Καμία επαφή με την πραγματικότητα της αυτοδιοίκησης και την καθημερινή διαχείριση ενός δήμου δεν έχουν οι περισσότεροι υποψήφιοι

Καμία επαφή με την πραγματικότητα της αυτοδιοίκησης και την καθημερινή διαχείριση ενός δήμου δεν έχουν οι περισσότεροι υποψήφιοι για τον δήμο Ωραιοκάστρου, οι οποίοι τάζουν ότι τους «κατέβει στο κεφάλι» χωρίς καν να γνωρίζουν εάν υπάρχει η δυνατότητα υλοποίησης των όσων ανερυθρίαστα υπόσχονται στους δημότες.

Έργα, δράσεις και παρεμβάσεις αραδιάζονται στον προεκλογικό διάλογο και σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι προσπαθούν να υπερθεματίσουν, ενώ την ίδια στιγμή δεν έχουν ιδέα εάν όλα αυτά για τα οποία τάχα δεσμεύονται, μπορούν να γίνουν πράξη.

Την ίδια στιγμή ασκούν κριτική και κατηγορούν την σημερινή Δημοτική Αρχή, για τα όσα έπραξε, αναγνωρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς πως η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου παράγει σημαντικό έργο.

Ας μάθουν πρώτα οι υποψήφιοι για τον Δήμο Ωραιοκάστρου που βρίσκονται τα χωριά του δήμου, που θέλουν να διοικήσουν και μετά ας ανακοινώνουν υποσχέσεις για έργα, τα οποία θα μείνουν μόνο στα προεκλογικά τους φυλλάδια.

Οι υποδομές και τα έργα δεν γίνονται στα «λόγια» και στις κούφιες υποσχέσεις, αλλά χρειάζονται δουλειά, επιμονή και υπομονή για να καρποφορήσουν.

Μοίρασε το άρθρο!