Επτά οι δολοφονίες γυναικών που ομολόγησε ο serial killer στην Κύπρο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του «Ορέστη», του 35χρονου serial killer στην Κύπρο, ο οποίος ομολόγησε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης συνολικά 7 δολοφονίες.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το sigmalive ο εντοπισμός του τρίτου πτώματος στο πεδίο βολής στην Ορούντα, θεωρείται ως η πέμπτη δολοφονία του 35χρονου. Σε εξέλιξη εξάλλου βρίσκεται επιχείρηση ανάσυρσης της σορού, ενώ στο σημείο βρίσκεται όχημα το οποίο θα παραλάβει τη σωρό της άτυχης γυναίκας που έχει εντοπιστεί. Εκτός από τον φόνο της Marry Rose, της 6χρονης κόρης της και της Arian Palanos παραδέχθηκε ότι σκότωσε και την  Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες.

 Επιπλέον παραδέχθηκε την δολοφονία γυναίκας από το Νεπάλ ή την Ινδία. Πρόκειται για την γυναίκα που εντοπίστηκε στο πεδίο βολής της Ορούντας.  Τη σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο. Υπέδειξε τον χώρο, ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα.

Η νέα υπόθεση όμως που προκύπτει έχει να κάνει με την παραδοχή διπλής δολοφονίας μάνας και ανήλικης κόρης από τη Ρουμανία.

Μοίρασε το άρθρο!