ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΡΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΡΤΑ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Ακόμη ένας δυναμικός και ενεργός πολίτης του Ωραιοκάστρου προστίθεται στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα”. Πρόκειται για τον κ. Βαγγέλη Κούρτα, το οποίο καλοσωρίζουμε με ιδιαίτερη χαρά. Ο κ. Κούρτας γεννήθηκε στον Δρυμό Θεσσαλονίκης, όπου και διαμένει μέχρι και σήμερα με την οικογένειά του. Ένα δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως επιθεωρητής πωλήσεων σε μεγάλη βιομηχανική εταιρία, διετέλεσε στέλεχος πολυεθνικής εταιρίας, ενώ το 2007 άνοιξε τη δική του επιχείρηση στον Δρυμό. Παράλληλα ενεργή ήταν η δράση του, ως μέλος, και στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής.

«Ο Δρυμός απ όπου κατάγεται ο κ. Κούρτας είναι ένας τόπος, όπου τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά έργα, όπως η αποχέτευση Μυγδονίας, οι δυο κόμβοι Λητής – Μεισσοχωρίου, το κλειστό Γυμναστήριο, παιδικές χαρές, ασφαλτοστρώσεις αλλά και έργα αγροτικής οδοποιίας, τα οποία έδωσαν πνοή σε αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής. Το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι, έχοντας άξιους συμπολίτες μας στο πλευρό μας, να υλοποιήσουμε μια σειρά έργων, που θα αναβαθμίσουν την περιοχή και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών μας», δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης « Πολιτεία με Όραμα», Αστέριος Γαβότσης.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΡΤΑ

Είναι μεγάλη μου τιμή να συστρατεύομαι στο πλευρό του Αστέριου Γαβότση δίνοντας όλοι μαζί τον κοινό μας αγώνα για έναν δήμο, όπως μας αξίζει. Ήδη βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης η αντικατάσταση αμιαντοοσωλήνων στη Μυγδονία, η δημοπράτηση του Πνευματικού Κέντρου Δρυμού, καθώς και η ύδρευση της περιοχής. Ένα μεγαλόπνοο σχέδιο και ένα μεγάλο στοίχημα για τον Αστέριο Γαβότση αλλά και για όλους εμάς, που στηρίζουμε τις προσπάθειές του, προκειμένου μια μέρα το όνειρο για τον τόπο μας, να γίνει πραγματικότητα, όχι μέσα από ευχολόγια αλλά με πράξεις.

 

 

Μοίρασε το άρθρο!