Γιώργος Παπακωνσταντίνου: Ακόμη και σήμερα ακούμε υποσχέσεις από τη διοίκηση, όμως επί της ουσίας μηδέν



«Η διοίκηση δεν έχει υλοποιήσει πέντε χρόνια κανένα έργο. Ακόμη και σήμερα ακούμε υποσχέσεις που δημιουργούν εντυπώσεις, όμως επί της ουσίας μηδέν» υπογράμμισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας», Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ3 και στην εκπομπή «Πολιτικό Τραπέζι» σε debate μεταξύ υποψηφίων για το Δήμο Ωραιοκάστρου.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε σε βασικά έργα υποδομής που δεν υλοποιήθηκαν την τρέχουσα θητεία στον Δήμο Ωραιοκάστρου και στάθηκε συγκεκριμένα στην υδροδότηση της Μυγδονίας και της Καλλιθεας και στην έλλειψη αποχέτευσης σε αρκετές περιοχές του Δήμου.
«Αυτό που θέλει να δει ο κόσμος στον Δήμο Ωραιοκάστρου είναι έργα. Κι έχουμε μια διοίκηση η οποία τα προηγούμενα πέντε χρόνια δεν έχει ολοκληρώσει ούτε ένα έργο. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, να μην έχει υλοποιηθεί καμία πρόταση απ’ όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Γαβότση. Ακόμη και σήμερα ακούμε υποσχέσεις και για πάρα πολλά εκατομμύρια που ναι μεν δημιουργούν εντυπώσεις, αλλά επί της ουσίας μηδέν».

Ο κ.Παπακωνσταντίνου απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο, Αστέριο Γαβότση, του συνέστησε «να κάνει μια βόλτα στον δήμο. ‘Εχουμε φτάσει 35 μέρες πριν από τις εκλογές και δεν έχει κάνει καμία εκδήλωση, δεν έχει πάει πουθενά στο δήμο να μιλήσει με τους δημότες».

«Εμείς περπατήσαμε τον δήμο Ωραιοκάστρου. Όχι μόνο τώρα. Εδώ και πέντε χρόνια και καταγράψαμε τα προβλήματα και ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει σε κάθε γωνιά. Γνωρίζουμε τα προβλήματα του κόσμου. Οι δημότες ξέρουν πολύ καλά ότι αυτή η πενταετία ήταν μια πενταετία των χαμένων ευκαιριών», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Παπακωνσταντίνου, ανέλυσε τις θεματικές και γεωγραφικές εκδηλώσεις που πραγματοποίησε η παράταξη του «Δύναμη Δημιουργίας» εκεί όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα ανά τομέα (αδέσποτα, ανάπτυξη, οικονομία, ανεργία, καθαριότητα, αθλητισμό, πολιτισμό, παιδεία) με μεγάλη συμμετοχή των δημοτών.

«Υπάρχει έλλειμμα διοίκησης στον Δήμο Ωραιοκάστρου. Ο Δήμος πρέπει άμεσα να προχωρήσει για να κερδίσει το χαμένο έδαφος», συμπλήρωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας».

Μοίρασε το άρθρο!