοινότητα Μελισσοχωρίου παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, οι βουλευτές της Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Θεοφάνης Παππάς, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, η αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γερακίνα Μπισμπινά, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν, ο αντιδήμαρχος Διοικητικού, Οικονομικού και Προγραμματισμού Παναγιώτης Κοϊτσίδης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Μυγδονίας Ευάγγελος Καραστερίου, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευάγγελος Χατζηαντωνίου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ Νίκος Παπαδόπουλος, η αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΩ Χριστίνα Βαμβάκη- Λιμπατέ, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηρακλής Τσακαλίδης, Ανέστης Πολυχρονίδης και Γ. Παραπανήσιος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μελισσοχωρίου Αθανάσιος Γκάτσης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λητής Απόστολος Χατζηαντωνίου, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Δρυμού Κώστας Πατσαλάς, ο διοικητής της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος Σωτήριος Κωστάκογλου, ο προϊστάμενος Πυροσβεστικού Σώματος Λαγκαδά Δημήτρης Λουκοβίτης, η πρώην αντιδήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ανατολή Κωνσταντινίδου, εκπρόσωποι συλλόγων κ.α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Μοίρασε το άρθρο!