Δολοφονία Γιαλιά – Κούγιας: «Σοκ, χθες το απόγευμα ήμουν σπίτι του»

Θρίλερ στη Μάνδρα, με τη δολοφονία του επιχειρηματία, Χρήστου Γιαλιά. Ο νομικός του εκπρόσωπος και ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για «σοκ» όταν πληροφορήθηκε την είδηση, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς είναι το θύμα της δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (07/02) στην Αγία Αικατερίνη Μάνδρας. Ο άνδρας, ηλικίας 59 ετών, εντοπίσθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ, στο καμένο ΙΧ βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ – το οποίο πιθανότατα ανήκει στους δράστες– και δύο κάλυκες.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι το 2018, είχε δολοφονηθεί η σύζυγος του επιχειρηματία,  σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr. Το θύμα δραστηριοποιείτο επιχειρηματικά στα Μέγαρα, όπου διέθετε κρεοπωλείο, ενώ, είχε ασχοληθεί ενεργά και με τον χώρο του ποδοσφαίρου, αφού υπήρξε ιδιοκτήτης του ΑΟ Τρικάλων, της ΠΑΕ Πανελευσινιακός. Ακόμη, ο Χρήστος Γιαλιάς ήταν εκείνος που ανέκτησε την ομάδα του Μανδραϊκού.

Αλέξης Κούγιας: «Αισθάνομαι σοκ, χθες το απόγευμα ήμουν σπίτι του»

Ο νομικός του εκπρόσωπος και ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για «σοκ» όταν πληροφορήθηκε την είδηση της δολοφονίας του Χρήστου Γιαλιά, ενώ, αποκάλυψε ότι χθες (06/02) βρισκόταν στο σπίτι του, στην Αγία Αικατερίνη Μάνδρας, όπου πανηγύρισαν για μία πολύ μεγάλη επαγγελματική επιτυχία του επιχειρηματία.

Μοίρασε το άρθρο!