Η ”υβρεολογία” έχει γίνει μέρος του προεκλογικού αγώνα στον Δ.Ωραιοκάστρου

Νέα ”ήθη” στην προεκλογική ζωή του Δήμου Ωραιοκάστρου, έχει… εισάγει για τα καλά υποψήφια της Δημοτικής Παράταξης του κ.Αταμιάν με μια απίστευτη υβρεολογία, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα κλίμα έντονης τοξικότητας. 

Λυπούμαστε πραγματικά γιατί αυτή η μπόχα που μας πνίγει εδώ και καιρό, δεν αξίζει στους πολίτες μας. Εμείς επειδή η φωνή μας έχει διάρκεια, και πιστεύουμε ότι θα επικρατήσει της κραυγής, δεν πρόκειται να παρακολουθούμε σιωπηλοί το σύννεφο αυτής της μπόχας να εξαπλώνεται, και να καλύπτει κάθε καθαρή γωνιά του δήμου μας. Δεν θα αφήσουμε αυτούς που είναι ξένα σώματα στην κοινωνία μας με την συμπεριφορά τους, να μετατρέψουν το πράσινο σε γκρίζο. Γιατί αν αυτή η μπόχα συνεχίζει να διαχέεται, το απόλυτο μαύρο θα είναι θέμα χρόνου…

Σαν RealOraiokastro έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε όλες τις παρατάξεις, όλους τους υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, δημοσιεύοντας όλα τα δελτία τύπου, χωρίς κανένα αποκλεισμό. Αλλά να δεχόμαστε τέτοιου είδους επιθέσεις, αυτό δεν θα το επιτρέψουμε σε κανένα, που θέλει να μας γυρίσει στο 1960. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Ο Μπρεχτ αναρωτιόταν αν η βλακεία οδηγεί στην κακία ή η κακία οδηγεί στην βλακεία. Και στο τέλος κατέληγε, ότι ούτε το ένα ούτε το άλλο.Και τα δυο δεν είναι παρά συμπτώματα. Η βαθύτερη αιτία είναι η δυσανεξία απέναντι σε ένα Απύθμενο εσωτερικό κενό. Ο Βλάξ το Υποψιάζεται , αλλά καθώς αδυνατεί να το παραδεχτεί, το Απωθεί. Το παραγεμίζει είτε σωματικά -λαιμαργία-είτε στρεφόμενος προς τον εξωτερικό κόσμο : Με κακία. Προσπαθώντας να Επιβάλλει την εξουσία του ελπίζει να ξεχάσει την εσωτερική του κενότητα. Αλλά εκείνη επιστρέφει τα βραδιά καθώς ετοιμάζεται να κοιμηθεί… ή τα πρωινά λίγα δευτερόλεπτα πριν ανοίξει τα ματιά του. Φαύλος κύκλος δηλαδή.

Μοίρασε το άρθρο!