Από το «πάμε κι ότι γίνει» των Τεμπών, στο «πάμε φύγαμε» του Blue Horizon

Μία δήλωση από τον αρμόδιο υπουργό ναυτιλίας που έγινε στην πρωινή, ενημερωτική εκπομπή του OPEN μας δείχνουν μια πρωτοφανή αναλγησία του άτομο και κατά δεύτερο λόγο εκθέτει ανεπανόρθωτα την τον πρωθυπουργού του και την παράταξη του, που του εμπιστεύτηκε το υπουργείο, Η επίμαχη τοποθέτηση είναι η κάτωθι:

«Εγώ θεωρώ ότι σήμερα αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και υπάρχουνε κι αυτοί που θρηνούνε για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους, να φέρουν πίσω ένα μισθό, ένα μεροκάματο και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία.».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ
Όχι κύριε υπουργέ οι άνθρωποι του μεροκάματου δεν δολοφονούν ανθρώπους σε ανοικτή μετάδοση. Είναι ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ του χείριστου είδους και αυτό γιατί ενώ ο πολίτης που πέταξαν στην θάλασσα και είχε αλεστεί από την προπέλα του πλοίου, αυτό συνέχισε την πορεία του για ακόμη 40 λεπτά σαν να μην έτρεχε μια, μέχρι που διακόπηκε με επέμβαση του εισαγγελέα. Είναι ευτύχημα το ότι φιλότιμοι πολίτες μαγνητοσκόπησαν τους δολοφόνους του παιδιού, ειδάλλως μπορεί να μας έλεγαν ότι ήθελε και έπεσε από μόνος του.
Αν όντως η σημερινή κυβέρνηση θέλει να πιστεύει και να λέγεται αξιοπρεπής και ότι σέβεται και προστατεύει τους πολίτες της, ο πρωθυπουργός και αρχηγός της παράταξης πρέπει να το αποδείξει έμπρακτα, το πως; Είναι θέμα αποκλειστικά του ίδιου. Εμείς περιμένουμε να δούμε και ανάλογος θα κρίνουμε. Όσο για την ναυτιλιακή εταιρεία, αντί να βγάζει ανακοινώσεις το «πόσο λυπάται», ας επιλέγει προσωπικό για τα καράβια της με ναυτικούς που διακρίνονται για τα ανθρώπινα αισθήματα τους και όχι άτομα που πετάνε πολίτες στην θάλασσα για να μην καθυστερήσει ο απόπλους, ξεφτιλίζοντας την ελληνική ναυτιλία και το σύνολο του εμπορικού ναυτικού, που ουδεμία σχέση έχει με άτομα (αδύνατο να γράψω την λέξη άνθρωποι) που η πράξη τους μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως εγκληματική, κτηνώδης, απάνθρωπη.

Μοίρασε το άρθρο!