Γεμίζει με supercars η Θεσσαλονίκη -Πότε θα έρθουν στην Ελλάδα τα τετράτροχα διαμάντια

Σε λίγες εβδομάδες μερικά «στολίδια» της ασφάλτου θα κοσμήσουν με την παρουσία τους κεντρικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Ωδή στους τέσσερις τροχούς αποτελεί το “OneLife Rally”, το αστραφτερό event οδήγησης σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, πίσω από το τιμόνι πολυτελών αυτοκινήτων με εκρηκτικές επιδόσεις.

Ειδικότερα, οι κάτοχοι supercars που είναι μέλη της ομάδας OneLife Rally, κάθε χρόνο συμμετέχουν σε ένα μοναδικό tour επί ευρωπαϊκού εδάφους, με το κομβόι των αστραφτερών μοντέλων να περνάει από διάφορες χώρες, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των φίλων της αυτοκινήσης.

  • onelife rally

 
 

Η άφιξη σε κάθε πόλη περιλαμβάνει και διανυχτέρευση σε πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά και στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικά σημεία, ώστε να μπορέσουν να θαυμάσουν τα τετράτροχα στολίδια και όσοι δεν είναι τυχεροί να έχουν ένα τέτοιο όχημα στο γκαράζ τους.

Φέτος, και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2024, το OneLife Rally θα περάσει και από τη Θεσσαλονίκη, χαρίζοντας κάποιες πολύ όμορφες εικόνες στους κατοίκους και επισκέπτες της «νύφης του Θερμαϊκού», με πρωταγωνιστές μοντέλα των McLaren, Lamborghini, Ferrari, Porsche κ.ο.κ

onelife rally

«Το ταξίδι του OneLife συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη που αποτελεί ζωντανό συνώνυμο της ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας. Θαυμάζοντας τα ερείπια της ρωμαϊκής, βυζαντινής και οθωμανικής εποχής, η οδήγηση στους δρόμους αυτού του μεσογειακού στολιδιού μοιάζει με ένα ταξίδι στο χρόνο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που εξερευνούμε την ιστορία σας, Θεσσαλονίκη!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της OneLife Rally.

Το κομβόι πανάκριβων supercars θα ξεκινήσει από τα Τίρανα στις 22 Ιουνίου 2024, ενώ μία μέρα αργότερα (23/6) θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη. Θα ακολουθήσουν οι πόλεις Πρίστινα (Κόσοβο), Μπούντβα (Μαυροβούνιο), Βελιγράδι (Σερβία), με τερματικό προορισμό τη Λιουμπλιάνα (Σλοβενία) στις 28 Ιουνίου.

OneLife Rally 2024

To OneLife Rally διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2017, ενώ το 2019 το κομβόι πέρασε για πρώτη φορά από την Ελλάδα. Το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιουνίου, έφτασαν στην Αθήνα 35 πολυτελή ΙΧ, τα οποία τερμάτισαν στο Ζάππειο, όπου πλήθος κόσμου περίμενε τους συμμετέχοντες για να δει από κοντά τα «κοσμήματα» της ασφάλτου.

Σημειώνεται ότι η ομάδα OneLife Rally ξεχωρίζει και για τη φιλανθρωπική της δράση, προβαίνοντας σε δωρεές για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής πολλών παιδιών.

Μοίρασε το άρθρο!