Στο ρελαντί η Εθνική, νίκησε εύκολα τη Μολδαβία

Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε με… προπόνηση στο ΟΑΚΑ, η Εθνική νίκησε άνετα με 2-0 τη Μολδαβία για την 3η αγωνιστική του UEFA Nations League.

Τα γκολ για την ελληνική ομάδα πέτυχαν οι Μπακασέτας (πέναλτι) και Μάνταλος, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην αρχή του β΄ μέρους, καθαρίζοντας εύκολα το ματς χωρίς να χρειαστεί να ανέβουν οι ρυθμοί.

Άλλωστε, οι Μολδαβοί ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες και με το αριθμητικό μειονέκτημα στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να προβάλλουν αντίσταση στην ελληνική ομάδα.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος με ανούσια υπεροχή και κατοχή της μπάλας 78%, ο Κουρμπέλης με ένα σκάψιμο της μπάλας, βρήκε τον Παυλίδη που κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή από τον Ποσμάκ, για να το αξιοποιήσει ο Μπακασέτας που έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Μια εξαιρετική ασίστ του άσου της Αλάνιασπορ, έφερε το δεύτερο γκολ από τον Μάνταλο στο 50’ με αριστερό σκαστό σουτ.

Ο Ναμάσκο με τις αποκρούσεις του, αλλά και η ατυχία του Φορτούνη που σημάδεψε το δοκάρι στο 90+1’ και στο 90+3’ διατήρησαν στο 2-0 τον δείκτη του σκορ ως τη λήξη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα (Τζον Φαν’τ Σχιπ / 4-2-3-1): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λημνιός, Μάνταλος, Μπακασέτας, Παυλίδης.

Μολδαβία (Ενγκίν Φιράτ / 5-4-1): Ναμάσκο, Αρμάς, Πόσμακ, Μούντρακ, Πλατίκα, Ρέμπιουκ, Κόσιουκ, Καϊμάνοφ, Ράτα, Ιονίτα, Νικολαέσκου.

Μοίρασε το άρθρο!