Δύσκολες ώρες για την κόρη της Τζένης Μπαλατσινού μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε η Αμαλία Κωστοπούλου στο Λος Άντζελες όπου κατοικεί.

Η Αμαλία Κωστοπούλου έζησε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς πριν από μερικές μέρες ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να υποβληθεί σε δύο χειρουργεία. Η μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ η Αμαλία Κωστοπούλου, οδηγούσε κανονικά σε δρόμο του Λος Άντζελες, οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου, παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της με μεγάλη ταχύτητα.

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, η οποία ζει και εργάζεται μετά την αποφοίτησή της από το Berkley, είχε «άγιο», καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα, χωρίς να διατρέχει ευτυχώς κίνδυνο η ζωή της.

Η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια έκανε ό,τι μπορεί για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να είναι στο πλευρό της κόρης της και να τη βοηθήσει να ξεπεράσει το σοκ από το τροχαίο.

Το πρωί της Παρασκευής ο Άρης Καβατζίκης επιβεβαίωσε την είδηση στο «Πρωινό», αναφέροντας πως η Αμαλία είναι σε κέντρο αποκατάστασης, ο κίνδυνος έχει περάσει και πως η Τζένη ταξίδεψε για τις ΗΠΑ πριν περίπου δέκα μέρες.

«Η Αμαλία είχε ένα πάρα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Los Angeles. Σήμερα μπορούμε να το πούμε με ασφαλείς πληροφορίες. Κινδύνευσε πάρα πολύ. Έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία. Ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει. Η Τζένη βρέθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Είναι σε κέντρο αποκατάστασης και είναι πολύ καλά. Το μήνυμα είναι αισιόδοξο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης.

photo

photo

photo

photo

photo

Μοίρασε το άρθρο!