«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» Δ. Ωραιοκάστρου: Με παιδικές χαρούμενες φωνές «πλημμύρισε» το θέατρο Τσούκες στο Δρυμό

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» Δ. Ωραιοκάστρου: Με παιδικές χαρούμενες φωνές «πλημμύρισε» το θέατρο Τσούκες στο Δρυμό

Με ένα θερμό χειροκρότημα και με χαμόγελα υποδέχθηκαν δεκάδες παιδιά τον «Αχυρούλη», τον πρωταγωνιστή της παιδικής παράστασης «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά, που παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Τσούκες στο Δρυμό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Το έργο

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Παπαθανασίου και η εταιρεία παραγωγής SPACE παρουσίασαν το αριστουργηματικό έργο του Ευγένιου Τριβιζά, που μάγεψε μικρούς και μεγάλους: «Το Όνειρο του Σκιάχτρου». Η μουσική του έργου φέρει την υπογραφή του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη, Μίμη Πλέσσα, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του συνέθεσε πρωτότυπη μουσική για παιδική θεατρική παράσταση του Ευγένιου Τριβιζά.

Η Ναταλία Δραγούμη, ο Μέμος Μπεγνής, η Χρύσα Κλούβα, ο Γιώργος Αντωνόπουλος, η Δανάη Μιχοπούλου, ο Βαγγέλης Καλίτσογλου και ο Γιάννης Παπαθανασίου με τις ερμηνείες τους εντυπωσίασαν τα παιδιά, που ενθουσιάστηκαν από την παράσταση.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Δρυμού, Κωνσταντίνος Πατσαλάς, άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους μικρούς θεατές και τους γονείς τους. Εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου, καθώς αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το θέατρο στις Τσούκες, διοργανώνοντας πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.

Από την πλευρά της η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, τόνισε πως η διοίκηση του Δήμου φέτος έδωσε βαρύτητα και στην ψυχαγωγία των παιδιών. «Χαίρομαι διότι το θέατρο είναι γεμάτο από τους μικρούς μας φίλους. Δίνουμε έμφαση στην ψυχαγωγία των παιδιών με ποιοτικές εκδηλώσεις και στο μέλλον θα διοργανώσουμε για τα παιδιά του τόπου μας και άλλες όμορφες δράσεις», τόνισε η κ. Ζάπρα.

Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» διοργανώνεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου με την ευγενική υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού, της Μορφωτικής Πολιτιστικής Κίνησης Νέων Μελισσοχωρίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων», της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος», της ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου και της εταιρείας «Giant Security».

Επόμενος και τελευταίος σταθμός των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» είναι στη Νεοχωρούδα με τη συναυλία του Κώστα Χατζή την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021.

Χορηγοί επικοινωνίας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021»

 

30 Ημέρες

Ανατροπή Κ. Μακεδονίας

Εφημερίδα «Αποτύπωμα»

Βεργίνα Τηλεόραση

Περιοδικό “Ωραίο”

avatonpress.gr

Bizzz Magazine

Ditika.gr

EuroTv

Europe1

fastnews.gr

FLASH RADIO 99,4

Grtimes.gr

Oraiokastro24.gr

polismagazino.gr

politesoraiokastrou.gr

Realoraiokastro.gr

sarkazonea.blogspot.com

Seleo.gr

thes.gr

Thestival.gr

Thesstoday.gr

 

 

Μοίρασε το άρθρο!