Θεσσαλονίκη: Αφιέρωμα για το τυρί και το κρασί στην Detrop Boutique 2016

690_7bbc92ce4ccb688b72e73d0852aaba84

09/02/2016

Το τυρί και το κρασί θα έχουν την τιμητική τους στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων Εξοπλισμού και Συσκευασίας «26η Detrop Boutique», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, οι επαγγελματίες του κλάδου θα προβάλλουν στην έκθεση τα ποιοτικότερα ελληνικά τρόφιμα και ποτά της χώρας στους επισκέπτες, ενώ στο πλαίσιο του αφιερώματος «Cheese & Wine» θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας.

Η έκθεση «26η Detrop Boutique 2016» απευθύνεται σε εξωστρεφείς επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους που ασχολούνται με την παραγωγή ποιοτικών, παραδοσιακών και πιστοποιημένων προϊόντων. Ως έκθεση με καινοτομικό χαρακτήρα, ενσωματώνει ιδιαίτερα στοιχεία και εμπνεύσεις, όπως Pop Up (αναδυόμενα) εστιατόρια, όπου παρουσιάζονται πρωτοποριακές γαστρονομικές επιδείξεις σε ειδικούς χώρους εστίασης, με διαφορετικές πάντοτε θεματικές.

Ακόμη οι εκπρόσωποι κορυφαίων εταιρειών από διάφορους τομείς της αλυσίδας τροφίμων θα αναλύσουν τις νέες τάσεις, τις καινοτομίες και τις ευκαιρίες που όλοι οι επαγγελματίες στους τομείς των τροφίμων και ποτών θα πρέπει να γνωρίζουν.

Μοίρασε το άρθρο!