ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ»

ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ RealOraiokastro.gr, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ site ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε γιατί η σημερινή διοίκηση του Αστέριου Γαβότση έχει έργο

Η παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» χαιρετίζει την επιλογή του Χρήστου Παναγιωτίδη να παραμείνει στην οικογένειά μας και να συνεχίσει το δύσκολο έργο που ξεκίνησε στην Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας. Ήδη ως αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας και αντιδήμαρχος Γεωργίας &Αγροτικής Ανάπτυξης απέδειξε ότι και όραμα έχει και αγάπη για τον τόπου του διατελώντας ένα σημαντικότατο έργο.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ

Ο σημερινός και αυριανός μας δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης, με τίμησε με την θέση του Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας , Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως σήμερα. Αποφάσισα καςι στη νέα εκλογική αναμέτρηση να συνεχίσω στο πλευρό του γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο εργατικό με ήθος, αξίες και ιδανικά. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μια άψογη συνεργασία και κοινό όραμα: να δούμε τον τόπο μας να εξελίσσεται να υλοποιούνται έργα, που επί χρόνια έμεναν στα συρτάρια και τα μέρη μας να γνωρίσουν την ανάπτυξη που τους αξίζει.

Το σημαντικό είναι ότι μπορούμε και μιλάμε με έργα: αποχετευτικό Πενταλόφου – Νεοχωρούδας, άμεσα ξεκινούν οι εργασίες και για το αποχετευτικό Φιλαδέλφειας – Μεσαίου, ολοκληρώθηκε η γέφυρα της Ν. Φιλαδέλφειας, δημοπρατήθηκε η γέφυρα Πενταλόφου – Νεοχωρούδας, ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις σε Φιλαδέλφεια και Μονόλοφο, ενώ θα ξεκινήσουν άμεσα νέες ασφαλτοστρώσεις δρόμων και στις υπόλοιπες περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας. Επίσης έργα ασφαλτόστρωσης θα ξεκινήσουν από τα Κοιμητήρια Πενταλόφου μέχρι και την Παλιά Εθνική Οδό Κιλκίς – Θεσσαλονίκης.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή μας είναι η αποκατάσταση του καμένου Πνευματικού Κέντρου Νεοχωρούδας από ιδίους πόρους, συνολικού κόστους 300.000 ευρώ. Έχει ολοκληρωθεί η μελέτη και άμεσα θα δημοπρατηθεί.

Στα τέλη Νοέμβρη του 2018, έπειτα από προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση και με δική μου παρέμβαση ανακοινώθηκε ότι εξαλείφονται τα προβλήματα σύνδεσης και παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου στις περιοχές Πετρωτού και Ν. Φιλαδέλφειας. Θα ακολουθήσουν Μεσαίο, Μονόλοφο και Μελισσοχώρι.

Έχουν γίνει επεκτάσεις φωτισμού στο Πετρωτό και σύντομα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες περιοχές, ενώ έχει γίνει αντικατάσταση των παλαιών κάδων απορριμμάτων με νέους.

Ως αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης να επισημάνω ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα ο Δήμος θα αποκτήσει γκρέιτερ, ένα σημαντικότατο «εργαλείο» στα χέρια μας για την αγροτική οδοποιία και όχι μόνο.

Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε γιατί η σημερινή διοίκηση του Αστέριου Γαβότση έχει έργο και πρέπει να το ολοκληρώσει την επόμενη τετραετία.

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΡΠΟΡΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να αγωνίζομαι στο πλευρό του Αστέριου Γαβότση, επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.. Εδώ και πέντε χρόνια που διοικεί τον δήμο Ωραιοκάστρου, έχει αποδείξει την αγάπη του για αυτόν εδώ τον τόπο, έχει βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων, ενώ έχει προχωρήσει σε υλοποίηση έργων, που επί χρόνια βρίσκονταν στα συρτάριαδημιουργώντας εκείνες τις προϋποθέσεις και τον προγραμματισμό για την εκτέλεση τους, που επιλύουν χρόνια προβλήματα του Δήμου μας. Κυρίως όμως είναι ο άνθρωπος που έκανε τα “θα”, να μην εκφράζουν κανένα, και απέδειξε ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με ήθος, εργατικότητα αλλά και αποτελεσματικότητα.

Για τον λόγο αυτό δηλώνω ότι στις εκλογές του Μαϊου θα συμμετέχω ενεργά, και θα στηρίξω με την υποψηφιότητά μου την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ και τον Δήμαρχο Αστέριο Γαβότση.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΙΡΕΝΑ (ΕΙΡΗΝΗ)

Ονομάζομαι Ιρένα (Ειρήνη) Γιώργαλη, είμαι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών και εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας στο τομέα τις κομμωτικής και τις αισθητικής Είμαι κάτοικος Ωραιοκάστρου τα τελευταία 12 χρόνια.

Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Παντελή Σκαρλάτου και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της «αν.α.σ.α», ως υποψήφια τοπική σύμβουλος Ωραιοκάστρου, καθώς πιστεύω ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος που διαθέτει πρόγραμμα με ουσιαστικές  λύσεις για την πόλη μου.

Προσωπικός μου στόχος είναι να εργαστώ, ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα δήμο πρότυπο, ένα δήμο λειτουργικό, ένα δήμο καθαρό,  ένα δήμο εξυπηρετικό.

Μόνο με την στήριξη όλον σας θα καταφέρουμε ! Μόνο με τη στήριξη όλων σας θα αλλάξουμε το Ωραιόκαστρο.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΜΕΝΕΞΕ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΖΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ (ΤΑΝΙΑ)

Η πρόταση του Παντελή Σκαρλάτου, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «αν.α.σ.α», ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή και χαρά.

Ως ενεργός πολίτης και μητέρα, αναγνωρίζω την ανάγκη που έχει το Ωραιόκαστρο να βγει από μία κατάσταση στασιμότητας, στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια. Οι χαμένες ευκαιρίες για το δήμο μας, υποβάθμισαν την καθημερινότητά μας . Θεωρώ ότι έχουμε ανάγκη από αλλαγή νοοτροπίας.

Στο πρόσωπο του Παντελή Σκαρλάτου διακρίνω έναν άνθρωπο που αγαπά τον τόπο του, έχει όραμα α για μια καλύτερη ποιότητα ζωής , οργανωμένο σχέδιο και όρεξη για δουλειά.

Αυτό επιζητώ και εγώ για τον τόπο μου και τους συνδημότες μου και γι αυτό υπόσχομαι να δουλέψω!

Τάνια Κουοκουρούζη Μενεξέ

  • Ζει στον Πεντάλοφο, είναι παντρεμένη και μητέρα δύο κοριτσιών. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε εισαγωγική εταιρεία από το 2002.
  • Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Καλλιθέας
  • Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου Καλλιθέας, Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Πενταλόφου
  • Υπεύθυνη του λαογραφικού μουσείου
  • Μέλος της Ένωσης συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων γυμνασίου Καλλιθέας

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Έχω διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου από το 1999-2010 και από τον Αύγουστο 2013 μέχρι σήμερα.

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου από Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και Φεβρουάριο 2017.

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής από το 2003 μέχρι και το 2008 και αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του διευρυμένου Δ. Ωραιοκάστρου από το Δεκέμβριο του 2013 μέχρι 31 Αυγούστου 2014 ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης.

Έχω διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ουδημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου από το 1989 μέχρι το 1991.

Δηλώνω την υποστήριξη μου στον άνθρωπο, επιστήμονα, τον σημερινό και αυριανό μας δήμαρχο, Αστέριο Γαβότση, έναν άνθρωπο που συνεργαζόμενος πέντε χρόνια μαζί του, μπορώ να εμπιστευτώ, γιατί έχει όχι μόνο την ικανότητα να διοικήσει και να φέρει στον τόπο μας την ανάπτυξη και την ευημερία που όλοι επιθυμούμε, αλλά κυρίως ότι είναι ένας άνθρωπος με ήθος, κάτι πολύ σημαντικό για μένα, που αγωνίστηκε σκληρά για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου μας.

ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΚΕΡΚΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Το ήθος και η προσωπικότητα του δημάρχου Αστέριου Γαβότση, ήταν αυτό που κατά αρχήν διέκρινα, όταν αποδέχτηκα πριν πέντε χρόνια την τιμητική του πρόταση, για συνεργασία με την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.  Στην συνέχεια είχα την τύχη να γίνω αποδέκτης της εμπιστοσύνης του και της φιλίας του. Έχει το χάρισμα να εμπιστεύεται τους συνεργάτες του, και να τους δίνει ευκαιρίες. Γενναιόδωρος, χωρίς ίχνος μικροψυχίας και ανασφάλειας, έδινε χώρο, άνοιγε δρόμους και χαιρόταν να τους βλέπει να τα καταφέρνουν.

Το μέλλον είναι στα χέρια των πολιτών που με υπευθυνότητα μπορούν να επιλέξουν, ικανούς και εργατικούς συμπολίτες μας, για να μπορέσει ο σημερινός και αυριανός μας δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης, να συνεχίσει την διαδρομή που χάραξε σαν επικεφαλής της διοίκησης και τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η αγάπη για τον δήμο, και η ανιδιοτελής ανάγκη του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, τον έκανε να είναι χρήσιμος για τους συνδημότες του, και να βάλει το λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και ήθος.  Όλα αυτά είναι που με οδήγησαν να συνεχίσω να συμπορεύομαι μαζί του, και να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.

Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΕΤΣΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” την Ευαγγελία Νέτσικα από τον Δρυμό. Η επιθυμία της να δραστηριοποιηθεί στα κοινά και στην τοπική αυτοδιοίκηση, φέρνει στην παράταξη μας τον παλμό των ανθρώπων, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για να στηρίξουν την τοπική κοινωνία και να προσφέρουν στον τόπο τους

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΝΕΤΣΙΚΑ

Η πρόταση του κ.Γαβοτση να συμμετάσχω κι εγώ στην παράταξη (Πολιτεία με όραμα) με τιμά διότι τον γνωρίζω χρόνια ως επιστήμονα και τρέφω σεβασμό και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Ο κ.Γαβοτσης έβαλε γερές βάσεις στο Δήμο μας και πάνω σ’ αυτές θα πατήσουμε και θα συνεχίσουμε. Έτσι λοιπόν μετά από  ώριμη σκέψη με πολύ ενθουσιασμό και φρέσκες ιδέες αποφάσισα να βοηθήσω τον τόπο που τόσο αγαπώ. Γεννήθηκα και ζω στο Δρυμό και θέλω να τον βλέπω να εξελίσσετε συνεχώς. 

Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΦΑΜΙΛΩΝΙΔΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Η παράταξη “Πολιτεία με Όραμα” καλωσορίζει στο δυναμικό της ακόμη ένα μέλος, την Χρυσάνθη Φαμιλωνίδου. Μια νέα γυναίκα δραστήρια και δυναμική, η οποία θέλει να συμπορευτεί μαζί μας, στον δύσκολο δρόμο δημιουργίας ενός δήμου, που θα αποτελεί πρότυπο.
Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΦΑΜΙΛΩΝΙΔΟΥ
Αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί με τον Αστέριο Γαβότση γιατί όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του είδα έναν δήμαρχο με ήθος, ο οποίος καθημερινά πάλευε και αγωνίζονταν για τον δήμο Ωραιοκάστρου. Είδα να γίνονται έργα και ο τόπος μου να αλλάζει. Εκτιμώ τους ανθρώπους που έχουν όραμα και εργάζονται σκληρά γι αυτό. Αυτός είναι και ο λόγος που συντάσσομαι στο πλευρό του κ. Γαβότση 

Ο ΗΛΙΑΣ ΖΙΑΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Υπηρετώ τη θέση του Πρόεδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου από το Σεπτέμβριο του 2014 .

Από τον Νοέμβριο του 2017, είμαι Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Διατελώ χρέη Προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Είμαι Αντιπρόεδρος του διαδημοτικού συνδέσμου ΟΤΑ Δυτικής Θεσσαλονίκης για την Μέριμνα Αδέσποτων Ζώων, “Η Αλκυονίδα”.

Αποτελώ μέλος της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών.

Συμμετέχω ως μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου .

Εντάσσομαι  στον  Σύλλογο Τριτέκων Θεσσαλονίκης ως μέλος.

Ως τρίτεκνος, ως ελεύθερος επαγγελματίας, ως ένας άνθρωπος ευαισθητοποιημένος σε θέματα περιβάλλοντος -αθλητισμού- πολιτισμού, αλλά και ως ενεργά εμπλεκόμενος σε θέματα πολιτικής και Δημόσιας Διοίκησης, δηλώνω απερίφραστα ότι και μετά τις εκλογές του Μαΐου θα είμαι δίπλα στον πολίτη, απέναντι στα προβλήματα του και ασυμβίβαστος σε ότι αφορά την απόλυτη διαφάνεια.

