Η ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ !!

Σε μια ιδιαίτερη βραδιά βρέθηκαν τα μέλη της Λέσχης για τελευταία φορά αυτή την χρονιά. Παρουσία της Προέδρου του Δ.Ο.Π.Π.Ω. και Πρόεδρος της Λέσχης Ανάγνωσης Ωραιοκάστρου Ρένα Αντωνιάδου, συζητήσαμε τα πεπραγμένα της χρονιάς.

Ο Συντονιστής και υπεύθυνος της Λέσχης Γαβριήλ Μουχλιανίτης με τον συνεργάτη του Δημήτρη Ξανθόπουλο, καθώς και όλα τα μέλη, είπαν τις απόψεις τους και τις εντυπώσεις τους από όλη την περίοδο της χρονιάς..

Εκτός από τα βιβλία που αναγνώσαμε και τα ποιήματα που απαγγείλαμε, υπήρχαν και ιδιαίτερες ημέρες, φέραμε και συγγραφείς των βιβλίων που αναγνώσαμε, για να γνωρίσουμε καλύτερα την ψυχική διάθεση του κάθε συγγραφέα και τον λόγο που έγραψε το βιβλίο, γινόταν δηλαδή μια πλήρη εικόνα του συγγραφέα και του βιβλίου του. Αυτό είναι κάτι το εντυπωσιακό για τα μέλη της Λέσχης διότι εμπλουτίζουν την γνώση τους για το βιβλίο που διαβάζουν και σχολιάζουν.

Η Λέσχη μας απαριθμεί περίπου 20-25 μέλη εκ των οποίων τα περισσότερα είναι παρόν όλες τις ημέρες που λειτουργεί η Λέσχη.

Υπάρχουν μέλη που γι αυτά η Λέσχη είναι θέμα ζωής, θέμα μεγάλης χαράς, θέμα αναζωογόνησης του εαυτού τους ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα. Μέσα σ`αυτή την ζεστή ατμόσφαιρα της Λέσχης ζούμε πραγματικά κατι το ιδιαίτερο στη ζωή μας. Έχοντας συντονιστή τον Γαβριήλ, ο οποίος είναι μοναδικός στο είδος του, γνωστός και από την περίοδο που εργαζόταν στα σχολεία ως καθηγητής Φιλολογίας, με τον ιδιαίτερο τρόπο που αντιμετωπίζει τα πάντα κατά την διάρκεια της λειτουργίας της Λέσχης, αλλά και μετά που η συνάντησή μας συνεχίζεται από αρκετά μέλη σε κάποιο καφέ ή ουζερί… !!

Δεν θα πώ περισσότερα, νομίζω πως μία επισκεψη από κάποιον που δεν μας γνωρίζει θα είναι αρκετή για να θελήσει να μπεί στον κύκλο μας !

Η Λέσχη Ανάγνωσης Ωραιοκάστρου στεγάζεται σε μία από τις αίθουσες της Βιβλιοθήκης του Ωραιοκάστρου και λειτουργεί κάθε Τετάρτη από 19:00 έως 21:00

τηλ. 2310-697-387 αυτό από τα τέλη Σεπτεμβρίου που αρχίζουμε την νέα μας χρονιά

ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΖΑΊΤΗΣ

Φωτογραφία του Nikos Pazaitis.

Φωτογραφία του Nikos Pazaitis.

Φωτογραφία του Nikos Pazaitis.

Φωτογραφία του Nikos Pazaitis.

Φωτογραφία του Nikos Pazaitis.

Φωτογραφία του Nikos Pazaitis.

Φωτογραφία του Nikos Pazaitis.

 

Μοίρασε το άρθρο!