ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 3.400.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 500.000 ΕΥΡΩ.

Τα δυο αυτά έργα είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα “ΗΛΕΚΤΡΑ” (βλέπε παρακάτω) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας επί υπουργίας Σταθάκη (η σχετική ΚΥΑ είχε εκδοθεί στη “διαύγεια” στις αρχές του περασμένου Ιουλίου).
Το πρόγραμμα συνολικού προυπολογισμού 500 εκατομμυρίων ευρώ προέβλεπε ένα πρώτο πιλοτικό σκέλος στο οποίο θα εντάσσονταν 20 ώριμα έργα (11 ώριμα με τεύχη δημοπράτησης, συνολικού ύψους 38.574.000 ευρώ, και 9 ώριμα χωρίς τεύχη δημοπράτησης, ύψους 19.185.000 ευρώ). Μεταξύ των πρώτων και πλέον ώριμων περιλαμβάνονταν και τα δυο έργα του δήμου Ωραιοκάστρου.
Μετά την κυβερνητική αλλαγή σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε στη προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Τσακίρης (βλέπε το βίντεο) το πρόγραμμα αξιολογείται από τη νέα διοίκηση του υπουργείου και είναι θέμα πολιτικής απόφασης πότε θα ξεκινήσει.
Βέβαια δεν γνωρίζουμε εάν η νέα διοίκηση του υπουργείου υλοποιήσει το πρόγραμμα, πως θα το υλοποιήσει και πότε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

πηγή πληροφοριών:ΣΤΑΘΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ

Μοίρασε το άρθρο!