Ο σημερινός και αυριανός μας δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης, που με τίμησε με την θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας και του προέδρου της ΔΗ.ΚΕ.Ω., είναι ο άνθρωπος που τον διακρίνει το ήθος, κάτι που είναι δυσεύρετο στην σημερινή εποχή, η εργατικότητα, αλλά κυρίως η  αποτελεσματικότητα του. Συντάσσομαι στο πλευρό του, για να βοηθήσω κι εγώ στην συνέχιση του έργο του, ώστε μια μέρα να δω τον δήμο μου έτσι όπως τον ονειρευόμαστε όλοι όσοι ζούμε εδώ, και δεσμεύομαι έναντι όλων των συνδημοτών μου, να λειτουργώ ως “Δυνατή Καθαρή Φωνή” με ήθος και αξιοπρέπεια, και φυσικά με αγάπη για τον τόπο μου.

Η Ειρήνη Τσιταμπάνη –Κέπετζη και ο Θεόδωρος Δ. Τσακαλίδης στηρίζουν τον Ανέστη Πολυχρονίδη

Ο ΜΑΛΣΑΖ ΤΣΑΝΤΙΚΙΔΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” τον Μαλσάζ Τσαντικίδη. Η προσθήκη του στην παράταξη μας είναι σημαντική, καθώς αποτελεί ένα ικανό μέλος της τοπικής κοινωνίας του Πενταλόφου. Η δραστηριοποίηση της παράταξης μας στον Πεντάλοφο είναι έντονη και συνεχής, καθώς ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου και δίνει λύσεις, με αποκορύφωμα το μεγάλο έργο της αποχέτευσης Πενταλόφου Νεοχωρούδας, κάτι που όλοι περίμεναν δεκαετίες να υλοποιηθεί.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΑΛΣΑΖ ΤΣΑΝΤΙΚΙΔΗ

Μόνο ο Αστέριος Γαβότσης στην περιοχή μου, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Γι αυτό και η απαίτηση όλων των συμπολιτών μας, είναι ο τόπος μας να πορευτεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ελπίδες της κοινωνίας μας. Αυτό ήταν που με οδήγησε στην απόφαση να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του δημάρχου μας Αστέριου Γαβότση και να συμπορευτώ με την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ. Όραμα για έναν δήμο συμπαραστάτη στον πολίτη, που μόνο η εμπειρία του σημερινού και αυριανού δημάρχου μας, όλα αυτά τα χρόνια μπορεί υλοποιήσει.

Η ΡΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Από το 1983 που κατοικώ στο Ωραιόκαστρο, ασχολούμαι με τα κοινά, μέσω  αθλητικών και κοινωνικών συλλόγων. Υπήρξα εξωδιοικητική έφορος στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ  του  ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ωραιοκάστρου, και έφορος στη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του (ΑΕΩ).

Ιδρυτικό και ενεργό μέλος στους εθελοντικούς συλλόγους “ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ” και “ΑΡΙΣΤΗ”

Αντιπρόεδρος στο Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Εργοστασίων Λιπασμάτων Νομού Θεσσαλονίκης. 

Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής στη Πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή Διυλιστήρια και Χημική Βιομηχανία(ΠΟΕΠΔ&ΧΒ). 

Προεδρεύων Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Απολυμένων και Συνταξιούχων Εργοστασίων Λιπασμάτων Νομού Θεσσαλονίκης και μέχρι το 2014  Γενική Γραμματέας του Συλλόγου. 

Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

Μέλος στο Δ.Σ. ΔΗΚΕΩ

Μέλος στις δημοτικές επιτροπές (οικονομική και ποιότητας ζωής)

Με την ψήφο σας τον Μάϊο του 2014 με τιμήσατε και με εκλέξατε δημοτική σύμβουλο του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου και υπηρέτησα για 4 χρόνια από τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.)

Θέλω να πιστεύω ότι αντεπεξήλθα στις προσδοκίες σας για αυτό και αποφάσισα να δηλώσω εκ νέου “παρούσα” στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πάντα δίπλα στο πλευρό του Αστέριου Γαβότση γιατί αποδείξαμε αυτά τα χρόνια της θητείας μας ότι καταφέραμε να είμαστε μια Διοίκηση που 

α) έχει παράξει έργο

β) έδωσε ίσες ευκαιρίες με αξιοκρατικά κριτήρια σε όλους τους δημότες της

γ) έχει αποδείξει το κοινωνικό της πρόσωπο και τον σεβασμό της απέναντι στον άνθρωπο.

Υπάρχουν άνθρωποι που πέρα από μικροκομματισμούς και πολιτικές θέλουν να εργαστούν, να προσφέρουν και να κοιτάξουν τον συνάνθρωπό τους στα μάτια.

Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν και ν’ αφήσουν κληρονομιά ένα καλύτερο αύριο. 

Σε αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν, ας σταθούμε δίπλα τους και ας εργαστούμε μαζί τους, γιατί με τη βοήθεια του Θεού, με τη δύναμη της ψυχής και με όρεξη για δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Έχουμε παράξει ΕΡΓΟ. Μπορούμε το ΟΡΑΜΑ να το κάνουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και τους ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Η ΧΡΥΣΑ ΓΩΓΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

 

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” την Χρύσα Γώγου από την περιοχή της Λητής. Η επιθυμία της να δραστηριοποιηθεί στα κοινά και στην τοπική αυτοδιοίκηση, φέρνει στην παράταξη μας τον παλμό των ανθρώπων, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για να στηρίξουν την τοπική κοινωνία και να προσφέρουν στον τόπο τους.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ ΓΩΓΟΥ

Αναγνωρίζοντας την έως τώρα προσφορά του σημερινού και του αυριανού μας δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση, και εμπιστευόμενος την εμπειρία του αλλά και την εργατικότητα του, θέλω να συμβάλλω και εγώ στην μέχρι τώρα πορεία ενός ανθρώπου που τα λόγια του έχουν γίνει πράξεις, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, γιατί ουσιαστικά βελτιώνεται η καθημερινότητα του δημότη, και διαμορφώνεται έτσι το σωστό υπόβαθρο για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με ήθος, εργατικότητα αλλά και αποτελεσματικότητα.

Ρεβέκκα Γεωργίου, Ανέστης Παπαλύρας και Δήμητρα Ματθαιοπούλου υποψήφιοι με τη «Συνεργασία Τώρα»

Μάρθα Αμπατζίδου, Αδάμ Νεστορίδης και Μανώλης Αβλαστημίδης στηρίζουν τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη

Η Διάνα Ποσναχίδου στους «Πρωταγωνιστές Ξανά» του Παντελή Τσακίρη

Στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή
Τσακίρη τίθεται η Διάνα Ποσναχίδου, η οποία είναι το νέο πρόσωπο
που εντάσσεται στον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά».
Η Διάνα Ποσναχίδου γεννήθηκε στο Μπορζόμι της Γεωργίας το
1963 και κατοικεί στην Ελλάδα από το 1993. Σπούδασε ιατρική στο
Καλίνιν της Ρωσίας και ειδικεύτηκε στη γενική ιατρική στα
πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Κομοτηνής και της
Αλεξανδρούπολης.
Από το 2000 είναι διορισμένη στο Κέντρο Υγείας Διαβάτων, όπου
και εργάζεται μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένη με τον μηχανολόγο
μηχανικό Γιώργο Γεωργιάδη κι έχει έναν γιο, τον Ηρακλή, ο οποίος
είναι φαρμακοποιός.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Ο Χρήστος Παναγιωτίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Αστέριου Γαβότση

Έχοντας μια πορεία πάνω από 20 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, εκλεγμένος δύο φορές ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Καλλιθέας, τα έτη 1998 – 2002 και 2002 – 2006, και τρίτη φορά στον διευρυμένο Δήμο Ωραιοκάστρου, όπου ο σημερινός και αυριανός μας δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης, με τίμησε με την θέση του Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας , Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως σήμερα, συνεχίζω να στηρίζω τον Δήμαρχο μας,  με τον οποίο θα είμαι υποψήφιος και σε αυτή την εκλογική μάχη, γιατί η σημερινή διοίκηση έχει έργο και πρέπει να το ολοκληρώσει την επόμενη τετραετία.

Ενδεικτικά μόνο να αναφέρω το μεγάλο έργο της αποχέτευσης του Πενταλόφου με την Νεοχωρούδα, την κατασκευή της διάβασης του Γαλλικού ποταμού στην Τ.Κ. Φιλαδέλφειας, που κατάφερε να ικανοποιηθεί ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής, την αποχέτευση Ν.Φιλαδέλφειας Μεσαίου και του νερού, αφού έχουν ήδη ξεκινήσει οι μελέτες για την υδροδότηση, ποιοτικά και ποσοτικά, της Δημοτικής ενότητας της Καλλιθέας,  πιστοποιημένες παιδικές χαρές, ασφαλτοστρώσεις, και πολλά άλλα μικρά ή μεγάλα έργα.

Οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες, γιατί θα εξαρτηθεί αν θέλουμε ο τόπος μας να συνεχίσει την ανοδική  του πορεία που έχει με την διοίκηση του Αστέριου Γαβότση, ή θα αρκεστούμε σε πειραματισμούς που θα μας οδηγήσουν πάλι, μερικά χρόνια πίσω.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Η «Πολιτεία Με Όραμα» καλωσορίζει στην οικογένειά της, που μεγαλώνει διαρκώς ακόμη ένα μέλος της τοπικής κοινωνίας του Ωραιοκάστρου, τον Γιώργο Πετρίδη. Πρόκειται για έναν δραστήριο νέο άνθρωπο με όραμα, αξίες και στόχους για ένα Ωραιοκάστρου, όπως αξίζει σε όλους.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Συστρατεύομαι στο πλευρό του Αστέριου Γαβότση γιατί έχει αποδείξει ότι μπορεί και θέλει το Ωραιόκαστρο να πάει μπροστά. Μετά από χρόνια στο «τιμόνι» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει και έργο να επιδείξει και ήθος και εργατικότητα

Η Παναγιώτα Παπαδοπούλου στους «Πρωταγωνιστές Ξανά» του Παντελή Τσακίρη

Διευρύνεται ο συνδυασμός «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη, καθώς η Παναγιώτα Παπαδοπούλου είναι το νέο πρόσωπο που εντάσσεται στην ομάδα.

Η Παναγιώτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε στο Ωραιόκαστρο, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Ωραιοκάστρου. Σπούδασε λογιστική στο ΑΤΕΙ Σερρών κι έλαβε μεταπτυχιακό στην τραπεζική. Μιλάει και γράφει την αγγλική και ιταλική γλώσσα. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος γραφείου σε μεγάλη εμπορική επιχείρηση ειδών ξυλείας και επιπλοποιίας.

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) ΛΥΣΣΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Λύσσα Βασιλική, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Από το 2014 είμαι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στην Τοπική Ενότητα του Δήμου Ωραιοκάστρου με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής με την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Αστέριου Γαβότση, όπου οργάνωσα πολλές δράσεις που αφορούν το παιδί πολίτη -μαθητή , καιμέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

Είμαι Συντονίστρια και οργανωτικό Στέλεχος των Καρναβαλικών παρελάσεων του Δήμου Ωραιοκάστρου στο πλευρό του Αντιδημάρχου κυρίου Αταμιάν Πέτρου καιΥπεύθυνη οργάνωσης-ελέγχου , ως εκπαιδευτικός , της Θερινής Φύλαξης-Καλοκαιρινό πρόγραμμα (από το 2014) του Δήμου μας μαζί με τον κύριο Καρύδη Αθανάσιο, εντεταλμένο Παιδείας.

Κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας μου ήμουν ανελλιπώς στο πλευρό το συμπολιτών μου, και με όλες μου τις δυνάμεις, ικανότητες και γνώσεις, προσπάθησα να βοηθήσω και να εξελίξω το επίπεδο διαβίωσης του Αγαπημένου μου Δήμου. Οι δράσεις μου,, δεκάδες που αφορούν Εκπαιδευτικά, Πολιτιστικά, Περιβαλλοντικά, Επιμορφωτικά και πάσης φύσεως Κοινωνικά δεδομένα του τόπου μας και ο αγώνας καθημερινός και ασταμάτητος.

Από τη μικρή θέση που κατείχα, λόγω της καθημερινής επαφής με τους συμπολίτες μου, αλλά κυρίως με συνείδηση Ευθύνης και Χρέους κυρίως προς τους συμπολίτες που με εμπιστεύτηκαν, επιστράτευσα όλες μου τις δυνάμεις . Με την εμπιστοσύνη τουΔημάρχου Αστέριου Γαβότση και με τη βοήθεια και τη στήριξη των Αγαπημένων συμπολιτών-φίλων αγωνίστηκα σε καθημερινή βάση και προσέφερα ότι μπορούσα.

Με αυτή τη διάθεση ευθύνης, χρέους, ανιδιοτελούς προσφοράς και Αγάπης θα προσπαθήσω μαζί σας για ακόμη καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και κοινωνικής εξέλιξης ώστε να ολοκληρώσουμε ότι ξεκινήσαμε.

Στις επερχόμενες διοικητικές εκλογές καλούμαστε λοιπόν να επιλέξουμε άτομα ικανά, εργατικά, άξια εμπιστοσύνης, διεκδικητικά, ανιδιοτελή, με απαιτήσεις για τα προβλήματα του τόπου.

