ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΤΕΝΕΚΈΔΕΣ! -Μία νέα δράση ξεκινά από την Κοινότητα Νεοχωρούδας

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΤΕΝΕΚΈΔΕΣ! Μία νέα δράση ξεκινά από την Κοινότητα Νεοχωρούδας σε συνεργασία με την ομάδα Ζωγραφικής του Ι.Ν.Αγ.Νικολαου. Πιάνουμε τα πινέλα , διαλέγουμε τα χρώματα και δημιουργούμε όμορφα χειροποίητα υπαίθρια κασπώ να ομορφαίνουμε γωνιές του χωριού μας με λουλούδια. Σε αυτή την προσπάθεια είχαμε δύο πολύ σημαντικούς συμμάχους.

Την εταιρεία “Expert Domomat building technology” η οποία προσέφερε ποικιλία χρωμάτων ώστε κάθε έμπνευση των καλλιτεχνών μας να μπορεί να πάρει μορφή, αλλά και την εταιρεία. “ΦΑΡΜΑ ΠΑΛΛΑ” παραδοσιακά & βιολογικά τυριά για την προσφορά της σε τενεκέδες τυριού. Η δράση μας αυτή θα ξεκινήσει προς το παρόν πιλοτικά και θα επεκταθεί τους επόμενους μήνες.

ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΛΟΎΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΚΆΤΟΙΚΟ ΤΟΎ ΧΩΡΙΟΎ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΈΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΔΙΚΆ ΤΟΥ ΥΛΙΚΆ ΚΑΙ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ! ΘΑ ΔΕΧΘΟΎΜΕ ΤΟ ΈΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΧΑΡΆ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ. Ευχαριστούμε πολύ τους κυρίους Δημήτρη και Αστέριος Τζήκα , όπως επίσης τον κ. Στέργιο Πάλλα για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Όλοι μαζί μπορούμε να ομορφύνουμε τον τοπο μας.

Με εκτίμηση ο πρόεδρος ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΎΛΟΥ

Μοίρασε το άρθρο!