Ματσάρα με τα όλα της στο Πανθεσσαλικό απ’ όπου πέρασαν οι «κίτρινοι» με 2-1.

Έγινε χαμός, παίχτηκε όμως και ωραία μπάλα στο Βόλος – Άρης. Ματσάρα με τα όλα της στο Πανθεσσαλικό απ’ όπου πέρασαν οι «κίτρινοι» με 2-1. Μεγάλη νίκη για τους Θεσσαλονικείς που ανέβηκαν βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Αρχικά, το ματς είχε δύο μέρη. Το ένα ήταν το ποδοσφαιρικό και το άλλο τα επεισόδια και το ξύλο μέσα και έξω από το Πανθεσσαλικό. Λόγω αυτών μετά το πρώτο δεκάλεπτο είχαμε μεγάλη διακοπή. Από τη μία ήταν τα όσα έγιναν εκτός γηπέδου και από την άλλη οι διαπληκτισμοί εντός αυτού. Οι μπουνιές που δόθηκαν κόστισαν σε Μπερτόγλιο, Μπαριέντος και Γκρίλο. Τρεις αποβολές και οι δύο ομάδες έπαιξαν ουσιαστικά με δέκα όλο το ματς, αφού ο Μπαριέντος δεν είχε ξεκινήσει ούτως ή άλλως. Θα μπορούσαν να έχουν βγει περισσότερες κόκκινες πάντως.

Από εκεί και πέρα, είδαμε ένα ματς – ροντέο. Βόλος και Άρης είχαν κενά, αλλά και τη διάθεση να επιτεθούν. Γρήγορος ρυθμός, φάσεις, αναρχία σε πολλές περιπτώσεις και τελικά νίκη της ομάδας που έχει μεγαλύτερη ποιότητα και εκμεταλλεύτηκε καλύτερα τους χώρους που βρήκε.

Βόλος – Άρης 1-2: Η κάρτα του αγώνα

MVP: Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του έκανε ο Ματέο Γκαρσία από τη μέρα που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει συμμετοχή και στα δύο γκολ της ομάδας του. Στο πρώτο εκείνος δίνει την πάσα στον Εντιαγέ και το δεύτερο είναι μία καθαρά προσωπική φάση. Την κυνήγησε και επιβραβεύτηκε.

UP: Μία από τις μεγάλες επενδύσεις του Άρη είναι ο Μπαντού Εντιαγέ. Στη φάση του 0-1 καταλαβαίνεις γιατί. Δεν τους βλέπει τους αντιπάλους. Λίγοι χαφ έχουν αυτή την κάθετη κίνηση που διαθέτει σταθερά στο ρεπερτόριό του ο Σενεγαλέζος. Κομβικό το χρονικό σημείο που βρήκε δίχτυα.

DOWN: Στα ματς που χρειάστηκε να αγωνιστεί, δεν έπεισε. Ο Ζαν-Πιέρ Ρίνερ επιβεβαίωσε ξανά πως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έχανε μονομαχίες από τον Καμαρά, δεν βρισκόταν πάντα εκεί που έπρεπε και στο 0-2 δεν διώχνει την μπάλα. Είναι λάθος το γύρισμα του συμπαίκτη του, αλλά έπρεπε να αντιδράσει και εκείνος διαφορετικά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας) σφύριξε ένα αρκετά δύσκολο ματς. Ο έλεγχος χάθηκε από πολύ νωρίς με τον ίδιο να υποπίπτει σε λάθη. Σημαντικότερο όλων ότι ο Νίνης δεν αποβλήθηκε. Υπάρχουν και φωτογραφίες που τον δείχνουν να γρονθοκοπεί τον Μπερτόγλιο.

ΓΚΟΛ: 48′ Ορός – 35′ Εντιαγέ, 46′ Ματέο Γκαρσία

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 49′ Νίνης, 79′ Ρομέρο – 79′ Καμαρά, 83′ Εντιαγέ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 23′ Μπαριέντος, 23′ Γκρίλο – 23 ‘ Μπερτόγλιο

ΒΟΛΟΣ (Γκιγκέρμο Αμπασκάλ): Κότνικ, Ρομέρο, Ρίνερ (81’ Σοάρες), Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Φερνάντες, Νίνης (54’ Ρεγκατέν 64’ Βοϊτκόφσκι)), Όροζ (81’ Τερεζίου), Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο (63’ Λούκας Σάσα), Ντιαγέ, Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία (75’ Μπρούνο Γκάμα), Μαντσίνι (63’ Ιτούρμπε), Καμαρά (90’ Σάκιτς).

Μοίρασε το άρθρο!