Εσείς είστε αυτοί που θα δώσετε πάλι με την ψήφο σας τη δυνατότητα στα κατάλληλα πρόσωπα της επιλογής σας, πρόσωπα με ήθος, εργατικότητα, σεβασμό στον πολίτη, δυναμισμό, να υποστηρίξουν τις προτάσεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, να αναδείξουν τα καθημερινά προβλήματα της πόλης και να προτείνουν στοχευμένες λύσεις.

Διάθεση και σκοπός μου είναι να συνεχίσω να συμμετέχω ενεργά στη βελτίωση παροχών από το Δήμο προς τον πολίτη, τη δημιουργία επιπλέον υποδομών για την Παιδεία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό. Όλη αυτή η πορεία με ωθεί να σταθώ μόνομε αίσθημα ευθύνης και ζητώ την ψήφο σας ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Στηρίζομαι στην επιλογή σας, ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την ζηλευτή πόλη μας : το Ωραιόκαστρο με κοινή προσπάθεια, ώστε να είναι μια ανθρώπινη πόλη με σύγχρονες δομές που νοιάζεται για τον πολίτη.

Mε τιμή

Λύσσα Βασιλική

Msc-Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής,

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΙΜΠΑΤΕ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΙΜΠΑΤΕ

Αγρότης – ελεύθερος επαγγελματίας

Ως ελεύθερος επαγγελματίας και αγρότης που ζω και δραστηριοποιούμαι στον Δρυμό, επιθυμώ μια διοίκηση κοντά στους πολίτες της, μια διοίκηση φιλική, με διάθεση να αφουγκράζεται τα προβλήματά μας και θα είναι ικανή να δώσει λύσεις.

Πιστεύω πως με οργανωμένο σχέδιο και σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Με μια δεμένη ομάδα, που αποτελείται από αξιόλογα και ικανά στελέχη, όπως είναι η «αν.α.σ.α» και με επικεφαλής τον Παντελή Σκαρλάτο είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξουμε την κουλτούρα στο δήμο μας και θα καταφέρουμε να του δώσουμε την ανάσα που χρειάζεται.

Δέχθηκα με χαρά την πρόταση του Παντελή Σκαρλάτου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Μυγδονίας, με ήθος και ειλικρινή διάθεση προσφοράς.

Νίκος Λιμπατές

Γεννήθηκα και ζω στο Δρυμό με την οικογένεια μου. Είμαι πατέρας δύο παιδιών. Είμαι αγρότης και ελεύθερος επαγγελματίας. Ασχολήθηκα επί σειρά ετών με το ποδόσφαιρο συμμετέχοντας στην ομάδα «Δόξα» Δρυμού.

Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΑΚΑΛΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Στην παράταξη μας “Πολιτεία Με όραμα” συνεχίζει να είναι κοντά μας η Χρυσούλα Σακαλή. Πρόκειται για μια δυναμική και δραστήρια γυναίκα από το Μελισσοχώρι, η οποία έχει και στόχους αλλά και όραμα για το μέλλον του τόπου της. Η επιθυμία της να δραστηριοποιηθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, φέρνει στην παράταξη μας τον παλμό των ανθρώπων, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για να στηρίξουν την τοπική κοινωνία και να προσφέρουν στα κοινά.
Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΣΑΚΑΛΗ
Ο Αστέριος Γαβότσης είναι ένας άνθρωπος με ιδανικά και αξίες. Εδώ και χρόνια, δουλεύοντας σκληρά, μάχεται προκειμένου να ολοκληρωθούν έργα, που χρόνια ολόκληρα έμεναν ξεχασμένα στα συρτάρια. Αυτός είναι και ο λόγος, που αποφάσισα για δεύτερη φορά να συστρατευτώ μαζί του σ΄αυτό το δύσκολο έργο, συμμετέχοντας στην παράταξη ως υποψήφια τοπική σύμβουλος με στόχο να εκπροσωπήσω δυναμικά το Μελισσοχώρι μας.

Ο ΡΑΦΑΗΛ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΑΜΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Στη δημοτική μας παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ  καλωσορίζουμε τον Ραφαήλ-Αναστάσιο Τσαμπάζογλου  από την Ν.Φιλαδέλφεια, έναν νέο άνθρωπο ιδιαίτερα δραστήριο, που μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Με πολλές σημαντικές και εποικοδομητικές συνεργασίες με τις τοπικές κοινωνίες, προχωράμε και υλοποιούμε ένα πολύπλευρο σχέδιο έργων και παρεμβάσεων σε ολόκληρο τον Δήμο.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΡΑΦΑΗΛ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΣΟΜΠΑΖΟΓΛΟΥ

Σαν νέος άνθρωπος, θέλω να συμπορευθώ με τον σημερινό μας δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, Αστέριο Γαβότση, γιατί είναι ένας άνθρωπος που όχι μόνο στέκεται δίπλα στους πολίτες, αλλά προσπαθεί και δίνει λύσεις στην καθημερινότητα μας, όχι σε λόγια, αλλά με πράξεις.  Ο οικισμός της Ν.Φιλαδέλφειας χρωστάει πολλά στον σημερινό και αυριανό μας δήμαρχο, γιατί είναι μία περιοχή όπου σταδιακά επιλύονται τα προβλήματα της, και μόνο επί διοικήσεως του, κατάφερε να ικανοποιηθεί ένα χρόνιο πρόβλημα με τη κατασκευή της διάβασης του Γαλλικού ποταμού στην Τ.Κ. Φιλαδέλφειας,  για τις ασφαλτοστρώσεις που γίνανε σε δρόμους που ήταν εγκαταλειμμένοι τα προηγούμενα χρόνια, για την αποχέτευση Ν.Φιλαδέλφειας Μεσαίου και του νερού, αφού έχουν ήδη ξεκινήσει οι μελέτες για την υδροδότηση, ποιοτικά και ποσοτικά, της Δημοτικής ενότητας της Καλλιθέας.

Ο Νίκος Πασσιάς και ο Κώστας Γκιουλουμίδης στηρίζουν τον Ανέστη Πολυχρονίδη

Με τρία νέα πρόσωπα διευρύνεται ο συνδυασμός «Πρωταγωνιστές Ξανά» του Παντελή Τσακίρη

Τα ονόματα τριών νέων υποψηφίων με τον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

  1. Χαράλαμπος Αθανασιάδης

Γεννήθηκε το 1983 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί από το 2002 στην περιοχή Ανθούπολη της Λητής. Αποφοίτησε από το 1ο Τ.Ε.Ε. Σταυρούπολης  και εξειδικεύτηκε ως ηλεκτρονικός. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ από το 2011 εργάζεται ως οδηγός στον ΟΑΣΘ. Είναι παντρεμένος με τη Μερόπη Παπαδόπουλου και πατέρας δυο κοριτσιών.

  1. Γιώργος Σκέμπης (του Χρήστου και της Μαρίας)

Γεννήθηκε το 1956 στον Πεντάλοφο. Είναι συνταξιούχος ταχυδρομικός υπάλληλος, ενώ σήμερα ασχολείται με την αμπελοκαλλιέργεια και την παραγωγή κρασιού και τσίπουρου

Ήταν επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής και προπονητής σε πολλές ερασιτεχνικές ομάδες. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

  1. Χρήστος – Σάββας Τσακιρίδης

Γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2001 στο Ωραιόκαστρο. Η μητέρα του κατάγεται από τη Λατινική Αμερική, η γιαγιά του είναι Αφροδομινικανή και ο παππούς του Πορτορικανός, εβραϊκής καταγωγής. Ο πατέρας του είναι ποντιακής καταγωγής

Ο Χρήστος – Σάββας Τσακιρίδης είναι μαθητής στη Γ΄ Λυκείου, γραμματέας του 15μελούς του σχολείου. Είναι αθλητής του Taekwondo και επίσης αμυντικός της ομάδας χόκεϋ στον πάγο «Χασκος». Για δύο χρόνια φοίτησε στη σχολή ποδοσφαίρου του «Κούη». Από τον Σεπτέμβριο θα αρχίσει σπουδές στη μαγειρική.

Η Ευτυχία (Έφη) Παλτατζίδου και ο Στέλιος Σταθάκης στηρίζουν τον Ανέστη Πολυχρονίδη

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΡΜΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Ο Βασίλης Σαρμής γεννημένος στην Νεοχωρούδα όπου και ζει με την οικογένειά του, είναι ένας άνθρωπος, που οι λέξεις όπως συνεργασία, ομαδικότητα, εθελοντισμός,  ανιδιοτέλεια, αξιοπιστία αλλά και σταθερότητα, είναι για αυτόν ένας τρόπος ζωής. Η συμμετοχή του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης , είναι ένα φυσικό επακόλουθο μιας πορείας και ενασχόλησης του με τα κοινά για τουλάχιστον μια 20ετια! Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του ιστορικού Αθλητικού Καλαθοσφαιρικού Συλλόγου Αγ. Γεώργιος Νεοχωρούδας “ST. GEORGE”, έφορος Αθλητισμού του Πολ. Συλλόγου Νεοχωρούδας Μ. Αλέξανδρος, μέλος επιτροπής υγιεινής και ασφάλειας ΈΚΟ ΑΒΕΕ και υπεύθυνος αιμοδοσίας Β. Ελλάδος, αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρούδας, και μέλος ΔΣ  του Δ. Ο. Π. Π. Α. Ω.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΡΜΗ

“Πέτρα που κυλάει δεν πιάνει τόπο !!”

Με αυτή την παροιμία δηλώνω την υποστήριξη μου στον άνθρωπο, επιστήμονα και νυν Δήμαρχο ΑΣΤΕΡΊΟ ΓΑΒΟΤΣΗ, σε έναν άνθρωπο που μπορώ να εμπιστευτώ, που έχει την ικανότητα να διοικήσει και να φέρει στο δήμο μου την ανάπτυξη και την ευημερία που όλοι επιθυμούμε.!!

Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ στους υποψήφιους όλων των δημοτικών παρατάξεων καλή επιτυχία και καλή δύναμη , με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη μακριά από μικροπολιτικές τακτικές και προσωπικά συμφέροντα.
-Να ευχαριστήσω όλες τις δημοτικές παρατάξεις για την ευγενική προσέγγιση για συνεργασία προς το άτομο μου.
-Να παροτρύνω όλους τους ψηφοφόρους, να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες που είναι ο υπέρτατος θεσμός της δημοκρατίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης έτσι ώστε να δώσουν την ευκαιρία, την δυνατότητα αλλά και την δύναμη σε νέους ανθρώπους, με διάθεση, με πίστη, με αφοσίωση, με όραμα, για μια ακόμη καλύτερη “ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΜΕ ΌΡΑΜΑ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΜΗΤΡΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” τον Δημήτρη Τσιαμήτρο. Η προσθήκη του στην παράταξη μας είναι σημαντική, καθώς είναι ένας νέος άνθρωπος που δραστηριοποιήθηκε στον κόσμο του επιχειρείν του δήμου Ωραιοκάστρου με επιτυχία, και συνεχίζει με το χώρο της εστίασης. Ασχολήθηκε με τον στίβο και στη συνέχεια με ακαδημία στο μπάσκετ. Η διάθεση του και η προσφορά του σε διάφορες εθελοντικές ομάδες, κάνει την παρουσία του σημαντική στην παράταξη μας.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΑΜΗΤΡΟ

Αναγνωρίζοντας την έως τώρα προσφορά του σημερινού και αυριανού μας δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση, και εμπιστευόμενος την εμπειρία του αλλά και την εργατικότητα του, αλλά κυρίως το ήθος του, κάτι που είναι δυσεύρετο στην σημερινή εποχή, είναι αυτό που με οδήγησαν να συμπορευτώ μαζί του, και να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.

Ακόμη δυο νέοι εντάσσονται στο δυναμικό της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» με επικεφαλής τον Ανέστη Πολυχρονίδη

Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας τον Μάκη Βογιατζή, έναν ενεργό συνδημότη μας από τον Δρυμό, με πολλά χρόνια παρουσίας και δράσης στον χώρο του αθλητισμού. Είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε με δραστήριους ανθρώπους το όραμά μας για τη δημιουργία ενός Δήμου – πρότυπου, που θα ξεχωρίζει με έργα ανάπτυξης σε κάθε περιοχή του.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ(ΜΑΚΗ)

 Μετά από ώριμη σκέψη και αξιολογώντας το έργο του νυν δημάρχου Αστέριου Γαβότση, αποφάσισα να συνταχθώ στο πλευρό του και να συνπορευθώ με την παράταξη «Πολιτεία με Όραμα». Το ίδιο καλώ να κάνετε και όλοι εσείς.

 ΓΙΑΤΙ:

-Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από επικεφαλείς έμπειρους στην τοπική αυτοδιοίκηση που ξέρουν να διεκδικούν και να κερδίζουν αυτά που μας ανήκουν.

-Ο Δήμος μας έχει ανάγκη να συνεχιστούν τα πολλά και σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτό μπορεί να υλοποιηθεί από ανθρώπους που έχουν την τεχνογνωσία.

