“Δυναμική ομάδα, έτοιμη να διοικήσει το Ωραιόκαστρο”

Το συνδυασμό της παράταξης «αν.α.σ.α» για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, σήμερα, νωρίς το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Σκαρλάτος συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για το ψηφοδέλτιο που καταθέσαμε σήμερα, στο οποίο συμμετέχουν έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης αλλά και πολλοί νέοι άνθρωποι με ανεξάντλητη όρεξη και διάθεση για προσφορά.

Συγκροτήθηκε μια δυναμική ομάδα που είναι έτοιμη να διοικήσει το Ωραιόκαστρο και αποτελείτε από ενεργούς συμπολίτες μας, που προέρχονται από όλο το φάσμα της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής και οι οποίοι θα συμβάλουν στην «αν.α.σ.α» που θέλουμε να δώσουμε στον τόπο μας. Άνθρωποι πετυχημένοι στον τομέα τους που γνωρίζουν πολύ καλά όχι μόνο τι πρέπει να αλλάξει στον δήμο μας αλλά και πώς να το κάνουν», τόνισε αμέσως μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου ο κ. Σκαρλάτος.

«Από αυτή τη στιγμή ξεκινάμε την τελική φάση του αγώνα μας όπου όλοι μαζί, μέσα από την καθημερινή μας επαφή με τους συνδημότες μας, θα επικοινωνήσουμε τις προγραμματικές θέσεις της παράταξής μας “πόρτα – πόρτα”. Ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για την αποφασιστικότητά τους να δώσουμε αυτή τη μάχη μαζί. Καλώ τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν ισχυρή εντολή που θα μας δώσει τη δύναμη να τους υπηρετήσουμε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου και κατέληξε: «Όλοι μαζί αποφασίσαμε να συμπορευτούμε με γνώμονα το καλό του τόπου μας. Όλοι μαζί θα δώσουμε μάχη για έναν δήμο σύγχρονο, έναν δήμο –πρότυπο. Το Ωραιόκαστρο αλλάζει. Το Ωραιόκαστρο χρειάζεται την αν.α.σ.α του».

Μοίρασε το άρθρο!