ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα» διοργανώνει την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2017 ο κ. Θεόδωρος Καράογλου. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δεξιώσεων «Giorgio» στη Σίνδο (προέκταση Μεγάλου Αλεξάνδρου) και θα ξεκινήσει στις 11 π.μ.

Εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πρωτοβουλία, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως: «Ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς τους περιορισμούς της πολιτικής ορθότητας. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ανοικτά για τις δικαιωμένες πολιτικές θέσεις του κόμματός μας. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε ως Έθνος τις δυνάμεις μας για να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα προς το μέλλον.

Οι Έλληνες μπορούμε και αξίζουμε καλύτερα!

Αξίζουμε μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και όχι των λίγων. Μια κυβέρνηση που θα πιστεύει στην αξιοκρατία, την αριστεία, την ιδιωτική πρωτοβουλία, την εξωστρέφεια και τον ανταγωνισμό. Που  θα έχει σχέδιο διακυβέρνησης, θα είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει τολμηρό μεταρρυθμιστικό πλάνο και δεν θα παλινωδεί. Που θα απομακρύνει τη μιζέρια και θα επαναφέρει την κανονικότητα σε όλη την επικράτεια.  Η Ελλάδα δεν χρειάζεται διαχειριστές φτώχειας αλλά παραγωγούς πολιτικής που θα δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και θα στηρίζουν την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία. Οι Έλληνες αξίζουμε μιας καλύτερης κυβέρνησης. Υπάρχει επιλογή και είναι η Νέα Δημοκρατία!»

 

Μοίρασε το άρθρο!