-Ο Δήμος μας έχει ανάγκη να συνεχίσει την πορεία αναβάθμισής του, μέσα από τον αγώνα ικανών ανθρώπων προσηλωμένων στο αποτέλεσμα και το κοινό όφελος.

-Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από παρατάξεις που έχουν τα αυτιά και τα μάτια ανοιχτά προς όλες τις κατευθύνσεις και καλωσορίζουν καλοπροαίρετες και επωφελείς προτάσεις για τους Δημότες.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στηρίζουν ο Ηλίας Λαζαρίδης και ο Ιωάννης Πασπαλτσής

Δύο νέα πρόσωπα στους «Πρωταγωνιστές Ξανά» του Παντελή Τσακίρη

Τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» ακόμη δύο στελεχών ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

  1. Αγάπη Μοσχούδη

Γεννήθηκε το 1978 στην Πολίχνη, ενώ από το 2009 κατοικεί με την οικογένειά της στον Δρυμό. Τελείωσε το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Ευόσμου με ειδικότητα στο τμήμα Ψυκτικών και Θερμοϋδραυλικών. Είναι σύζυγος του Παντελή Σταυριανού και μητέρα δύο παιδιών. Καθ’ όλη τη διάρκεια φοίτησης των παιδιών της στο σχολείο συμμετείχε ενεργά στα συλλογικά όργανα γονέων και κηδεμόνων καθώς και σε αθλητικούς συλλόγους.

 

  1. Περικλής Σλαμπέας

Γεννήθηκε το 1980 στο Παλαιόκαστρο, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Έχει σπουδάσει ιστορία – αρχαιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πήρε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (MA in Black Sea Studies) και τώρα είναι υποψήφιος διδάκτορας Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ. Έχει εργαστεί σε μεγάλα ιδιωτικά και δημόσια έργα (ΜΕΤΡΟ, ΤΑΠ) ως αρχαιολόγος. Επίσης, έχει συμμετοχές σε συνέδρια με επιστημονικά άρθρα.

Υποψήφιος με τον Παντελή Τσακίρη ο γναθοπροσωπικός χειρουργός Κυριάκος Κατσαρός

Στο πλευρό του Παντελή Τσακίρη ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» πρόκειται να δώσει τη μάχη των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών ο Κυριάκος Κατσαρός.

Γεννημένος τον Αύγουστο του 1975, ο Κυριάκος Κατσαρός είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Σπούδασε οδοντιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ αποφοίτησε και από την ιατρική σχολή του ΑΠΘ.

Εξειδικεύτηκε ως στοματικός και γναθοπροσωπικός χειρουργός στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου».

Σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτωρ στη γναθοπροσωπική χειρουργική του ΑΠΘ και διατελεί επιστημονικός συνεργάτης στην ίδια κλινική. Διατηρεί δύο ιατρεία, στο Ωραιόκαστρο και στο κέντρο της πόλης.

Ο Κυριάκος Κατσαρός είναι παντρεμένος με την Ελένη Γούλη και πατέρας δύο παιδιών.

5 νέες υποψηφιότητες της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΜΑΚΗΣ)

Γεννήθηκε στην Νάουσα Ημαθίας. Είναι μόνιμος κάτοικος Ωραιοκάστρου από το 2004. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά τον Λεωνίδα και την Ελένη. Είναι απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, με την ειδικότητα του Ηλεκτρονικού. Είναι εργαζόμενος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης από το 1997, πρώτα στην Διεύθυνση Κίνησης και έπειτα στην Διεύθυνση Συντήρησης. Υπήρξε αθλητής του Μπάσκετ επί 30 χρόνια και συμμετείχε στην ομάδα του Ιωνικού Νικαίας στην κατηγορία παίδων που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 1987. Με τα κοινά ασχολείται για πρώτη φορά ως υποψήφιος με την παράταξη της Αλληλεγγύης Ανατροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου.

ΚΟΛΙΑΕΒΑ ΕΛΒΙΡΑ

Γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 1974 στη Τιφλίδα Γεωργίας. Εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα το 1998 και μένει στο Ωραιόκαστρο από το 2010. Αποφοίτησε με άριστα από το λύκειο της πόλης Τιφλίδας και σπούδασε στη Νομική Σχολή της Ρωσίας και πήρε το πτυχίο της το 1996. Το 2004 έκανε την αναγνώριση του πτυχίου της Νομικής Σχολής, μέσω του Διεπιστημονικού Οργανισμού Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης. Από το 2004 μέχρι και σήμερα ασκεί μάχιμα το επάγγελμα του δικηγόρου με εξειδίκευση στο αστικό δίκαιο, δίκαιο ιθαγένειας, αλλοδαπών και μετανάστευσης. Κατεβαίνει για πρώτη φορά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος θέλοντας να προσφέρει ενεργά υπηρεσίες που θα φέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα στην βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου Ωραιοκάστρου και το καλό των πολιτών και της περιοχής του Δήμου.

ΜΕΚΕΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ)

Γεννήθηκε το 1956, είναι έγγαμος και έχει δυο γιούς. Ζει και κατοικεί στο Ωραιόκαστρο από το 1985. Είναι πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην Αγροτική Οικονομία και γνωρίζει γαλλικά. Εργάσθηκε ως διευθυντικό στέλεχος, στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρίες πολλαπλασιαστικού υλικού. Συνεχίζει να εργάζεται σήμερα σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Υπήρξε Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Γεωπόνων Μακεδονίας-Θράκης για δύο τριετίες και είναι μέλος του γεωτεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδας. Στις εθνικές εκλογές του 1996 και 2000 ήταν υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου. Συμμετείχε από τα φοιτητικά του χρόνια σε πολιτικά και κοινωνικά κινήματα. Πήρε μέρος ενεργά σε δράσεις και πρωτοβουλίες πολιτών στο Δήμο μας (κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, κατά της διπλοχρέωσης των υδρομέτρων της ΕΥΑΘ, εναντίον των χαρατσιών, κ.α).

ΠΟΥΤΟΥΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Γεννήθηκε το 1967. Κατάγεται από τον Άσπρο Κιλκίς, με τόπο καταγωγής της μητέρας της την Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 11 χρόνια ζει μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Γαϊταρτζή και μητέρα 2 παιδιών, του Αλέξανδρου και της Άρτεμις-Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Σερρών του Τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και μέλος στην Κατασκευαστική Εταιρία TnG Α.Τ.Ε.. Παράλληλα σπουδάζει στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Τμήμα Θεσσαλονίκης, Ψυχοσωματική Ιατρική. Χόμπυ και ψυχαγωγία η ζωγραφική. Παίρνει μέρος στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Δημοτική Κίνηση Πολιτών Ωραιοκάστρου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ–ΑΝΑΤΡΟΠΗ» για να συνδράμει σε ένα διαφανές διοικητικό μοντέλο, με πρωταρχικούς στόχους την βελτίωση της ζωής του δημότη, το περιβάλλον, τον άνεργο, την κοινωνική πρόνοια, την αξιοκρατία, τον πολιτισμό και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

ΤΕΡΖΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Κατοικεί στο Ωραιόκαστρο από το 1955, είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά. Συνταξιούχος οικοδόμος. Συνδικαλιστής από τα νιάτα του στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με το σωματείο των οικοδόμων. Υπήρξε υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τον Μάκη Τρικούκη το 1994. Συνελήφθη από την χούντα και φυλακίσθηκε σαν πολιτικός κρατούμενος την περίοδο 1968-1974. Δραστηριοποιείται ενεργά στα κινήματα και στους κοινωνικούς αγώνες.

Μια πρώην Μις Ελλάς υποψήφια με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα»

Δύο νέοι υποψήφιοι με τους «Πρωταγωνιστές Ξανά» του Παντελή Τσακίρη

Δύο νέα πρόσωπα που εντάσσονται στον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Ελένη Δημητριάδου

Γεννήθηκε το 1980 στο Ωραιόκαστρο, όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Αποφοίτησε από το γενικό λύκειο Ωραιοκάστρου και στη συνέχεια φοίτησε σε δημόσια ΙΕΚ, αποκτώντας τίτλο σπουδών ως βοηθός βρεφονηπιοκόμου και μάλιστα με βραβείο καλύτερης απόδοσης. Εδώ και είκοσι χρόνια διατηρεί επιχείρηση λιανικού εμπορίου τροφίμων στο Ωραιόκαστρο. Είναι εθελόντρια αιμοδότρια και συμμετέχει σε ομάδες με έντονο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο καθώς και σε άλλες που αναπτύσσουν δράσεις στο πεδίο της ειδικής αγωγής και της εκπαίδευσης. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

  1. Ηλίας Στρατηγούσης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Μονόλοφο, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος του 2ου ΤΕΕ Κιλκίς και συγκεκριμένα του τμήματος Ηλεκτρολογίας. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει ενεργή συμμετοχή στα τοπικά δρώμενα ως μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Δήλωση στήριξης : Χρήστου Χατζηάστρου

Δήλωση στήριξης : Χρήστου Χατζηάστρου

Χημικός Msc

Όταν πρόκειται να ασχοληθείς με τα κοινά, προέχει η αντίληψη που έχεις για το ποιος μπορεί να υπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μέλλον του τόπου σου, πέρα από φιλίες.

Ο Παντελής Σκαρλάτος δεν ήταν φίλος μου, δεν ήταν καν γνωστός μου, αλλά έφτανε μόλις μια ολιγόλεπτη και περιεκτική συζήτηση μαζί του για να αντιληφθώ την ικανότητα και το πάθος του για επίτευξη αποτελεσμάτων.

Με μια άρτια δομημένη αντίληψη, μπορώ να πω, με μια σπάνια επιχειρηματική προσέγγιση στα κοινά, έχεις την απόλυτη βεβαιότητα πως είναι ο άνθρωπος που μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας για εκσυγχρονισμό και ανάπτυξη στην «Κοινή μας Επιχείρηση» τον Δήμο Ωραιοκάστρου, με τελικό προορισμό την ριζοσπαστική βελτίωση της ποιότητας διαβίωσής μας.

Στο πλαίσιο της ευθύνης μου ως ενεργός Δημότης δέχτηκα με χαρά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό την πρόσκληση του Παντελή Σκαρλάτου να είμαι πλάι του σε αυτόν τον αγώνα και θεωρώ πραγματικά μεγάλη τιμή, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ¨αν.α.σ.α» για το Δήμο Ωραιοκάστρου.!

Με τη βοήθεια όλων μας ο Δήμος Ωραιοκάστρου μπορεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις όσον αφορά την ευημερία, την ανάπτυξη και γενικά την υψηλή ποιότητα ζωής των πολιτών του.

Χρήστος Χατζηάστρου

  • Είναι δημότης Ωραιοκάστρου από το 1996 και έγγαμος με 2 παιδιά, πτυχιούχος Χημικός (Πανεπιστήμιο Πατρών) με Μεταπτυχιακό στην Αγγλία (University o fKent).
  • Με αδιάληπτη επαγγελματική εμπειρία 26 ετών σε 2 Χημικές Βιομηχανίες, διετέλεσε Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης Χημικών Εργαστηρίων (ISOMAT) και σήμερα είναι Διευθυντής Τεχνικής Υποστήριξης πολυεθνικού ομίλου Ελληνικών συμφερόντων (FIBRAN) έχοντας υπό την εποπτεία του τις επιστημονικές δραστηριότητες του ομίλου στην Ευρώπη.
  • Συμμετείχε ως συντονιστής σε 2 Ευρωπαϊκά και 6 Εθνικά ερευνητικά προγράμματα για Καινοτόμες Τεχνολογίες Εξοικονόμησης Ενέργειας.
  • Έχει πλούσιο επιστημονικό έργο ως ανεξάρτητος εμπειρογνώμων στους φορείς: ΕΛΟΤ, ΕΟΠΠΕΠ, ΓΣΕΒΕΕ, ΠΣΕΜ, ΤUV ΑUSTRIA HELLAS και DQS HELLAS.
  • Είναι συγγραφέας ενός Βιβλίου και 4 Τεχνικών Οδηγών Κατάρτισης του Υπουργείου Εργασίας, έχει 12 δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.
  • Είναι ενεργό μέλος 3 Ευρωπαϊκών και 4 Ελληνικών επιστημονικών οργανισμών.
  • Στάση ζωής και άποψη για τα κοινά, η ρήση περί αριστείας του Ηράκλειτου: «εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι».

Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΛΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Ακόμη ένας δραστήριος πολίτης προστίθεται στο δυναμικό της παράταξης “Πολιτεία Με Όραμα”. Πρόκειται για τον Πασχάλη Πλάτσικα από τον Δρυμό. Είναι χαρά μας να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με νέους συνδημότες μας που αγαπούν τον τόπο τους και αγωνίζονται για εκείνον.
Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΛΑΤΣΙΚΑ
Ο Δρυμός οφείλει πολλά στον Αστέριο Γαβότση. Είναι ένας άνθρωπος με ήθος, που αγωνίστηκε σκληρά για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δρυμού και όχι μόνο. Ένα από τα σημαντικότερα έργα των τελευταίων ετών, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της Μυγδονίας, υλοποιείται πλέον χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση, και έχει να κάνει με την βελτίωση της ποιότητας, αλλά και της ποσότητας του νερού. Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού, επιλύονται οριστικά τα προβλήματα ύδρευσης των κατοίκων της Μυγδονίας, και δίνεται έτσι ένα αίσιο τέλος. Συντάσσομαι στο πλευρό του σημερινού και του αυριανού δημάρχου μας, για να βοηθήσω κι εγώ στην συνέχιση του έργο του, έτσι ώστε μια μέρα να δω τον τόπο  μου έτσι όπως τον ονειρευόμαστε όλοι όσοι ζούμε εδώ. 

Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

 

 

Καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας “Πολιτεία Με Όραμα”της ακόμη ένα ενεργό μέλος του Ωραιοκάστρου, τον Νικήτα Αλεξανδρίδη. Ένας δραστήριος δημότης, που ασχολείται χρόνια με τον αθλητισμό αλλά και τον εθελοντισμό, με σημαντική προσφορά σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και των αδέσποτων ζώων.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ
Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να αγωνίζομαι στο πλευρό του Αστέριου Γαβότση. Εδώ και χρόνια έχει αποδείξει την αγάπη του για αυτόν εδώ τον τόπο, έχει βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων του Ωραιοκάστρου, ενώ έχει προχωρήσει σε υλοποίηση έργων, που επί χρόνια βρίσκονταν στα συρτάρια.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου Ανέστη Πολυχρονίδη στηρίζει και η Παναγιώτα (Γιώτα) Νικολαΐδου –Χατζηευαγγέλλου

Δήλωση στήριξης Μάξιμου Αλευρά

Δήλωση στήριξης Μάξιμου Αλευρά

Πολιτικός Μηχανικός

Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Παντελή Σκαρλάτου να συμμετάσχω στην προσπάθειά του για την αλλαγή στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους δραστήριους με ρεαλιστικούς στόχους ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Θέλω να προσφέρω στους συνδημότες μου ό,τι καλύτερο μπορώ. Θέλω να δω τον τόπο που ζω να εξελίσσεται. Είμαι σίγουρος ότι με δήμαρχο τον Παντελή Σκαρλάτο αυτός ο τόπος θα πάψει να είναι στάσιμος και θα μπορέσει επιτέλους ο δήμος μας να πάρει τη θέση που του αξίζει

Δύο νέοι υποψήφιοι με τους «Πρωταγωνιστές Ξανά» του Παντελή Τσακίρη

Στο δυναμικό του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη εντάσσονται δύο νέα πρόσωπα, η Μαρία Βαρβαρίγου – Παπαγερούδη και ο Πασχάλης Τουμπέλης.

  1. Μαρία Βαρβαρίγου – Παπαγερούδη

Γεννημένη το 1968, η Μαρία Βαρβαρίγου – Παπαγερούδη κατοικεί μόνιμα στο Μελισσοχώρι εδώ και έντεκα χρόνια. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργάστηκε ως διοικητικός υπάλληλος στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης κατά το διάστημα 1993 – 1999 και μετέπειτα ως βοηθός λογιστή σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ζύμης και της αρτοποιίας. Τώρα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσοχωρίου. Η Μαρία Βαρβαρίγου – Παπαγερούδη είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

  1. Πασχάλης Τουμπέλης

Γεννήθηκε στη Λητή το 1958. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Χατζηαντωνίου και πατέρας δύο παιδιών, του Δημήτρη και του Στέλιου. Ο Πασχάλης Τουμπέλης εργάστηκε για πολλά χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος στην ΚΗΜ καθώς και σε εταιρία γεωργικών μηχανημάτων. Σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με τον αγροτικό τομέα. Υπήρξε αθλητής ποδοσφαίρου της ΑΠΕ Λαγκαδά και του Μακεδονικού Λητής. Μάλιστα στον Μακεδονικό Λητής υπήρξε επί σειρά ετών και μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στηρίζει ο Γιάννης Χρυσοχόου

Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΦΕΡΒΟΥΡΝΤ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, τον Ιάκωβο Φερβούρντ από το Μελισσοχώρι, έναν άνθρωπο με πλούσια δράση στα κοινά του τόπου του, όπως πρόεδρος του συλλόγου γονέων του δημοτικού Μελισσοχωρίου, ταμίας του συλλόγου γονέων του γυμνασίου της Μυγδονίας, αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων του ενιαίου λυκείου Μυγδονίας, μέλος του Δ.Σ. της ένωσης γονέων του δήμου Μυγδονίας, πρόεδρος του Ελληνικού Σκοπευτικού Ομίλου Αεροβόλων Ανοιχτού Πεδίου,και τέλος στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων από το 1980. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και δύναμη στην κοινή μας πορεία για να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια ο δήμος μας να γίνει πρότυπος, νοικοκυρεμένος, καθαρός, και φιλόξενος.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΦΕΡΒΟΥΡΝΤ

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά κυρίως μέσα από την εκπαίδευση, πηγάζει από την αγωνία μου για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας. Αυτό αποτελούσε και αποτελεί για μένα το μοναδικό κριτήριο και γι αυτό θα αγωνίζομαι. Στην περιοχή μου έχει γίνει σημαντικό έργο, και αυτό μπορεί να συνεχιστεί από όλους εμάς που μας ενδιαφέρει να συμβάλλουμε στην προκοπή αυτού του τόπου. Ο σημερινός και αυριανός μας δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης, έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, τον προγραμματισμό και την εκτέλεση έργων που επιλύουν χρόνια προβλήματα του Δήμου μας. Για τον λόγο αυτό δηλώνω ότι στις εκλογές του Μαϊου θα συμμετέχω ενεργά, και θα στηρίξω με την υποψηφιότητά μου την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ και τον Δήμαρχο Αστέριο Γαβότση.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΣΣΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, τον συμπολίτη μας Βασίλη Ρούσση από την Λητή, έναν άνθρωπο με δημιουργική παρουσία όχι μόνο στον χώρο του αθλητισμού, σαν προπονητής ποδοσφαίρου της ακαδημίας Μυγδονίας, αλλά και στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης, σαν πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού Λητής, και Γ.Γ.της ένωσης γονέων του δήμου Ωραιοκάστρου. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και δύναμη στην κοινή πορεία που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΡΟΥΣΣΗ

Στηρίζω τον Αστέριο Γαβότση, τον σημερινό μαι αυριανό δήμαρχο μας, επικεφαλής της παράταξης “ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ”, έναν καταξιωμένο στη συνείδηση των ανθρώπων του δήμου Ωραιοκάστρου΄για την σύγχρονη αντίληψη διοίκησης, που δεν αποκόπτει τους διαύλους της  με τους πολίτες, βελτιώνοντας έτσι ουσιαστικά την καθημερινότητα του δημότη,  διαμορφώνοντας έτσι το σωστό υπόβαθρο για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΠΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” τον Γιάννη Λιάπη. Η προσθήκη του στην παράταξη μας είναι σημαντική, καθώς είναι ένας νέος άνθρωπος, προέρχεται από το Μελισσοχώρι και δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα. Οι νέοι και η δραστηριοποίηση τους στην αυτοδιοίκηση αποτελούν το μέλλον για τον τόπο μας. Η παράταξη μας ανανεώνεται, εμπλουτίζεται και παραμένει το ίδιο δυναμική και αποφασισμένη να επιλύει τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας προς όφελος της καθημερινότητας του πολίτη. “Ο Γιάννης Λιάπης αποτελεί μία πολύτιμη προσθήκη στην “Πολιτεία με Όραμα”, καθώς έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για τον Δήμο μας και επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθεια της παράταξης μας για αντιμετώπιση όλων των μεγάλων ζητημάτων της περιοχής μας. Εύχομαι στον Γιάννη Λιάπη καλή επιτυχία”, τονίζει σχετικά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΑΠΗ

Στην προσπάθεια μου να δώσω στον τόπο μου το καλύτερο δυνατό που του αξίζει, στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον σημερινό και αυριανό μας δήμαρχο Αστέριο Γαβότση και επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ο άνθρωπος που έκανε τα “θα”, να μην εκφράζουν κανένα, και απέδειξε ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με ήθος, εργατικότητα αλλά και αποτελεσματικότητα.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ:  Βαμβάκη Λιμπατέ Χριστίνας

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ:  Βαμβάκη Λιμπατέ Χριστίνας

Ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Δήμου Ωραιοκάστρου

Η ενασχόληση μου επί σειρά ετών με τα κοινά, είναι  αποτέλεσμα της ανάγκης μου για προσφορά με στόχο το καλό του τόπου μου. 

Θεωρώ ότι όλοι οι πολίτες, με κριτική σκέψη,  πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις και  να γινόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια ανθρώπων η οποία  βασίζεται σε  σχέδιο και πρόγραμμα και μέσα από εκεί να προσφέρουμε τις  ιδέες και τις προτάσεις μας για την πρόοδο της περιοχής.

Για το λόγο αυτό, συνεχίζω την προσπάθειά μου,  και δηλώνω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος,  στο πλευρό του Παντελή Σκαρλάτου. Με τη συμμετοχή μου στον συνδυασμό  της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Συμμαχίας «αν.α.σ.α.» , σκοπεύω να υπηρετήσω τα συμφέροντα των συνδημοτών μου, όπως έκανα πάντα,  με σεβασμό με ήθος και αξιοπρέπεια.

Η ΝΤΙΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε την Ντίνα Μαρκοπούλου στην μεγάλη οικογένεια της παράταξης μας «Πολιτείας με Όραμα». Είναι σημαντική η προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ενός ανθρώπου, με εμπειρίες ετών τόσο στον αθλητισμό και πολιτισμό σαν πρόεδρος του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, όσο και την προσφορά της στα κοινά, κυρίως σε ευαίσθητες ομάδες. Η «Πολιτεία με Όραμα» δίνει καθημερινά την μάχη της αυτοδιοίκησης και της επίλυσης των προβλημάτων της κοινωνίας μας, και πρωτοβουλίες, όπως η συμπόρευση μαζί μας ανθρώπων σαν την Ντίνα Μαρκοπούλου, μας καθιστούν πιο ισχυρούς. Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία. 

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η επιλογή μου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο και να στηρίξω την παράταξη “Πολιτεία με Όραμα” με επικεφαλής τον δήμαρχο μας Αστέριο Γαβότση, στο έργο του για την ανοικοδόμηση μιας σωστής κοινωνίας, της δικής μας κοινωνίας, προήλθε μετά από ώριμη σκέψη και συζητήσεις με ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στον δήμο μας. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ και να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην συνέχιση του έργου της σημερινής διοίκησης του δήμου μας.

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” τον Χαράλαμπο Παπαδόπουλο. Η προσθήκη του στην παράταξη μας είναι σημαντική, καθώς προέρχεται από την Μυγδονία, μία περιοχή με ιδιαίτερο αναπτυξιακό δυναμικό, η οποία επιλύει τα μεγάλα προβλήματα της, όπως η ύδρευση. Ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, αποτελεί μία πολύτιμη προσθήκη στην “Πολιτεία με Όραμα”, καθώς ενδιαφέρεται για τον Δήμο μας και θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της παράταξης μας για αντιμετώπιση όλων των μεγάλων ζητημάτων της περιοχής μας. Εύχομαι στον κ. Παπαδόπουλο καλή επιτυχία.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ανταποκρινόμενος στην πρόταση του δημάρχου Ωραιοκάστρου και επικεφαλή της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, Αστέριου Γαβότση για συστράτευση αυτοδιοικητικών δυνάμεων, δίνω το δικό μου παρόν, πιστεύοντας, πως μόνο μέσα από την συμμετοχή μπορούν να καθοριστούν οι προϋποθέσεις  για να συνεχιστεί η πορεία της σημερινής διοίκησης, γιατί ο Αστέριος Γαβότσης είναι ένας άνθρωπος που στέκεται δίπλα στους πολίτες, προσπαθώντας να δίνει λύσεις στην καθημερινότητα μας.

Υποψήφιος με τον Παντελή Τσακίρη ο Γιώργος Ατματζίδης

Στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη τάσσεται ο Γιώργος Ατματζίδης, ο οποίος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά».

Ο Γιώργος Ατματζίδης γεννήθηκε το 1960 και κατοικεί μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Είναι παντρεμένος με τη Νίκη Λαλάτζη, με την οποία απέκτησαν δύο κόρες, την Πελαγία και τη Γλυκερία.

Με σπουδές οικονομικής κατεύθυνσης στο Βερολίνο, εργάστηκε στην Εμπορική Τράπεζα, από την οποία συνταξιοδοτήθηκε. Στην επαγγελματική του καριέρα διετέλεσε επιθεωρητής και διευθυντής καταστημάτων της τράπεζας, κατέχοντας θέσεις ευθύνης επί είκοσι έτη. Μιλάει γερμανικά και αγγλικά.

Πρόκειται για ένα έντονα πολιτικοποιημένο άτομο, με δράση στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου. Ο Γιώργος Ατματζίδης θέτει την υποψηφιότητά του ως τοπικός σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου.

