Άρης – Απόλλων Σμύρνης 1-0: Με Γκάμα συνεχίζει μόνος στην κορυφή

Ο Άρης νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στους Ζωσιμάδες με το τρίτο γκολ του Μπρούνο Γκάμα στη σεζόν και συνεχίζει μόνος στην κορυφή της Super League Interwetten.

Ο Άρης αναμετρήθηκε με τον Απόλλωνα Σμύρνης στους Ζωσιμάδες – το ματς δεν έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης λόγω εργασιών στο χλοοτάπητα – και πήρε τη νίκη (1-0) έστω και δύσκολα.

Ο Μπρούνο Γκάμα στο 35ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης από ασίστ του Φακούντο Μπερτόγλιο. Συνεργασία, δηλαδή, των δύο ποιοτικότερων παικτών του.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία προσπάθησε να εγκλωβίσει τους κίτρινους, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Άρης παραμένει μόνος πρώτος, στην κορυφή της Super League Interwetten ό,τι και να γίνει την 5η αγωνιστική. Δείτε τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Άρης δεν έβγαλε μάτια. Σε καμία περίπτωση. Σε αργό τέμπο, μπέρδεψε και μπερδεύτηκε στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να φανεί η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων.

Φακούντο Μπερτόγλιο και Μπρούνο Γκάμα είναι δύο από τους ποιοτικότερους μεσοεπιθετικούς όχι μόνο του Άρη, αλλά και όλης της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός απέφυγε στο 35ο λεπτό τον Ντομίνγκες με εξαιρετική προσποίηση, έβγαλε αριστερά στον Πορτογάλο κι εκείνος με εξαιρετικό τελείωμα με το δεξί αριστερά εντός περιοχής νίκησε τον Κότσαρη.

Η ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Ο Απόλλων Σμύρνης προσπάθησε να παγιδεύσει τον Άρη. Στο μεγαλύτερο μέρος του ματς το κατάφερε. Αλλά όπως αναφέραμε μια στιγμή ποιότητας έφερε το γκολ για τους κίτρινους.

Η πρώτη τελική του ήταν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μια καλή πραγματικά ευκαιρία με τον Χουχούμη, ωστόσο να αστοχεί από αριστερά εντός περιοχής.

Η ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ο Άρης βγάζει επί Άκη Μάντζιου – ο οποίος παρεμπιπτόντως αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες – μια απίθανη κυνικότητα. Παίρνει αυτό που θέλει με το ελάχιστο (1-0).

Η Ελαφρά Ταξιαρχία πέτυχε ένα γκολ με τον Σλίβκα, το οποίο σωστά ακυρώθηκε καθώς ο Μουνιέ ήταν οφσάιντ στην πρώτη πάσα (από τον Μπεντινέλι) πριν τροφοδοτήσει τον συμπαίκτη του.

Οι κυανόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν και για πέναλτι, αλλά κι αυτό σωστά δεν σφυρίχτηκε καθώς ο Μουνιέ και πάλι ήταν σε θέση οφσάιντ.

Μοίρασε το άρθρο!