Απίστευτες συμπτώσεις πίσω από την τραγωδία με 19χρονη που σταμάτησαν λόγω βλάβης

Το κορίτσι σκοτώθηκε στην ε.ο Τρικάλων – Λάρισας, όπου σταμάτησε με την φίλη της, λόγω βλάβης στο μηχανάκι τους.

 Ωστόσο, κάποια στοιχεία της τραγωδίας που έρχονται στο φως, είναι αποκαρδιωτικά αφού δείχνουν, ότι το κορίτσι μπορεί να μην είχε φύγει από τη ζωή στο τροχαίο, για δευτερόλεπτα. 

Σύμφωνα με το trikalavoice η άτυχη Μάρθα ήταν πάνω στο μηχανάκι μαζί με την φίλη της και πήγαιναν προς Λάρισα.

Στο ύψος των Γεωργανάδων παρουσίασε πρόβλημα το μηχανάκι και βγήκαν σε κατάστημα στον παράλληλο δρόμο. Επικοινώνησαν με τους δικούς τους οι οποίοι ξεκίνησαν από Τρίκαλα για να πάρουν τα κορίτσια και να φορτώσουν τη μοτοσικλέτα. Στο μεταξύ το μηχανάκι επανήλθε (!) και τα κορίτσια έκαναν αναστροφή στον κόμβο προς Τρίκαλα και περίμεναν στην άκρη του δρόμου, κάτω από μια σκιά ενός δέντρου, τους δικούς τους.

Ο θείος της 19χρονης έφτασε πολύ γρήγορα, πέρασε από μπροστά τους με κατεύθυνση προς Λάρισα, τις χαιρέτησε και μέχρι να πάει λίγα μέτρα παρακάτω και να κάνει αναστροφή και εκείνος προς Τρίκαλα, το κακό είχε γίνει!

Ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός και κινούνταν προς Τρίκαλα χτύπησε το μηχανάκι και την άτυχη Μάρθα, ενώ η φίλη της έμεινε εμβρόντητη καθώς ξαφνικά χάθηκε από μπροστά της και η ίδια τραυματίστηκε ελαφρά.

Τραγική ειρωνεία; Η άτυχη Μάρθα την Πέμπτη είχε τα γενέθλιά της. Έκλεινε τα 19 της χρόνια και με όνειρα πολλά ξεκινούσε τη νέα της ζωή.

Πηγή: trikalavoice

Μοίρασε το άρθρο!