Τα κύρια συμπτώματα των αιμορροΐδων

gemoroi

30/10/2016

Σύμφωνα με στατιστικές, ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ανάπτυξη αιμορροΐδων υπάρχει για τις εγκυμονούσες και λεχώνες μητέρες (λόγω της έντασης που ασκείται στα αγγεία, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού), για άτομα με χρόνια δυσκοιλιότητα, καθώς και για άτομα, που σηκώνουν βάρη (περιλαμβανομένων των αθλητών της άρσης βαρών).

Τα κύρια συμπτώματα των αιμορροΐδων είναι ο κνησμός και η έντονη ενόχληση στην πρωκτική περιοχή, καθώς και το επώδυνο έντερο. Η πολύπλοκη μορφή της νόσου εκδηλώνεται μέσω του πόνου, κατά το περπάτημα ή το κάθισμα και των συχνών κηλίδων αίματος.

Κατά κανόνα, κάθε ασθενής, που με επισκέπτεται, ήδη γνωρίζει κάτι για την ασθένεια και έχει αρκετή εμπειρία ιατρικής αυτοθεραπείας. Φαντάζομαι, δεν χρειάζεται να πω πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η θεραπεία, όταν οι ασθενείς πιστεύουν σε αμφίβολες διαφημίσεις. Η σημασία αυτού του ευαίσθητου προβλήματος απαιτεί λεπτομερέστερη περιγραφή και συζήτηση, σχετικά με τις αποτελεσματικές και σύγχρονες μεθόδους της θεραπείας του .

Η θεραπεία των αιμορροΐδων αποτελεί μια περίπλοκη διαδικασία. Εξαρτάται από την περιπλοκότητα του προγράμματος θεραπείας και της διάρκειάς του. Η συμβατική θεραπεία περιλαμβάνει μια υποχρεωτική δίαιτα, μαζί με αντιφλεγμονώδη και παυσίπονα φάρμακα. Σε σοβαρότερες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί χειρουργείο. Η εμπειρία μου με τους ασθενείς δείχνει, ότι καμία από αυτές τις μεθόδους δεν μπορεί να θεραπεύσει αποτελεσματικά το πρόβλημα.

Ευτυχώς, οι σύγχρονες φαρμακολογικές ανακαλύψεις έχουν λάβει υπόψη τις ιδιαιτερότητες του τρόπου ζωής των περισσότερων ανθρώπων. Μια πραγματική ανακάλυψη για τους ειδικούς και η νεότερη θεραπεία των αιμορροΐδων για τους ασθενείς. Hemoren κρέμα. Αυτό το οργανικό φάρμακο βοηθά τα αγγεία σας να διατηρούνται υγιή και παρέχει αντιφλεγμονώδη και αναπλαστική δράση (θεραπεύει μικρές σχισμές, βλάβες του ευαίσθητου δέρματος).

Η τακτική εφαρμογή της κρέμας Hemoren βοηθά στην ενίσχυση του αποτελέσματος της συμβατικής θεραπείας. Αν η κρέμα Hemoren χρησιμοποιείται στο αρχικό στάδιο της ασθένειας,μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο επιπλοκών και της επιδείνωσης της ασθένειας.

Αλέξανδρος Β. Χριστόπουλος

 

MD, PhD Επ.Καθηγητής, Γενικός Χειρουργός

 

Μοίρασε το άρθρο!