Ο Δημήτρης Καρασαββίδης υποψήφιος με τους «Πρωταγωνιστές Ξανά» του Παντελή Τσακίρη

Στο πλευρό του Παντελή Τσακίρη πρόκειται να δώσει τη μάχη των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών ο Δημήτρης Καρασαββίδης, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου.

Η απόφαση του κ. Καρασαββίδη να κατέλθει υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» ανακοινώθηκε επισήμως χτες, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης παρουσία του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη.

Ο Δημήτρης Καρασαββίδης είναι πρωτότοκος γιος πολύτεκνης οικογένειας. Γεννήθηκε στο Ωραιόκαστρο το 1963, είναι παντρεμένος με την Αναστασία Μπάρμπα, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου, και έχει δύο παιδιά, τον Μακεδόνα και την Κατερίνα.

Σε ηλικία 22 ετών ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα MarketingManagement και Επικοινωνίας.

Από το 1986 έως το 1993 ήταν συνιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ και μετέπειτα ασχολήθηκε με τον χώρο των τροφίμων, διατηρώντας εταιρεία χονδρικής. Από το 2011 έως και σήμερα είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος Roma Pizza στο Ωραιόκαστρο. Κατά τις περιόδους 1987-1990 και 1990-1993 διετέλεσε γραμματέας και αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Συνδέσμου Super Market Βορείου Ελλάδος.

Ο Δημήτρης Καρασαββίδης έχει μακρά αυτοδιοικητική δράση. Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος συνεχώς από το 1995 μέχρι και σήμερα. Το 1996 και το 1999 υπηρέτησε τον δήμο Ωραιοκάστρου ως αναπληρωτής δήμαρχος.

Το 2006 υπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού «Νέα Πορεία», ως επικεφαλής του οποίου είχε διεκδικήσει τότε τη δημαρχία Ωραιοκάστρου. Στις εκλογές εκείνες η παράταξή του είχε αναδειχθεί στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Δημήτρης Καρασαββίδης έχει διατελέσει πρόεδρος, αντιπρόεδρος και μέλος σε πολλές επιτροπές του δήμου. Τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου της οικονομικής επιτροπής ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης.

Ο Δημήτρης Καρασαββίδης, παράλληλα, είναι ενεργό μέλος πολιτιστικών και αθλητικών φορέων του δήμου Ωραιοκάστρου.

Και οι ελεύθεροι επαγγελματίες στηρίζουν τον Ανέστη Πολυχρονίδη- Υποψήφιος με τη «Συνεργασία Τώρα» ο Σάββας Γραμματόπουλος

Ο ΜΗΝΑΣ ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Είναι ιδιαίτερη τιμή για την παράταξη μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, να προσχωρούν στην «οικογένειά μας» και να συντάσσονται στο πλευρό μας νέοι άνθρωποι, σαν τον Μηνά Μπαλάση από τον Μονόλοφο, που στόχο και όραμά τους έχουν έναν ακόμη καλύτερο δήμο Ωραιοκάστρου. Η προσθήκη του στην παράταξη μας είναι σημαντική και εξασφαλίζει συνθήκες ανανέωσης και προοπτικής για την περιοχή του Μονολόφου, όπου και ζει με την οικογένεια του, και όχι μόνο. 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΠΑΛΑΣΗ

Το μέλλον είναι στα χέρια των πολιτών που με υπευθυνότητα μπορούν να επιλέξουν, ικανούς και εργατικούς συμπολίτες μας, για να μπορέσει ο σημερινός και αυριανός μας δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης, να συνεχίσει την διαδρομή που χάραξε σαν επικεφαλής της διοίκησης και τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η εμπειρία, οι γνώσεις, αλλά κυρίως το ήθος του, κάτι που είναι δυσεύρετο στην σημερινή εποχή, είναι αυτό που με οδήγησαν να συμπορευτώ μαζί του, και να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στηρίζει και ο Περικλής Σλαμπέας από το Παλαιόκαστρο

Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΧΑΡΗΣ) ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” τον Χάρη Θεοδοσιάδη, ενός ανθρώπου που έχει πάντα μία αυθεντική διάθεση προσφοράς στην τοπική κοινωνία, και αυτό είναι που κάνει την προσθήκη του στην παράταξη μας, πολύ σημαντική. Τον καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα μας, για να μπορέσει η σημερινή διοίκηση να συνεχίσει το τόσο σημαντικό έργο της.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ (ΧΑΡΗ) ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Το μέλλον είναι στα χέρια των πολιτών που με υπευθυνότητα μπορούν να επιλέξουν ικανούς και εργατικούς συμπολίτες, για μια δημοτική αρχή του δήμου Ωραιοκάστρου, που δεν αρκείται μόνο να εντοπίζει τα προβλήματα, αλλά κυρίως να έχει την ικανότητα και την εμπειρία να τα διορθώσει. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό ενός έμπειρου και αποτελεσματικού ανθρώπου, του σημερινού και του αυριανού μας δημάρχου, Αστέριο Γαβότση.  Στην διάρκεια της θητείας του έχουν γίνει πολλά και σημαντικά έργα για τον ευρύτερο δήμο, ενώ ήδη πολλά βρίσκονται σε εξέλιξη και ο Αστέριος Γαβότσης είναι ένας άνθρωπος, που ξέρω ότι μπορώ να εμπιστευθώ για την υλοποίηση τους, γιατί έχει αποδείξει πως αγωνίζεται για τον δήμο μας.

Σας καλώ όλους να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια.

Η ΒΟΥΛΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Είναι ιδιαίτερη τιμή για την παράταξη μας «Πολιτεία με Όραμα» να προσχωρούν στην «οικογένειά μας» και να συντάσσονται στο πλευρό μας δημότες δραστήριοι, που στόχο και όραμά τους έχουν έναν ακόμη καλύτερο δήμο Ωραιοκάστρου. Η παράταξη μας δίνει καθημερινά την μάχη της αυτοδιοίκησης και της επίλυσης των προβλημάτων της κοινωνίας μας και πρωτοβουλίες, όπως η συμπόρευση μαζί μας ανθρώπων σαν την Βούλα Πετρά, και όλων των γυναικών που με την συμμετοχή τους κοσμούν το ψηφοδέλτιο της «Πολιτεία με Όραμα», μας καθιστούν πιο ισχυρούς. 

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑ ΠΕΤΡΑ  

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

 Αποφάσισα στις επόμενες εκλογές να συμμετέχω στον συνδυασμό Πολιτεία με όραμα στηρίζοντας το έργο του Αστέριου Γαβότση . Εμπιστεύομαι την πολυετή εμπειρία του στην ενασχόληση του με τα κοινά καθώς και την ανιδιοτελή προσφορά του . Έχω την πεποίθηση ότι η επόμενη τετραετία θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και θα συμβάλει στην αναβάθμιση του δήμου Ωραιοκάστρου σε όλους τους τομείς .

Βιογραφικό

Είμαι διπλωματούχος Βιολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στις εφαρμογές βιοτεχνολογίας για την προστασία του περιβάλλοντος με πρόσθετη περαιτέρω εξειδίκευση στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και συγκεκριμένα στο στρατηγικό σχεδιασμό πωλήσεων και στην εξυπηρέτηση πελατών, την οργάνωση σχεδίου marketing και στον οικονομικό προϋπολογισμό.

 Δραστηριοποιήθηκα πάνω από δέκα χρόνια στο χώρο της υγιεινής, ασφάλειας και ποιοτικού ελέγχου τροφίμων, διατελώντας διευθύντρια υγείας και διατροφής σε μεγάλη εταιρεία του χώρου.

Ωστόσο η μεγάλη μου αγάπη αποδείχθηκε ο χώρος της εκπαίδευσης, ως πεδίο δια βίου μάθησης και αλληλεπίδρασης, ως τόπος ανάπτυξης και προόδου και ως μήτρα οράματος και ελπίδας με υπερδεκαετή διδακτική εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Ο χώρος της εκπαίδευσης, αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη για την ενασχόλησή μου γενικότερα με την παιδεία και τον πολιτισμό. Έχοντας αυτό ως βασικό στόχο, συμμετέχω ενεργά στα κοινά έχοντας υλοποιήσει εθελοντικές δράσεις κτιριακής αναμόρφωσης (2014 εξωτερική εικαστική ανακαίνιση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου ) .Διετέλεσα αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου και εν ενεργεία Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, όπου σε συνεργασία με τα μέλη και τους εκπαιδευτικούς διοργανώσαμε και υλοποιήσαμε πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και περιβαλλοντικές δράσεις.

Είμαι μέλος του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου και ενεργός υποστηρικτής της εθελοντικής δράσης για το περιβάλλον «Let’s do it Greece»», και του οργανισμού ethelon με στόχο την εδραίωση του εθελοντισμού ως τρόπου ζωής, με ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ ατόμων, ομάδων και θεσμικών φορέων.

Έχω γεννηθεί στην Καστοριά και κατοικώ στο Ωραιόκαστρο από το 2003. Είμαι παντρεμένη με τον Ζακ Γαβριηλίδη που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και έχουμε μία δεκατετράχρονη κόρη τη Φανή, μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου.

Οι βασικές μου θέσεις για το Δήμο

Υποστηρίζω το συνδυασμό ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ  με υποψήφιο Δήμαρχο τον  Αστέριο Γαβότση, επιθυμώντας να συνδράμω στους ακόλουθους άξονες παιδείας και πολιτισμού:

  • Βελτίωση των υλικοτεχνικών υποδομών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Παιδείας

  • Ίδρυση και λειτουργία ανοιχτών βιβλιοθηκών, κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, πάρκων κυκλοφοριακής αγωγής

  • Ανάδειξη και υποστήριξη του τοπικού πολιτισμού με τη δημιουργία πολιτιστικών και πνευματικών κέντρων. Αξιοποίηση και προστασία ιστορικών και παραδοσιακών χώρων και εγκαταστάσεων της περιοχής. Διοργάνωση συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων. Προώθηση πολιτιστικών ανταλλαγών, σε τοπικό και διευρυμένο επίπεδο

  • Προώθηση και οργάνωση προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού και διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων

  • Ενίσχυση του εθελοντισμού στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση .

  • Διαχείριση μαθητικών θεμάτων της σχολικής επιτροπής και της επιτροπής παιδείας σε συνεργασία με  τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων για τους μαθητές με τους μαθητές.

Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” την Ειρήνη Κιουρτσόγλου από την περιοχή της Ν.Φιλαδέλφειας. Η επιθυμία της να δραστηριοποιηθεί στα κοινά και στην τοπική αυτοδιοίκηση, φέρνει στην παράταξη μας τον παλμό των ανθρώπων, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για να στηρίξουν την τοπική κοινωνία και να προσφέρουν στον τόπο τους

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ

Αναγνωρίζοντας την έως τώρα προσφορά του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση, και εμπιστευόμενος την εμπειρία του αλλά και την εργατικότητα του, θέλω να συμβάλλω και εγώ στην μέχρι τώρα πορεία ενός ανθρώπου που τα λόγια του έχουν γίνει πράξεις. Ο οικισμός της Ν.Φιλαδέλφειας είναι μία περιοχή όπου σταδιακά επιλύονται τα προβλήματα της, και μόνο επί διοικήσεως του, κατάφερε να ικανοποιηθεί η κατασκευή της διάβασης του Γαλλικού ποταμού στην Τ.Κ. Φιλαδέλφειας, ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλάνιζε τους κατοίκους της περιοχής, για τις ασφαλτοστρώσεις που γίνανε σε δρόμους που ήταν εγκαταλειμμένοι τα προηγούμενα χρόνια, για την αποχέτευση Ν.Φιλαδέλφειας Μεσαίου και του νερού, αφού έχουν ήδη ξεκινήσει οι μελέτες για την υδροδότηση, ποιοτικά και ποσοτικά, της Δημοτικής ενότητας της Καλλιθέας.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Συνεργασία Τώρα» η Φωτεινή Μπουζίκα -Γκατζόλα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ : Βελισσαρίας (Ρούλα) Δημάκη

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ : Βελισσαρίας (Ρούλα) Δημάκη

Το να λες: «Δεν μ’ απασχολεί η πολιτική», είναι σαν να λες: «Δεν μ’ απασχολεί η ζωή»! (Jules Renard).

Αποφάσισα λοιπόν να συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές γιατί αγαπώ τον τόπο μου και θέλω το καλύτερο για το παιδί μου και τους συμπολίτες μου. Είπα ναι στον Παντελή Σκαρλάτο, έναν άνθρωπο που ξέρει, που θέλει και μπορεί, γιατί πιστεύω ότι θα καταφέρει ο δήμος μας να πάρει μια ανάσα και να βγει από την αφάνεια, στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια. Συμμετέχω με όπλο μου τη θέληση για προσφορά. Θέλω και θα προσπαθήσω να προσφέρω τα καλύτερα σ τον τόπο που ζω και δραστηριοποιούμε. Όλοι μαζί μπορούμε με την «αν.α.σ.α» να καταφέρουμε τα καλύτερα. Το χρωστάμε στα παιδιά μας.

  • Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ
  • Κάτοικος Μελισσοχωρίου
  • Παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού
  • Διετέλεσε τέσσερα χρόνια πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου
  • Γραμματέας στο γυμνάσιο του Σκάρα
  • Εθελόντρια στον Φιλοζωικό σύλλογο Ωραιοκάστρου

Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” την Παναγιώτα Γερασιμίδου. Η προσθήκη της στην παράταξη μας είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι μια γυναίκα που ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου της, και θέλει με την παρουσία της να προσφέρει ενεργά σε πολλές δράσεις. Η προσθήκη της στην παράταξη μας είναι σημαντική και εξασφαλίζει συνθήκες ανανέωσης και προοπτικής για την περιοχή της Ν.Φιλαδέλφειας όπου και ζει με την οικογένεια της.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ

“Η ένταξη μου στην “Πολιτεία με Όραμα” αποτελεί μεγάλη ευθύνη για εμένα, καθώς επιθυμώ να προσφέρω ενεργά στην επίτευξη των στόχων μίας νικηφόρας παράταξης, η οποία στις επόμενες εκλογές θα πάρει και πάλι την εντολή για να διοικήσει τον τόπο μας”. Ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών των κατοίκων της περιοχής και του δήμου Ωραιοκάστρου, με το οποίο ουσιαστικά μπαίνει τέλος στην εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων στο Γαλλικό ποταμό, το έργο «Κατασκευή διάβασης Γαλλικού ποταμού στην Τ.Κ. Φιλαδέλφειας» έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

Διευρύνεται η ομάδα υποψηφίων της «γενιάς των 20+» που πλαισιώνουν τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη- Μαζί του και η Αικατερίνη Καλαντίδου

Δήλωση στήριξης της Κατερίνας Μυλωνά στον Ανέστη Πολυχρονίδη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Στους «Πρωταγωνιστές Ξανά» του Παντελή Τσακίρη ο Αντώνης Κουγιούνης

Τη συμπόρευση του Αντώνη Κουγιούνη με τον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Ο Αντώνης Κουγιούνης γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1979 στη Λητή. Αποφοίτησε από το 3ο ΤΕΛ Σταυρούπολης και εξειδικεύτηκε στον τομέα της ηλεκτρονικής. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως στέλεχος επιχειρήσεων και ως λογιστής σε οικογενειακή επιχείρηση.

Η αγάπη του για την οινοποιία τον οδήγησε στη δημιουργία της δίκης του επιχείρησης το 2005. Έκτοτε διατηρεί πρότυπο οινοποιείο – αποσταγματοποιείο στην περιοχή της Λητής.

Ο Αντώνης Κουγιούνης είναι πατέρας τριών παιδιών.

Η Ευδοξία (Εύη) Δεληγιαννίδου στηρίζει τον Αστέριο Γαβότση

Μια δυναμική παρουσία ήρθε να πλαισιώσει την παράταξή μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ. Η κα Εύη Δεληγιαννίδου είναι μια γυναίκα που έχει αποδείξει μέσα από την πολυετή συνεισφορά της στο δήμο Ωραιοκάστρου, ότι είναι εργατική, δυναμική και αποτελεσματική. Ως ελεύθερη επαγγελματίας με πολλές υποχρεώσεις, διετέλεσε πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδικών δημοτικών σταθμών της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου, εκπρόσωπος γονέων στο Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου δήμου Ωραιοκάστρου, αντιπρόεδρος στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου  και υπεύθυνη τμημάτων γυμναστικής, τένις, χορού, καθώς επίσης και έφορος στο μπάσκετ Κεραυνού. Η εθελοντική της συνεισφορά μέσα από συλλόγους υπήρξε σημαντική. Η προτίμησή της στο πρόσωπό μου, μου δίνει ιδιαίτερη χαρά και της εύχομαι καλή επιτυχία.
Δήλωση Ευδοξίας (Εύη) Δεληγιαννίδου
Είμαι κάτοικος Ωραιοκάστρου από το 1978. Σε αυτό το τόπο μεγάλωσα τα παιδιά μου και βιώνω τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Μέσα από την καθημερινή ενασχόλησή μου με τα κοινά προσπαθώ να βοηθήσω τον συνάνθρωπό μου, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά.
Στο πρόσωπο του Αστέριου Γαβότση αναγνώρισα τον άνθρωπο που μπορώ να εμπιστευτώ ότι έχει την ικανότητα να διοικήσει και να φέρει στο δήμο μου την ανάπτυξη και την ευημερία που όλοι επιθυμούμε

Δήλωση στήριξης Καλλιόπης (Πόπη ) Παπαγεωργίου

Δήλωση στήριξης Καλλιόπης (Πόπη ) Παπαγεωργίου

Δασκάλα

Αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Παντελή Σκαρλάτου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του και αποφάσισα να συμπορευθώ μαζί του στον αγώνα για έναν καλύτερο δήμο Ωραιοκάστρου. Ο Παντελής Σκαρλάτος είναι ένας έντιμος και ικανός άνθρωπος, με επαγγελματική εμπειρία και διοικητικές ικανότητες, ο οποίος έχει όλα τα εφόδια προκειμένου ο δήμος μας να βγει από το τέλμα που έχει περιέλθει με τη σημερινή διοίκηση.

Πεποίθησή μου είναι ότι όλοι μαζί, με σχέδιο και συλλογική δουλειά, μπορούμε να πετύχουμε μαζί με όλους τους δημότες, τους στόχους μας, για έναν δήμο με αναβαθμισμένες υποδομές, τεχνολογικά πρωτοπόρο και περιβαλλοντικά ευαίσθητο.

  • Γεννήθηκα στα Τρίκαλα και είμαι κάτοικος Λητής από το 1969
  • Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά
  • Είμαι δασκάλα στο δημοτικό σχολείο της Λητής εδώ και 22 χρόνια
  • Διετέλεσα πρόεδρος δημοτικής ενότητας Λητής το διάστημα 2011-2014
  • Είμαι γραμματέας στο Δ.Σ γονέων του γυμνασίου του Δρυμού

Τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στηρίζει η Ευγενία Τσακίρη

Δήλωση στήριξης : Ελένης  Κελγιάνογλου

Δήλωση στήριξης : Ελένης  Κελγιάνογλου

Λογίστρια

Ενεργός πολίτης σημαίνει νοιάζομαι για τον τόπο μου. Νοιάζομαι για τον τόπο που ζω και μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Και για τον τόπο αυτό θέλω το καλύτερο. Δυστυχώς, η Νέα Φιλαδέλφεια, το χωριό όπου ζω δεν έτυχε της ανάλογης προσοχής από τις διοικήσεις που βρέθηκαν στο τιμόνι του δήμου τα προηγούμενα χρόνια. Η ανάγκη για περισσότερη μέριμνα από τη δημοτική αρχή του τόπου μας, είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Για το λόγο αυτό στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, στηρίζω την υποψηφιότητα του Παντελή Σκαρλάτου, ενός ανθρώπου με εμπειρία, γνώση και ρεαλιστικό σχέδιο για τον δήμο μας. Στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου θα συμπορευτώ μαζί του για να μπορέσουμε όλοι μαζί να δώσουμε μια ανάσα στον τόπο μας. Το χρωστάμε στα παιδιά μας

  • Απόφοιτη ΤΕΙ Σερρών, τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων – Λογιστικής
  • Μητέρα τριών παιδιών
  • Υπήρξα μέλος του Δ. Σ. συλλόγου γονέων και κηδεμόνων δημοτικό σχολείο Φιλαδέλφειας, και για 2 έτη πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Φιλαδέλφειας
  • Ασχολούμαι ενεργά με τον εθελοντισμό βοήθειας διεζευγμένων γυναικών και κακοποιημένων Γυναικών

Ανακοινώθηκαν και οι πρώτοι υποψήφιοι της  Λαϊκής Συσπείρωσης

Αγωνιστές στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαου όπου και θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα.    

ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΕΝΗ ΑΝΕΡΓΗ
ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗ ΛΕΜΟΝΙΑ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΕΦΡΑΙΝΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΒΑΓΓΕΛΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΝΤΟΒΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ/ ΣΥΝΘΕΤΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ, ΠΡ. ΣΥΛ  ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΚΟΥΤΣΟΥΝΗΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ. ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΤΟΥΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
ΔΙΑΒΑΤΟΥΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ
ΒΑΡΒΕΡΗ  ΣΤΕΛΙΑΝΑ (ΣΤΕΛΑ ΑΝΝΑ) ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΘΩΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΖΑΠΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΒΑΡΔΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΠ. ΟΑΣΘ
ΜΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ

Ο Γιώργος Μουρατίδης στηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη

Η ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Στη δημοτική μας παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ  καλωσορίζουμε την Σοφία Παναγιωτίδου από το Πετρωτό, μια γυναίκα ιδιαίτερα δραστήρια, που με τις γνώσεις και την εμπειρία της στην τοπική αυτοδιοίκηση, μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Πετρωτού, και εθελόντρια στην Παναγία Σουμελά,  μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Με αξιοπιστία, πολλές, σημαντικές και εποικοδομητικές συνεργασίες με τις τοπικές κοινωνίες, προχωράμε και υλοποιούμε ένα πολύπλευρο σχέδιο έργων και παρεμβάσεων σε ολόκληρο τον Δήμο.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 

Η απαίτηση όλων των συμπολιτών μας, είναι ο τόπος μας να πορευτεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ελπίδες της κοινωνίας μας. Αυτό ήταν που με οδήγησε στην απόφαση να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του δημάρχου μας Αστέριου Γαβότση και να συμπορευτώ με την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ. Όραμα για έναν δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, συμπαραστάτη στον πολίτη, ευέλικτο, δημιουργικό και διεκδικητικό, που μόνο η εμπειρία του σημερινού μας δημάρχου όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί υλοποιήσει.

Υποψηφιότητα της Ευαγγελίας Δρόσου με το συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» του Παντελή Τσακίρη

Την υποψηφιότητά της ανακοίνωσε την Τετάρτη στις 13 Μαρτίου στο Rose Garden η Δρόσου Ευαγγελία ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη ¨Πρωταγωνιστές Ξανά» με επικεφαλής τον Παντελή Τσακίρη.

Η Δρόσου Ευαγγελία ευχαρίστησε το πλήθος κόσμου που την τίμησε με την παρουσία του , τον κ. Γεώργιο Προκοπίδη μέλος Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και τον Παντελή Τσακίρη που την εμπιστεύτηκε συνοδοιπόρο στην προσπάθεια του να μετουσιωθεί το όραμά του για το καλό του τόπου και όλων μας! Αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της ανθρωποκεντρικής και ελεύθερης εκπαίδευσης και στη δυναμική της ως ενεργό φορέα για την ισορροπημένη και ομαλή εξέλιξη της κοινωνίας. Ταυτόχρονα επισήμανε το ρόλο της παιδείας αφού μέσα από αυτήν όπως τόνισε μπορούμε να «πολιτικοποιηθούμε». Επιπρόσθετα, τόνισε ότι η άσκηση της πολιτικής είναι και αποτελεί τέχνη και επιστήμη που αφορά σε παραγωγή ιδεών και στον τρόπο εφαρμογής τους, τόσο σε ζητήματα ανθρώπινης ύπαρξης, όσο και στα θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο.

Κρίνει απαραίτητη τη δραστηριοποίηση των νέων για να ενισχυθούν οι διοικητικές μηχανές με καινούριες ιδέες, να διεκδικήσουν και να στηλιτεύσουν τις κοινωνικά επιζήμιες αντιλήψεις και πρακτικές.

Στόχους αποτελούν η ανάπτυξη και εκμετάλλευση τοπικών φυσικών πόρων, η τόνωση δομών παιδείας και αθλητισμού, η ενίσχυση του εθελοντισμού, η ευαισθητοποίηση των κατοίκων για το φιλοζωικό κίνημα, η κοινωνική επιχειρηματικότητα και η τεχνολογική αναβάθμιση δημοτικών δομών. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην ομιλία για τα άτομα με ειδικές ικανότητες και αναπηρία, σε θέματα που αφορούν την προβασιμότητά τους, τους χώρους αναψυχής, την εκπαίδευση και τη βοήθεια στο σπίτι.

Κλείνοντας προτρέπει τους πολίτες για προσωπική παρέμβαση, ενεργητικά και συμμετοχικά. Το μήνυμα της ήταν να σταματήσουμε όλοι να διαμαρτυρόμαστε για την παραλυτική πολιτική απάθεια λαμβάνοντας έτσι τις ευθύνες που μας αναλογούν!

Παρουσιάστηκαν στο τέλος της εκδήλωσης όσοι υποψήφιοι της παράταξης μπόρεσαν να παρευρεθούν ως συμπαραστάτες ……

Είναι καιρός να γίνει ο δήμος μας «Πρωταγωνιστής Ξανά»

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΚΕΜΠΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΚΕΜΠΗ

Ελεύθερος επαγγελματίας

Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου, Παντελή Σκαρλάτου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του και να είμαι υποψήφιος με την «αν.α.σ.α στις επερχόμενες εκλογές, προκειμένου να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για έναν δήμο με μέλλον και προοπτικές.

