Π. Τσακίρης: «Ήλθε η ώρα στην ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση να ακολουθήσουμε τον ευρωπαϊκό δρόμο»

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου εξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση μετά τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο

«Ενωμένοι οι αυτοδιοικητικοί αναλαμβάνουμε τη δέσμευση πως πρόκειται να εργαστούμε με όλες τις δυνάμεις μας, για να αντιμετωπίσουμε τα ανοιχτά ζητήματα των δήμων και των τοπικών κοινωνιών, συνεργαζόμενοι στενά με τους εμπλεκόμενους φορείς, αλλά και υψώνοντας ψηλά τη σημαία των διεκδικήσεων, όποτε αυτό απαιτηθεί. Ήλθε η ώρα στην ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση να ακολουθήσουμε τον ευρωπαϊκό δρόμο».

Στην παραπάνω δήλωση προχώρησε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των χθεσινών εκλογών στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Τσακίρης απηύθυνε τα θερμά συγχαρητήριά του προς τον νεοεκλέγεντα πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, για τη μεγάλη νίκη που κατήγαγε στις εκλογές και συγχρόνως εξέφρασε τις από καρδιάς ευχαριστίες του προς τους συναδέλφους του στην αυτοδιοίκηση για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν και προς το δικό του πρόσωπο.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου ήταν υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας στο πλευρό του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Αυτοδιοικητικοί» και ψηφίστηκε στη δεύτερη θέση με 67 σταυρούς προτίμησης, διαδεχόμενος τον επικεφαλής της παράταξης.

Στο μεταξύ, στις χτεσινές εκλογές ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου Ωραιοκάστρου Δημήτρης Καρασαββίδης εξελέγη εκπρόσωπος για τη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Μοίρασε το άρθρο!