Δελτίο τύπου της Επιτροπής Ισότητας Φύλων Ωραιοκάστρου – Συμβολική επίσκεψη με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα

6

Συμβολική επίσκεψη με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα που γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, πραγματοποίησαν ο πατήρ Εμμανουήλ Κοντάκης εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας  Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα τον οποίον εκπροσωπούσε και η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Ωραιοκάστρου κ. Γεράκη Βικτωρία σε ασθενείς πατεράδες του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου κ Βασίλειο Παπά και τον επίτροπο της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου κ Δημήτρη Γκιουζέλη, μεταφέρθηκαν ευχές και του  Δημάρχου Ωραιοκάστρου κ Αστέριου Γαβότση για καλή και γρήγορη ανάρρωση!

Η επίσκεψη έγινε στην Β’ Ουρολογική Α.Π.Θ και στην Β’ Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, σε 60 ασθενείς πατεράδες, και σε άριστη συνεργασία με τις προϊσταμένες και το νοσηλευτικό προσωπικό μοιράστηκαν προσευχητάρια, σταυρουδάκια και εικονίτσες από τον Μητροπολίτη καθώς λουλούδια και βιβλία χορηγία του φυτώριου “Garden art” στη συμμαχική Ωραιοκάστρου και των βιβλιοπωλείων «Μαλλιάρης Παιδεία», αντίστοιχα.

Η επίσκεψη άφησε έκπληκτους τους ασθενείς οι οποίοι πλημμυρισμένοι από όμορφα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης αγκάλιασαν την δράση!

Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα που χαιρέτησε την δράση, τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» κ Βασίλη Παπά για την έγκριση εισόδου, για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία, το υπαλληλικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, τους χορηγούς και όλους τους ασθενείς που μας δέχτηκαν με χαρά και τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και χρόνια πολλά!

 

             Η Πρόεδρος

        Γεράκη Βικτωρία

71245αρχείο λήψης

Μοίρασε το άρθρο!