Ως επαγγελματίας που δραστηριοποιούμαι στην περιοχή, γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα της αλλά και τις δυνατότητες της, αλλά κυρίως ως πατέρας δυο παιδιών που νοιάζεται για ένα ελπιδοφόρο αύριο, συμμετέχω στον αγώνα του Παντελή Σκαρλάτου για έναν νέο δήμο Ωραιοκάστρου.

Θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι στο δημοτικό συμβούλιο απαιτούνται πλέον αποδεδειγμένα ικανοί να διαχειριστούν με αποτελεσματικότητα τα θέματα του τόπου και να δρομολογήσουν τις απαραίτητες λύσεις. Εμείς στην «αν.α.σ.α.» μπορούμε να τα καταφέρουμε.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ : ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΜΠΑΤΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ : ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΜΠΑΤΟΥ

Χημικός μηχανικός

Στηρίζω με την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός Σύμβουλος τον Παντελή Σκαρλάτο γιατί έχει στόχο να αλλάξει τον Δήμο μας και να τον καταστήσει έναν σύγχρονο αναβαθμισμένο δήμο, που θα καλύπτει τις ανάγκες των δημοτών βελτιώνοντας την καθημερινότητα τους σε όλους τους τομείς. Είναι τεχνοκράτης, ρεαλιστής, ικανός, αποτελεσματικός, άμεσος και δημοκρατικός. Η ομάδα της «αν.α.σ.α.» απαρτίζεται από ικανά στελέχη της τοπικής κοινωνίας, που έχουν ειλικρινή διάθεση να εργαστούν για το κοινό καλό.

Είμαι γεννημένος στο Ωραιόκαστρο και μόνιμος κάτοικος και διαπιστώνω ότι προβλήματα που ταλανίζουν επί δεκαετίες τον δήμο μας παραμένουν άλυτα είτε από αδιαφορία είτε από ανικανότητα και αναπολεσματικότητα των μέχρι τώρα δημοτικών αρχόντων.

Είναι καιρός πια να δοθούν λύσεις στα προβλήματα του δήμου όπως καθαριότητα, αδέσποτα, συγκοινωνίες, έλλειψη επαρκών αθλητικών και πολιτιστικών χώρων, μη αξιοποίηση της φυσικής ομορφιάς του δήμου μας, κλπ .

  • Από το 2005 ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητικό Σύλλογο Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου, από τη θέση είτε του προέδρου είτε του γενικού γραμματέα. Η ανιδιοτελής προσφορά τόσο η δική μου όσο και των συνεργατών μου οδήγησε το Σύλλογο σε αδιαμφισβήτητη ανοδική πορεία και επιτυχίες.

  • Είμαι παντρεμένος και έχω δυο παιδιά.

  • Σπούδασα Χημικός Μηχανικός στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου .

  • Γνωρίζω Ιταλικά και Αγγλικά. Έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων με θέματα δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ.

  • Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα με αντικείμενο την παραγωγή και εφαρμογή μονωτικών και στεγνωτικών υλικών. Από το 2003 μέχρι σήμερα εργάζομαι σε γνωστή εταιρεία παραγωγής ειδικών πλακιδίων.

  • Η Βασιλική (ΒΑΣΙΑ) Χατζηπέτρου-Χατζηπαραδείση στηρίζει τον Αστέριο Γαβότση

  • Η Βασιλική (ΒΑΣΙΑ) Χατζηπέτρου-Χατζηπαραδείση είναι ένα από τα δραστήρια μέλη της παράταξης μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, τοπική σύμβουλος στην κοινότητα του Δρυμού. Με την εμπειρία της από τη δραστηριότητα της στον πολιτισμό και στα κοινά της περιοχής της, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο φιλικό, σύγχρονο, καινοτόμο και αποτελεσματικό Δήμο.

    Δήλωση της Βασιλικής (ΒΑΣΙΑ) Χατζηπέτρου-Χατζηπαραδείση

    Με γνώμονα την αγάπη μου προς τον τόπο μας, αλλά και για τους συνδημότες και φίλους μου, αποφάσισα να συμμετάσχω για δεύτερη φορά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Δρυμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, στο πλευρό του άξιου και ικανού Δημάρχου μας Αστέριου Γαβότση,και υπόσχομαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο τόσο για τον τόπο μας, για εμάς τους ίδιους αλλά και για τα παιδιά μας.

    Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό « Πολιτεία με Όραμα» ξεπερνά πολιτικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες, έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών και του τόπου όπου ζω εγώ η ίδια και μεγαλώνω το παιδί μου, τα οποία θα στηρίζω με ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα.

    Με την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και την στήριξή σας «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» να καταφέρουμε παλεύοντας συλλογικά, την μέγιστη δυνατή βελτίωση των συνθηκών του τόπου μας.

  • «Με τον Ανέστη» και ο Γιώργος Χατζηαγόρου – Δήλωση στήριξης στον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη

  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣΚΑ

  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣΚΑ

    Συνταξιούχος

    Με εμπειρία ετών στην τοπική αυτοδιοίκηση και διάθεση για ουσιαστική δουλεία στοχεύοντας πάντα στο καλό του τόπου μου, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στηρίζοντας τον Παντελή Σκαρλάτο και την παράταξη “αν.α.σ.α” για το Ωραιόκαστρο.

    Εργάστηκα στην Αγροτική Ένωση Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης και κατοικώ στον Πεντάλοφο. Το ενδιαφέρον μου για τον τόπο που κατοικώ με την οικογένειά μου είναι προφανές καθώς έχω έντονη ενασχόληση με αθλητικούς, πολιτιστικούς φορείς και στηρίζω κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητα ζωής, τόσο για μένα όσο και για τους συμπολίτες μου.

    Λαμβάνοντας υπόψη, ότι η τοπική αυτοδιοίκηση απαιτεί πρωτίστως γνώση και εμπειρία, διεκδικώ την στήριξη των συμπολιτών μου.

    Επέλεξα να στηρίξω τον Παντελή Σκαρλάτο γιατί πιστεύω πως είναι ο πλέον κατάλληλος Δήμαρχος για το Ωραιόκαστρο. Διαθέτει τόσο τα χαρακτηριστικά του Ανθρώπου που ενδιαφέρεται για τους συμπολίτες του, όσο και την κατάρτιση που προέρχεται από την επαγγελματική του δραστηριότητα.

    Προσδοκώ σε ένα καλύτερο μέλλον που θα έρθει μέσα από μία νέα πρόταση !

  • Τέσσερα νέα πρόσωπα στο δυναμικό του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη

  • Τέσσερα νέα πρόσωπα που εντάσσονται στον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

    1. Μιλένα Ασλανίδου

    Γεννημένη στις 6 Μαρτίου 1981, η Μιλένα Ασλανίδου κατοικεί στον Πεντάλοφο. Είναι απόφοιτη επαγγελματικού λυκείου κι εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Η Μιλένα Ασλανίδου είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

    1. Αριστείδης Λαζαρίδης

    Γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 1957 και κατοικεί στην περιοχή του Μεσαίου. Απόφοιτος τεχνικής σχολής με δίπλωμα ηλεκτρολόγου, ο Αριστείδης Λαζαρίδης εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στον τομέα των χωματουργικών εργασιών. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών κοριτσιών.

    1. Διονύσης Τσιριπίδης

    Γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1971 στη Γεωργία και είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Είναι απόφοιτος οδοντοτεχνικής σχολής καθώς και απόφοιτος μουσικής σχολής. Από το 1992 εργάστηκε σε διάφορους τομείς, συνεχίζοντας παράλληλα την επαγγελματική του πορεία ως μουσικός. Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τον χώρο της μουσικής.

    1. Αναστάσιος Χαλκίδης

    Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1977 και μεγάλωσε στη Σταυρούπολη. Από το 2008 κατοικεί στο Μελισσοχώρι. Είναι εν ενεργεία αστυνομικός, απόφοιτος του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης. Υπηρέτησε σε διάφορες υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου (από ιδρύσεώς του -το 2006- έως το 2010 και στο Α.Τ. Λαγκαδά από το 2014 έως το 2017).

    Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Μακρίδου, επίσης αστυνομικό, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

    Είναι εκλεγμένος ως αντιπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπάλληλων από το 2012.

    Είναι πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων Νηπιαγωγείου Μελισσοχωρίου, ενώ υπήρξε ταμίας στην Ένωση Γονέων Ωραιοκάστρου.

    Υπήρξε διαιτητής του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου και Μακεδονίας.

    Ο Αναστάσιος Χαλκίδης στηρίζει ενεργά δράσεις κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων.

  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΛΜΠΕΡΤΟΥ ΣΕΒΗ

  • Δήλωση Στήριξης : Αλμπέρτου Σεβή
    Επιχειρηματίας
    Με στόχο την αναβάθμιση του δήμου μας και το καλό των συμπολιτών μου, αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στηρίζοντας τον Παντελή Σκαρλάτο και την δημοτική παράταξη «αν.α.σ.α» για το Ωραιόκαστρο.Κατοικώ στο Ωραιόκαστρο από το 1990 και με λύπη, διαπιστώνω, ότι είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος μας έχει περιέλθει σε τέτοια κατάσταση στασιμότητας.Υπήρξα δάσκαλος ζωγραφικής, πυρογραφίας, χαλκογραφίας και βιτρό σε ομάδες του δήμου μας και συμμετέχω τα τελευταία 20 χρόνια στη θεατρική ομάδα του δήμου Ωραιοκάστρου όπως και σε άλλες θεατρικές ομάδες.Παράλληλα με την ιδιότητά μου ως διαφημιστής υπήρξα επαγγελματίας μουσικός και μουσικός παραγωγός.Θεωρώ, ότι οι δομές για την συμμετοχή σε πολιτιστικές δράσεις ενός δήμου, αναβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο, δίνουν διέξοδο στους πολίτες και συμβάλλουν στην κοινωνική συνοχή.Ο Παντελής Σκαρλάτος έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα με καινοτόμες ιδέες και καλές πρακτικές, ώστε να πετύχει την ανατροπή που χρειάζεται ο δήμος Ωραιοκάστρου.Ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε σελίδα, να δώσουμε δύναμη στην ψήφο μας και να ακολουθήσουμε νέα πορεία!

    • Είμαι πτυχιούχος σχεδιαστού αρχιτεκτονικής και διακοσμητικής από τον Ευκλείδη
      • Διατηρώ επιχείρηση κατασκευής διαφημιστικών ειδών και εκτυπώσεων
      • Ήμουν μουσικός παραγωγός στο Ράδιο Θεσσαλονίκη – Κανάλι 1 και παρουσιαστής της εκπομπής «Μουσικές ανησυχίες» στο TV Μακεδονία
    • ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΞΩΜΑΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΚΑΡΛΑΤΟ

    • Δήλωση Στήριξης: Βασιλικής Ξώμαλη

      Αισθητικός – Β. Βρεφονηπιοκόμος

      Ονομάζομαι Βασιλική Ξώμαλη, είμαι μητέρα δύο παιδιών κατάγομαι από το Ωραιόκαστρο και κατοικώ εδώ από το 2005.

      Συμμετέχω για πρώτη φορά στα κοινά, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου στο πλευρό του Παντελή Σκαρλάτου και την «αν.α.σ.α», μετά από έντονο προβληματισμό για την καθημερινότητά μας αλλά και την πορεία του τόπου μας προς το μέλλον.

      Η επαγγελματική μου δραστηριότητα ως αισθητικός αλλά και ως β. βρεφονηπιοκόμος σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας, ανέπτυξε έντονα μέσα μου την κοινωνικότητα αλλά και την ευθύνη που φέρει ο καθένας από μας για την ποιότητα ζωής μας.

      Θεωρώ ότι με την κρίση μας, επιλέγουμε αν θα βιώνουμε σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον καθημερινά ή αν θα μένουμε στάσιμοι, θεατές!

      Ως πρώην αθλήτρια στίβου, έμαθα να αγωνίζομαι με δυναμισμό και ομαδικό πνεύμα, στοιχεία, τα οποία με καθιστούν ικανή να αγωνιστώ και πάλι για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.

      Με τον Παντελή Σκαρλάτο και τα στελέχη της «αν.α.σ.α», μπορούμε να επαναφέρουμε στο Ωραιόκαστρο, την χαμένη του Αίγλη. Μπορούμε να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο!

      Βασιλική Ξώμαλη

      • Πτυχιούχος Αισθητικής (Α.Τ.Ε.Ι) θεσσαλονίκης
      • Πτυχιούχος Βοηθών Βρεφοκόμων – Παιδοκόμων
      • Πρόεδρος Δ.Σ γονέων και κηδεμόνων 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου
      • Από το 2006 έως και σήμερα διετέλεσα επίσης, πρόεδρος στο 4ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου, αντιπρόεδρος και γραμματέας στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου
      • Εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων Ωραιοκάστρου στη Δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή
      • Δήλωση στήριξης της Βασιλείας Μαντά στον Α. Πολυχρονίδη

Μοίρασε το άρθρο!