Θεσσαλονικη 2065 μΧ: Παραδίδεται ο Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός- Λιμένας- ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη!

Βρισκόμαστε στις αρχές του 2.065 μΧ και εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη ζούμε μεγάλες στιγμές! Μετά το «Χωριό του Άη Βασίλη» στο Χορτιάτη και τους χιλιάδες επισκέπτες, μαζί με τα δεκάδες Μπατώ Μους που πλέουν στο Θερμαϊκό, σειρά έχει η λειτουργία του νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού-Λιμένα-ΚΤΕΛ στην πόλη μας. Ωστόσο αντιμετωπίζουμε ένα τεράστιο πρόβλημα! Έχουν εξαφανιστεί τα χαρτομάντηλα από παντού! Κι αυτό γιατί κλαίνε με «μαύρο δάκρυ» όσοι ξένοι επισκέπτονται την άλλοτε «φτωχομάνα» και μίζερη Θεσσαλονίκη.  

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Μόλις πατάνε το πόδι τους δεν πιστεύουν αυτό που βλέπουν. Και ξανά κλάμα και ξανά χαρτομάντηλα. Ειδικά οι ανταγωνιστές μας, μυξοκλαίνε σα μικρά παιδιά. Βλέπουν τη μεγάλη αλλαγή στην πόλη που κάποτε τη χλεύαζαν και την ειρωνευόταν για τα ανύπαρκτα έργα όπως Μετρό-υποθαλάσσια-Περιφερειακοί αυτοκινητόδρομοι, λιμένα, βρωμιά, αναρχία και πολλά άλλα.

Μια πόλη από κάποτε ήταν παρατημένη και χωρίς έργα ουσιαστικά έργα υποδομών, τώρα είναι ο Νο 1 τουριστικός προορισμός ίσως και παγκοσμίως. Τι να κάνουμε; Ας πρόσεχαν και να μην μας υποτιμούσαν εμάς τα καρντάσια… Παγκόσμια πρωτοτυπία HUB : Λιμένας-Σιδηρόδρομος-ΚΤΕΛ σε ένα χώρο!  Οι υπερόπτες Ευρωπαίοι, μας κουνούσαν το δάχτυλο για το πόσο πίσω είχαμε μείνει στις εξελίξεις. Μας έπρηζαν ότι έχουν σύγχρονα αεροδρόμια «κόμβους» ή αλλιώς (Hub).
Εμείς όμως προχωρήσαμε παραπέρα και επινοήσαμε την παγκόσμια πρωτοτυπία να κατασκευάσουμε ένα αλλιώτικο Hub. Είναι ο διεθνής, υπερσύγχρονος και τεράστιος κομβικός σιδηροδρομικός σταθμός, λιμάνι και ΚΤΕΛ μαζί (Hub «τρία σε ένα») Και με άμεση σύνδεση με το νέο αεροδρόμιο στη Χαλάστρα. Που; Στη Θεσσαλονίκη του 2.065 μΧ!

 

Μοίρασε το άρθρο!